Pulzar

Partyajánló

TIME MACHINE 6th BIRTHDAY PARTY @ Alba Bar, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2009. november 20.
Helyszín Alba Bar, Székesfehérvár
Stílus Progressive House, House
TIME MACHINE 6th BIRTHDAY PARTYIsmét eltelt egy év és idén novemberben már a hatodik születésnapját ünnepli a Time Machine Székesfehérváron.Alba Bar, Székesfehérvár,

TIME MACHINE 6th BIRTHDAY PARTY @ Alba Bar, Székesfehérvár

Ismét eltelt egy év és idén novemberben már a hatodik születésnapját ünnepli a Time Machine Székesfehérváron.

TIME MACHINE 6th BIRTHDAY PARTY 2009. november 20.

Székesfehérvár, Albabar

A tavalyi nagysikerű szülinapi buli után egy igen sikeres évet tudhat maga mögött a két rezidens, Jámbor és Rich, akik a rendszeresen megrendezett Time Machine bulik mellett a www.justmusic.fm –en is pörgetik a lemezeket minden csütörtökön este immár negyedik éve. Ők és vendégeik hétről-hétre az egyik leghallgatottabb műsort mondhatják magukénak az élő adások közül.

Az idei évre a koronát egy igen különleges partyval kívánják feltenni, ahol a meghívott lemezlovas az utóbbi két év egyik legfelkapottabb új felfedezettje, ALAN FITZPATRICK www.myspace.com/alanfitzpatrick Angliából!

Alan saját zenéi és remixei az elmúlt két év legjobbjai közé tartoznak, olyan lemezlovasok pörgetik munkáit, mint Dubfire, Richie Hawtin, Adam Beyer, Carl Cox, James Zabiela és nem utolsó sorban John Digweed, aki legutóbb ezév szeptemberében vendégmixet is kért tőle a világ egyik leginkább mérvadó rádióműsorába, a Transitions-be, 2008 óta pedig Alan legfőbb támogatójává vált. Ezt többek között az is bizonyítja, hogy Digweed a hetekben megjelent Bedrock 11 mixlemezére több példányban is felkerült Fitzpatrick egyik legjobban sikerült munkája, a Reflections, ami nemrég látott napvilágot szintén Digweednek köszönhetően a Bedrock Records gondozásában..

Produceri tevékenységei mellett dj fellépései is első osztályúak, nagytermi techno és tech-house világa (amiből egy csipetnyi ízelítőt a www.timemachine.hu oldalon találhatsz), Ableton Live és Traktor Schratch szettjei komoly visszhangot hagynak maguk után Európában és Amerikában is. Nagy valószínűséggel nem lesz ez másként fehérvári fellépése után sem...

Természetesen a két házigazda is fellép ezen az estén, hiszen ez leginkább az Ő ünnepük, így biztosra vehető, hogy mindketten speciális műsorral készülnek erre az alkalomra.

Először Rich, majd Jámbor készíti elő a terepet külföldi vendégüknek, a buli lezárását pedig ezúttal Kornel www.myspace.com/kornelmusic vállalta magára.

Kornel már 11 éves kora óta a zene megszállotja, aki 2000 óta találta meg igazán saját stílusát a progresszív zene világában és a house más vállfajaiban. Kezdetben afterpartykon, és kisebb összejöveteleken játszott, majd késõbb sikerült a magyar top clubbokban (Dokk Club, Dokkoló Állóhajó) rezidensként is pörgetnie a lemezeket, valamint  többször belekóstolt már a belga, a lengyel és a szerbiai, partyéletbe is. Közel 3 éve, belekezdtek Mannel-el a No Talking projectbe, ami magában foglal többek közt egy rádiós mûsort a www.justmusic.fm -en minden szombaton 16-18 óra között, kiadót, illetve egy est sorozatot.

Ezek után nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy felejthetetlen estének nézünk elébe Székesfehérvár legszebb szórakozóhelyén, az AlbaBar-ban! A hangzásra sem lehet panasz - mint azt már megszokhatták a Time Machine állandó vendégei -, hiszen az Albának kizárólag ezeken a rendezvényein gondoskodik 8000 Watt Electro Voice hangrendszer arról, hogy ne csak halld, hanem érezd is a zene lüktetését...

Gyere el Te is november 20-án a székesfehérvári AlbaBar-ba és ünnepeld velünk a Time Machine hatodik születésnapját! Az Időgép addig is tovább forog megállíthatatlanul…

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó