Pulzar

Partyajánló

Justmusic003 lemezbemutató party @ Alba Bar, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2007. február 9.
Helyszín Alba Bar, Székesfehérvár
Stílus House, Progressive House
Justmusic003 lemezbemutató partyManapság alig van olyan a progresszív house rajongói között, aki ne ismerné a Justmusic.fm-et. Az ország első és leghallgatottabb olyan online rádiója ez, melyben csakis DJ mixek hallhatóak a nap 24 órájában.Alba Bar, Székesfehérvár,

Justmusic003 lemezbemutató party @ Alba Bar, Székesfehérvár

Manapság alig van olyan a progresszív house rajongói között, aki ne ismerné a Justmusic.fm-et. Az ország első és leghallgatottabb olyan online rádiója ez, melyben csakis DJ mixek hallhatóak a nap 24 órájában.

A Justmusic CD sorozat tavaly áprilisban indult hódító útjára. Az első két részt a két legrégebbi rádiós rezidens: Chriss és Dandy állította össze. Óriási sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindkét album megjelenését fergeteges lemezbemutató partyk egész sora követte.

És íme, a Magyarországon egyedülálló mix-sorozatnak már meg is érkezett a harmadik része: a Justmusic 003 Mixed By Tommyboy! Az eddig jellemzően hazai pályán mozgó széria most egy merész ugrással kilépett a határokon túlra: Tommyboy válogatása, melyet komoly szakmai munka előzött meg, már a nemzetközi vizekre viszi a Justmusic 003-at. A mix-sorozat harmadik része éppen annyira tommyboy-os, mint amennyire justmusic-os! Ki ne ismerné a hazai klubszcéna alapkövét, Tommyboy-t, a Housematic mesterét, az Underground és a Pornostar Records szülőatyját, akinek nemcsak a sapkája a védjegye, de a minőségi house zene is. Hallgasd és nézd Tommyboy Housematic című műsorát minden szombaton a Justmusic.fm-en, amely az egyik legnépszerűbb show a rádión!

Az álomutazás tehát folytatódik – a rendkívül népszerű lemezbemutató party következő állomása pedig nem más, mint a székesfehérvári AlbaBar! Február 9-én a Justmusic.fm ezúttal a Time Machine csapatával karöltve invitálja a fehérvári progresszív-rajongó közönséget egy nemcsak álom-, de időutazásra is!

Az „időgép” végre ismét működésbe lép, pöröghetnek a lemezek – a Justmusic és a megújult Time Machine kiváló zenékkel, még több ajándékkal, és fergetegesnek ígérkező hangulattal várja vendégeit az AlbaBar-ba, ahol csupán néhány hónapja érezhetjük az elektronikus tánczene jótékony hatásait a népszerű buli-sorozat révén. A helyszín önmagáért beszél, hiszen Székesfehérvár legexkluzívabb szórakozóhelyéről van szó, ahol profi hangtechnika, igényes belső kialakítás, na és persze kedves kiszolgálás várja a szórakozni vágyókat a belváros szívében lévő Rákóczi út 1-es szám alá. Érdemes rápillantani a Time Machine oldalon található képes ajánlóra, amely a http://albabar.timemachine.hu-n érhető el.

A lemezbemutató party fellépői Tommyboy mellett a rádióból szintén jól ismert Cartman, na meg a Time Machine házigazdái, Jámbor és Rich lesznek, szóval igazi justmusic-os estének nézünk elébe! A fehérvári klubélet népszerű party-sorozatának rádiós műsorát minden csütörtökön este 6-tól hallgathatjátok a Justmusic.fm-en! A srácokról még többet a megújult http://www.timemachine.hu-n tudhatsz meg.

Belépőjegyeket, ajándék Justmusic003 CD-ket és pólókat nyerhetsz a http://fehervarportal.hu–n! És hogy ne maradj le a következő Time Machine buliról sem, egy „info” szócskával regisztráld magad a 06-30-747-5887-es info-sms szolgáltatáson.

Ne feledd, február 9-én felpörögnek az időgép kerekei, és a Justmusic jóvoltából garantáltan „álomutazásra” röpítenek az éjszakában… ;)

Justmusic & Time Machine presents – Justmusic003 lemezbemutató party
Február 9, Székesfehérvár, Alba Bar

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó