Pulzar

Partyajánló

Bemelegítő party @ Bed, Budapest

Dátum 2006-12-30
Helyszín Bed, Budapest, 1033, III. kerület, Reményi Ede utca 3
Stílus ismeretlen
Bemelegítő partyDokk, Moulin Rouge és Bed, mindhárom helyen melegíthettek szilveszterre 12.30-án az év utolsó szombatján...Bed, Budapest, 1033, III. kerület, Reményi Ede utca 3

Bemelegítő party @ Bed, Budapest

Dokk, Moulin Rouge és Bed, mindhárom helyen melegíthettek szilveszterre 12.30-án az év utolsó szombatján...


2006.12.30. HouseClassics@Dokk

Végre fellélegezhetünk: A rendes évi House Classic idén decemberben sem marad el, csak épp karácsonyról december harmincadikára csúszott! A hihetetlen népszerűségnek örvendő, csak és kizárólag különleges alkalmakkor megrendezett buli ezúttal is feledhetetlen időutazásra hívja a klasszikus house rajongóit. A halhatatlan slágerek Clark, Kühl, Levi és Garfield féltve őrzött kollekciójából kerülnek lemezjátszókra, felidézve az elmúlt évek legnagyobb klubhimnuszait, élményeit.

Belépés jó szokás szerint hölgyeknek díjtalan, míg az urak éjfélig szintén díjmentesen, utána 2000 forintért juthatnak be a Dokkba, ahol a HouseClassic közönsége újabb belépő váltása nélkül folytathatja a mulatozást a hajnalban kezdődő Coronita Afteron.

És mert a jó bulit a Jägermeister is szereti, éjjel egyig korlátlan mennyiségben fogyaszthatjuk kedvenc italunkat!

2006.12.30 Moulin Rouge Rich Party

Moulin Rouge: pazar díszlet, buja táncosnők, csillogó fények. Luxus és gazdagság, mely felülmúlja a képzeleted, és amelynek mostantól Te is részese lehetsz:
December harmincadika éjjelén a külföldi vezető klubok után a budapesti Moulin Rouge-ban mutatkozik be a Rich Prosecco, az élményekben gazdag party-k szenzációs itala. Élvezd a gazdagság ízét ezen az exkluzív éjszakán a Moulin Rouge-ban, ahol minden bárpultban korlátlan Rich Prosecco fogyasztásra lesz lehetőség; ráadásul az éjfélig érkező hölgyvendégek 4000 forint értékű, a Studio Szilveszteri Party-ra érvényes tiszteletjegyet kapnak ajándékba. Belépés egyébként hölgyeknek és uraknak egyaránt díjtalan, aligha érdemes tehát otthon maradni; főleg, ha elmondjuk, hogy a párizsi Moulin Rouge történelmét felidézve csinos és kacér táncos lányok bájaiban gyönyörködhetnek vendégeink. Sőt, a VIP páholyokban helyet foglalók külön művésznőt kapnak egész éjszakára, aki csak nekik lejt erotikus táncot. A nagyközönség ugyanekkor a fő színpadon előadott erotikus műsort élvezheti folyamatosan.
A zenei aláfestésről Cooky & MGee illetve Antonyo & Lauer gondoskodnak.
Eddig is mondtuk, de most aztán végképp igaz: Lemarad, aki kimarad!

Belépés szigorúan 18év felett!
Face controll, dress code!

2006.12.30. Bed

Az év utolsó szombatja tökéletes bemelegítésre ad lehetőséget a vasárnapi szilveszteri bulik előtt. Kezd el az Óév búcsúztatását már december harmincadikán a Bedben, ahol az egész évben megszokott felhőtlen hangulatot most az egész éjjel tartó ingyenes Bacardi-fogyasztás teszi még vidámabbá. Ráadásul az éjfélig érkező hölgyvendégek 4000 forint értékű, a Studio Szilveszteri Party-ra érvényes tiszteletjegyet kapnak ajándékba. Azért az uraknak se lesz okuk panaszra: ezúttal ők is ingyenesen juthatnak be a Bedbe, ahol aztán kedvükre gyönyörködhetnek például a go-go táncosok előadásában.
De egyébként is, ez lesz az év utolsó, hagyományos értelemben vett Bed-bulija, s mint ilyen, egyszerűen kötelező!

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2007-11-09] PLASTIC with Stephan Bodzin live!
  @ Bed, Budapest

  Megszokhattuk, hogy a bizonyos időközönként újra és újra jelentkező Plastic csak és kizárólag az újkori modern elektronikus zene leginnovatívabb, legérdekesebb személyiségeit invitálja meg egy-egy éjszakára Budapestre.
 • [2007-05-04] LIVE! lemezbemutató
  @ Bed, Budapest

  A kirobbanó sikerű székesfehérvári rajt és a szombathelyi folytatás után tovább pörög a LIVE! országos turné. A lemezbemutató partisorozat talán legfontosabb állomásához érkezünk május 4-én, amikor az óbudai Bed falai közt kel életre a zene! Ha a „The Trip” bemutatóján jól érezted magad 2005 januárjában a Home-ban, most sem fogsz csalódni, ezt garantáljuk!
 • [2007-02-16] True DJs Special with Spooky(UK)
  @ Bed, Budapest

  Hamarosan, február 16-án hazánkba érkezik Duncan Forbes és Charlie May azaz a Spooky együttes.
 • [2006-12-31] Progress'Eve of Budapest
  @ Bed, Budapest

  A sötét, kísérletező szettjeiről és zenéiről híres Andrea Parker már első, Kiss My Arp című albumával kitörölhetetlenül beírta magát a brit electro történetébe. Saját szerzeményeiért számtalan kiadó versenyzett: megjelentetett az angol MoWax, Mute, Ninja Tune, Warp, valamint a belgiumi Quatermass labeleknél, és vendégesedett Tipper Sound off-ján a Fuelnél.
 • [2006-04-29] Szombat
  @ Bed, Budapest

  Kéthetetnte szombaton várja a Bed a szórakozni vágyókat!
 • [2006-04-07] 100 pezsgő éjszakája
  @ Bed, Budapest

 • [2005-12-23] 2005.12.23. Karácsony a BEDben!
  @ Bed, Budapest

  Lassan véget ér az év, és bár a szilveszteri őrületig hátra van még néhány éjszaka, a karácsony már itt kopog az ajtóinkon. Az ünnepre való tekintettel december 23-án pénteken nem a Dokk, hanem az impozáns Bed várja Bárány, Antonyo, Jován és Taylor társaságában karácsonyi bulira az éjszaka vándorait.
 • [2007-10-13] Bladerunnaz pres. Pendulum
  @ Bed, Budapest

  Nem egy másik bolygóról, mindössze a másik földtekér?l érkezett a drum and bass jelenlegi legnagyobb sikersztorija, a Pendulum. A kenguruk és eukaliptusztól besztondult koalák földjén három fiatal tavaly összedobta az év legnagyobbat üt? zenéjét, a 'Vault' örökös helyet bérelt a DJ-táskákban és els? helyezett lett 2003-as közönségszavazásokon is.
 • [2006-11-25] Pure
  @ Bed, Budapest

  Hamarosan november és a lassan, de biztosan jönnek a nagy hidegek, ezzel együtt szaporodnak a jó kis forró hangulatú bulik is. Ezennel Karányi Dani novemberi fellépéseit követhetitek nyomon.
 • [2006-04-08] Bed buli (Studio buli helyett)
  @ Bed, Budapest

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó