Pulzar

Partyajánló

NFS with Concord Dawn @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. február 9.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus House, Progressive House, Electroclash
NFS with Concord DawnHosszú idő után újra nemzetközi fellépővel jelentkezik a Need4Speed crew.A 'Chaos By Design' című szerzői album megjelenése óta ismét a világ drum and bass életének fókuszában álló új-zélandi Concord Dawn duó 2002-ben, az azóta is népszerű 'Morning Light'-tal tört be a tört ritmusok világába.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

NFS with Concord Dawn @ K2, Budapest

Hosszú idő után újra nemzetközi fellépővel jelentkezik a Need4Speed crew.A 'Chaos By Design' című szerzői album megjelenése óta ismét a világ drum and bass életének fókuszában álló új-zélandi Concord Dawn duó 2002-ben, az azóta is népszerű 'Morning Light'-tal tört be a tört ritmusok világába.

Számos megjelenés fűződik a csapathoz, többek között olyan elismert kiadóknál, mint a Hospital, a Timeless, vagy a Ram. A fiúk saját kiadót igazgatnak Uprising néven (náluk látott tavaly napvilágot a State Of Mind 'Take Control' című albuma). A hozzánk látogató Matt DJ-ként is olyan sokszínű, mint producerként: lágyabb, melodikusabb zenék és kemény, táncparkett-orientált darabok jellemzik szettjeit, a hibátlan mixtechnika pedig hab a tortán. Jade és Matt-u a magyar d&b egyik legnépszerűbb párosa, saját zenéik és mixeik egyaránt öregbítik hazánk hírnevét. Legújabb megjelenésük ('Hellhound' / 'Silver Wings') Ryme Tyme gondozásában a 1210 címkén látott napvilágot. Benzon & L.A.S. a soproni éjszakai élet tagjai, Microforms nevű partysorozatuk nagy népszerűségnek örvend az északnyugat-magyarországi városban. A drum and bass széles skáláján szelektálnak, a liquid-től a technós hangzású zenékig. A "hazai színeket" ezúttal is a jól ismert Vida L & Soundhunter páros képviseli.

Buli infó:

2007.02.09.

CLUB K2 & Need4Speed presents:CONCORD DAWN (NZ)

CONCORD DAWN /NZ/ (Uprising,Timeless,metalheadz,Ram)
Jade & Matt-u (B.S.E.Rec,Moving Shadow,1210 Rec.)
L.A.S.& Benzon (Microforms)
Soundhunter (Need4Speed)
Vida L (Need4Speed)

Helyszín:Club K2 - Bp.Üllői út 51
Belépő:1500HUF (kizárólag a helyszínen)
Extra:koktélbár,La King Visual

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó