Pulzar

Partyajánló

Cinetrip VJ Torna 2006 @ Merlin, Budapest

Dátum 2006. október 22.
Helyszín Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban
Stílus House, Techno
Cinetrip VJ Torna 2006A WIZZ AIR és a MERLIN bemutatja: Cinetrip VJ Torna 2006. A Cinetrip 2006 őszén ismét meghirdeti a nemzetközi VJ Tornát, a kezdő hazai és külföldi audiovizuális média-művészek seregszemléjét. A rangos rendezvényen október 18-22. között, az újonnan átalakított Merlinben, három kategóriában mutatkoznak be és versengenek egymással a VJ-k. A szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhat a legjobb alkotásra.Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban

Cinetrip VJ Torna 2006 @ Merlin, Budapest

A WIZZ AIR és a MERLIN bemutatja: Cinetrip VJ Torna 2006.
A Cinetrip 2006 őszén ismét meghirdeti a nemzetközi VJ Tornát, a kezdő hazai és külföldi audiovizuális média-művészek seregszemléjét. A rangos rendezvényen október 18-22. között, az újonnan átalakított Merlinben, három kategóriában mutatkoznak be és versengenek egymással a VJ-k. A szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhat a legjobb alkotásra.

Az idei torna programkínálatában helyet kapott három kétnapos workshop és két versenyen kívüli szekció, melyeken megmutatja magát a hazai demoscene illetve a kortárs orosz Flash animátorok alkotóközössége.
A VJ-k vetélkedését pénteken, szombaton és vasárnap partival vezethetik le mind a résztvevők, mind az érdeklődő nézők, akiknek szemet és fület ingerlő szórakoztatásáról neves külföldi VJ-k és DJ-k gondoskodnak. Itt lesz a Tigának is vizuálozó brit VJ Anyone, aki ezúttal dj-társával Motorboy-al közös produkcióját mutatja be. Ugyancsak Nagy-Britanniából érezik az Eclectic Method trió, akik klipeket képben-hangban összemontírozó és remixelő élő fellépéseikkel a legnagyobb partiktól (Ibiza) a legnevesebb filmfesztiválokig (Cannes) egyaránt sikerrel szerepeltek. Az olasz Flxer csapat itt tartja legújabb VJ-performanszának premierjét, melybe az interneten keresztül bárki aktívan bekapcsolódhat. És akik ezeken az estéken a zenére és a táncolásra irányítják a figyelmet, a Hypnosis illetve a United Colors Of House gárdája: előbbi Richard Thair (TOOB, Red Snapper), utóbbi Jesse Rose exkluzív dj-szettjével vágja partiba a közönséget.

Cinetrip VJ Torna 2006
Merlin (1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.)
2006. október 18-22.

Belépők: 

Este 21.00-ig: ingyenes
21.00 után: 2000 HUF
3 napos bérlet: 4000 HUF
Bérlet váltható a Merlin  pénztárában (1052 Gerlóczy u. 4., tel.: 318-9844)

Infók:

http:/​/​www.cinetrip.hu/​cvj2006/​hun.html

 

PROGRAM: 

Október 18., szerda

Workshopok (Merlin Nagyterem)
10.00-13.00: Szoftver és VJing - Resolume (NL) vezetésével
14.00-17.00: Flash VJ Workshop - Flxer (I) vezetésével
18.00-22.00: Deck VJ Workshop - VJ Anyone (UK) vezetésével
 
Október 19., csütörtök

Workshopok (Merlin Nagyterem)
10.00-13.00: Szoftver és VJing - Resolume (NL) vezetésével
14.00-17.00: Flash VJ Workshop -Flxer (I) vezetésével
18.00-22.00: Deck VJ Workshop - VJ Anyone (UK) vezetésével

Október 20., péntek

11.00-14.00: Deck VJ Workshop - VJ Anyone (UK) vezetésével (Merlin Nagyterem)
16.00-18.00: Lounge (közönségtalálkozó) - VJ Anyone-al, a Resolume fejlesztőivel, és a Flxer csapatával. (Merlin kávézó)

Merlin Nagyterem:

18.00: Megnyitó
18.30-22.00: Konzerv kategória vetítése
22.00-04.00: Nyitó party >>

VJ Anyone (UK) + DJ Motorboy live act (UK)
Eclectic Method (UK) AV Mash-Up Set
Pedro (Tilos / HU) + visuals: Monkeypresso (HU)

Vetítő terem:

18.30-22.00: Demoscene és Jönnek az oroszok!
22.00-04.00: Konzerv kategória vetítése
 
Október 21., szombat
12.00-13.00: Edirol technikai bemutató (Az Edirol csapata mutatja be legújabb elektronikus eszközeiket a közönség számára, úgy mint a CG8 elnevezésű video-szintetizátort, vagy a V440 névre keresztelt HD-keverőt)
13.00-14.00: Resolume szoftver bemutató (Két lelkes holland fejlesztője ismerteti az érdeklődők számára a Resolume programot, illetve rövid betekintést nyújtanak a legújabb fejlesztéseikbe)
Merlin Nagyterem:

14.00-20.00: Konzerv kategória vetítése
20.00-23.00: VJ Sampion kategória - élő mixek elődöntő
23.00-04.00: Party >>

A Cinetrip és a Hypnosis bemutatja: Rich Thair Sav és Éter Mulatsága
Rich Thair (TOOB, Red Snapper / Lo Recordings, Thrust / UK)
Flxer Orchestra Premier (I)
Fine Cut Bodies (Chi Recordings / HU)
Grasshop (Breakbeat.hu, Hypnosis / HU)
Psure (Title Fight, Hypnosis / HU)

Látvány: Flxer (I)
Vetítő terem:
14.00-20.00: Demoscene és Jönnek az oroszok!
20.00-04.00: Konzerv kategória vetítése
Október 22. vasárnap
12.00-13.00: Korg technikai bemutató
13.00-14.00: Flxer szoftver bemutató (a Flxer csapat fejlesztői illetve VJ-i mutatják be munkájukat, szigorúan flash alapokon)

Merlin Nagyterem:

13.00-15.00: A legjobb 10 VJ Opusz vetítése
15.00-18.00: VJ Sampion kategória - élő mixek döntő
18.00-20.00: VJ Tusa
20.00-21.00: Utazás a koponyám körül - Audiovizuális show (Naga-Monkey Presso-Spacedevil)
21.00-22.00: Díjkiosztó Gála
22.00-04.00: Party >>

United Colors of House különkiadás
Jesse Rose (FrontRoom / Dubsided, UK)
Naga (Hairy Records)
Beta (Hairy Records)
Marvin (UCH)
Erká (Nowsound)

Visuals: VJ Sampion és VJ Tusa bajnok, Monkey Presso + Spacedevil Intersputnik led set 

Vetitő terem:

14.00-22.00:  Konzerv kategória vetítése

KÜLFÖLDI FELLÉPŐ BIÓK:

VJ Anyone

VJ Anyone 1997-óta foglalkozik vj-zéssel; akkoriban Tiga montreali klubjában tevékenykedett, majd Londonba költözött. 1999-óta megfordult mindenhol a
világon, rengeteget játszott Ibizán, Ázsiában. Az AV/social, a londoni audiovizuális csoportosulás egyik ötletgazdája és a mai napig ezen szeánszok lelkes szervezője. A DJ Mag tavalyi VJ-szavazásban ötödik lett, megelőzve több nagynevű, régóta működő VJ-csapatot. 2001 óta dolgozik DJ Motorboy-al, az évek során közösen alakítottak ki egy sajátos audiovizuális formanyelvet, melynek jelenlegi állapotát fogják prezentálni a Cinetrip VJ Tornán.
www.anyone.org.uk

Eclectic Method

Mi történik, ha három brit fickónak, egy hangmérnöknek, egy újságíróskodó scratch dj-nek és egy ex-külügyes zeneproducernek véletlenül ugyanabban a stúdióban van dolga, Boszniában? Összehaverkodnak, és elkezdenek bootleg-videólipeket gyártani, természetesen…Na jó, lehetett volna másként is, de akkor most szegényebb lenne a világ azzal a nem mindennapi audiovizuális élménnyel, amit az Eclectic Method (mert hogy róluk van szó) kínál, immár ötödik éve. A három tag - Ian, Jonny és Geoff - ugyanazt csinálja, amit a bootleg dj-k, de nem csak hangban, hanem képben is: fogják két eltérő műfajú szám klipjét, és összegyúrják őket. Élő AV-szettjeikben azután összedolgozzák ezeket a klip mash-upokat, effektekel dúsítva, rövid filmrészletekkel és egyéb mozgóképkocákkal megszórva a látványfolyamot, hozzá a zenét pedig legtöbbször remixelt formában tálalják. Produkciójuk olyan, mintha az MTV adásának non-stop egyvelegét néznénk hiphop-house-breakbeat dj-szettre vágva. Nem véletlen, hogy az elsők között voltak, akik legális bootleg-klipeket készíthettek a zenecsatorna erre szakosodott, Mash című műsorának, amely világszerte ismertté tette a nevüket. Hamarosan felfedezte őket a lemezipar is, azóta rendre kapják a klip-egyveleg megrendeléseket: a Prodigy, a Basement Jaxx, vagy a The White Stripes után legutóbb Fatboy Slim klipéletművét zanzásították. Az Eclectic Method elsősorban szórakoztatni és buliztatni akar, de nem lehet nem észrevenni a posztmodern iróniát abban, ahogyan a mainstream popslágereket és azok vizuális leképezéseit összeházasítják az underground kultúrával (pl. amikor Britney Spears azt énekli, „Hit me Baby, one more time!”, majd a követező pillanatban a baseball ütőkkel felszerelkezett NWA gangsta-rappereit látjuk). A nemzetközi film- és audiovizuális fesztiválok mindenesetre észreveszik, így az Eclectic Method gyakori vendége ezen seregszemléknek Cannes-tól a Sundance-ig, ahogyan rendszeresen megfordulnak nagyszabású elektronikuszenei partikon is, Ibizától Sao Paulón át Tokióig. Az Eclectic Method első DVD-je 2005-ben jelent meg We’re Not VJs címmel (ebben több mint 60 klipet dolgoztak össze), jelenleg több projekten dolgozna, köztük Quentin Tarantino Kill Billjének breakbeat remixén.
www.eclecticmethod.net

Flxer

A Flxer a 2003-as valenciai médiaművészeti fesztiválra készült el, mint interaktiv program.
Később az ötletadó, Gianluca Del Gobbo, úgy gondolta, hogy egy komplex flash-alapú VJ-szoftverré alakítja át, mely maga is flash alapokon nyugszik, így bármely számítógépes platformon különösebb erőforrások nélkül is vígan fut. A végleges verziót a 2006-os Sónar
fesztiválon prezentálták. A Flxer program köré egy viszonylag nagy kommuna csoportosult, akik mind VJ-k, és jellemzően az olasz underground színeit képviselve hirdetik az igét. A csoportosulás központja Róma, azon belül a Blue Cheese nevű kávézó, ahol a program gondolata először megfogant Gianluca fejében A Cinetrip VJ Tornára rajta kívül a Flxer három legmeghatározóbb figurája is tiszteletét teszi: Cool79, aki azon kívül, hogy VJ, graffitis és egyetemi tanár is (eredetileg építész), Meta2, aki ugyancsak graffiti irányból közelit, továbbá munkásságában a fotómontázsok illetve politikai felhangok igen erőteljesen jelen vannak, és végül Nikky, azaz Valeria aki médiaművészként tevékenykedik, illetve rendszeresen készít magáról videoblog szerű VJ-anyagokat. Jelen performanszuk alapja a Flxer 4-es verziójának neten keresztüli használata, vagyis egy transzkontinentális VJ-set
létrehozása, amibe bárki aktívan bekapcsolódhat.
www.flxer.net

Rich Thair

Rich Thair nem ma kezdte zenei pályafutását. Nyolc éve járja hétvégenként Európa bulijait, hirdetve a breaks-house-electro igét, hogy aztán hétköznapokon a kattantabb, kísérletezőbb, hallgatósabb elektronika híveinek szánt zenéivel pepecseljen. A '90-es évek elején indította el Flaw nevű kiadóját, ahol az első Aloof és az általa alapított Red Snapper track-ek is megjelentek, de a kísérletezőbb, dzsesszesebb zenekarai mellett dobolt a Beloved, Sandals és Sabres Of Paradise albumain is, bejárva velük a világot. Miközben a Red Snapper leigazolt a Warphoz, remixelgetett is a szabadidejében, nem kisebb neveknek, mint a Garbage, David Holmes, vagy Howie B, de kiváló dobosi címét azok is igazolhatják, akiknek szerzeményeiben közreműködött az elmúlt évek folyamán: Hybrid, Rennie Pilgrem, 2 Lone Swordsmen, Radioactive Man, stb. Élő dobok, elektronika, emberi hang, zenei tér. Tömören így jellemezhető a Rich és skót cimborája, Jake Williams (aka Jakeone) kettőse. Megismerkedésük még a Red Snapper idejében történt, ahol Jake potitekergetőként segített be. Egy szép napon viccből hamis, széteffektezett loopokat játszott be egy hangpróba során Rich dobkészlete mellett álló hangfalba, aki a geget komolyan vette, és rákontrázott. Az eredmény összekacsintás, és maga a TOOB lett. Hangok és ütemek bizarr és humoros elegye ez, mely mégis melodikus egésszé olvad a hallgató fülében, onnan acid, funk és dub érzéseket keltve, breakbeat vagy downtempo ritmusokon kúszik fel az agy bugyraiba. Előadásuk természetes folyománya zenekari előéletüknek: egy energikus élő produkció, improvizáció közben alakot öltő alkotómunka, alakja állandó organikus változást mutat. Lemezeik a Groovetech-en, Jake saját Flameboy cimkéjén, valamint a tavalyi bemutatkozó nagylemezük az ízléses elektronika kiadón, a Lo Recordingson látnak napvilágot. Éppen készül második "egészestés" anyaguk, mely 2007 elejére várható. Rich eközben szólóként is ügyködik: középtempós zenéi a Lee Coombs-féle Thrust, a Will Saul-féle Simple és a Tagsta kiadókon kerülnek ki a körforgásba.

Jesse Rose

Fiatal kora ellenére Jesse büszke lehet arra, amit eddig elért: 27 évesen egy album, több sikeres EP és számos 12” áll a neve mellett olyan kiadóknál, mint a Classic, Dubsided, Artform, illetve saját Made to Play és Front Room Recordings. Jesse 2000-ben kezdett neki addigi legnagyobb projektjének Chris Belsey-vel és megszületett a Front Room Recordings. A címkét a house közösség, többek között Jon Carter, Nathan Coles, Laurent Garnier, Funk D’Void és a Tiefschwarz is lelkesen támogatta és olyan neves előadók munkái jelentek itt meg, mint például a Solid Groove, Trevor Loveys, Jamie Anderson, Atlantic Fusion, Rob Mello vagy John Tejada. Ha már címkékről van szó, szintén meg kell említeni Jesse más érdekeltségeit is; a Loungin’ Recordings-ot, amely a Masters At Work, Gilles Peterson vagy a Jazzanova egyik kedvenc kiadója, illetve az újonnan alakult Made To Play címkét. Saját neve alatt kiadott nagysikerű kiadványai mellett Jesse rendszeresen készít remixeket is olyan előadóknak, mint például Riton, Radio Slave, Elite Force, Kosma & Trevor Loveys. Persze nem csak egyedül szeret dolgozni: Induceve néven Dave Taylorral azaz Solid Groove/Switch-el adnak ki muzsikákat, de rendszeresen dolgozik Trevor Loveys-al is Izit? néven. Jesse Anglia egyik legkeresettebb house lemezlovasa, aki gyakran játszik Európa legelismertebb klubjaiban is (Fabric, Basics, WMF). Jelenleg életének legsikeresebb korszakát éli: a Dubsided-en és a Front Room-on megjelent munkái hatalmas sikernek örvendenek mind a mai napig, és az Induceve és Izit? duók szintén rendkívül népszerűek. Emellett a Front Room-nál megjelent nagylemezét, melyen neves előadókkal működött közre, nem sokára egy szóló album is követi és úgy tűnik, hogy a Made to Play címke is beérik az idén.


Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-04-07] Phuture City
    @ Merlin, Budapest

    A vigyorgósra sikerült márciusi acid house vs. diszkó múltidéző parti folytatásaként, április 7-én este újabb két meghatározó jelentőségű és manapság rendre visszaköszönő elektronikus tánczenei ősműfaj "ütközik" a Merlin táncolásra alkalmas padlófelületein.
  • [2012-03-15] Amuzeeck Events presents: Phace and Misanthrop
    @ Merlin, Budapest

    Phace (Florian Harres) és Misanthrop (Michael Bräuninger) hamburgi székhelyű DJ-k és producΞrΞk, az elmúlt évΞkben megjelent progresszív, a végtelenségig letisztult és igényes hangzásvilágukkal felkavarták a drum&bass szcéna állóvizét. Florian 2007-ben kiadott Psycho című nagylemezével tette le a névjegyét a műfajban, mΞgalkotva a modernkori neurofunk alapjait. Michaellel 2008-ban alapított közös kiadójuk a neosignal lehetőséget nyújtott számukra, hogy bármifélΞ megkötés nélkül, szabadon kísérletezzenek saját hangzásviláguk kialakításával.
  • [2012-02-18] This is... Nic Fanciulli
    @ Merlin, Budapest

    Joris Voorn első számú haverja, Kylie Minogue és az UNKLE kedvenc remixere, na és a rendkívül menő, Saved kiadó tulajdonosa.
  • [2012-02-17] Ἰώ presents Âme
    @ Merlin, Budapest

    Az előzőleg vártakkal szemben mégis kaptunk még a jószerencsétől néhány hónapot a Merlinben, úgyhogy méltóan ki is használjuk a lehetőséget a február 17-i Innervisions-ös Âme partival! Mindezt a furcsa nevű Ἰώ égisze alatt.
  • [2012-02-10] Stayfly pres Manik
    @ Merlin, Budapest

    Egy ízig-vérig amerikai DJ-producer művészegyéniséggel folytatja február 10-én a Stayflay az újévi pörgést….
  • [2012-01-20] Freaks w/ Shonky
    @ Merlin, Budapest

    A sármos francia matematikus újra feladja a leckét: Shonky január 20-án a Merlinben tart négyórás csoportterápiát a pesti esték önkéntes mérvadóinak a StayFly éjjeli szeánszán. A külhoni vendég mellett a hazai válogatott legjobbjai állnak majd csatasorba, hogy lovat adjanak a lendületünk alá. A nagyteremben Jumpski & Detective Kelly, Blatti és Christian Cardwell vállal kezességet a kedélyünkért, míg a Hall lemezjátszóit a Stereostrip, Roland Handrick, Paul Mad és Monoclick veszi kezelésbe.
  • [2011-12-10] TASZ-buli az Emberi Jogi Világnap alkalmából
    @ Merlin, Budapest

    A TASZ szeretettel várja minden kedves barátját december 10-én szombaton, este 9 órától a Merlinben az Emberi Jogi Világnap alkalmából rendezett TASZ-bulin.
  • [2011-12-09] Aktrecords & NVC present Gaiser - live (Minus/Berlin/Germany)
    @ Merlin, Budapest

    NVC & AKT közös búcsú a Merlintől.
  • [2011-11-26] Aktrecords presents Pushkarev (RU)
    @ Merlin, Budapest

    November 26-án utoljára veszi be az Aktrecords legénysége a patinás Merlin színház előadótermét. Munkáink kezdetektől fogva szorosan kapcsolódtak eme kultikus klub életéhez, és olyan felejthetetlen esteket sikerült közösen tető alá hoznunk, mint például a majomduó Modeselektor, a jéghideg Monolake, az igazi francia bohém Mr.Oizo, vagy akár a legkifinomultabb berlini technokrata Apparat, és a lista korántsem teljes.
  • [2011-11-19] This is… Nicole Moudaber
    @ Merlin, Budapest

    Hibátlan, laza, szexi, lehengerlő, akár csak a zene, amit ír és amit játszik. Ő Nicole Moudaber, a techno szcéna legújabb felfedezettje. Carl Cox, Intec és Steve Lawler, VIVa & iVAV kiadója csapott le rá évekkel ezelőtt, hogy a saját szerzemények mellett remixeket készítsen Santos, Martin Eyer, Mauro Picotto és Fergie egy – egy tarckjére is.
  • [2011-11-18] ikz & LavaLava presents KiNK live
    @ Merlin, Budapest

    Az Ikz és a Lavalava jóvoltából ismét egy aktuális, az elektronikus tánczenei színtér ünnepelt figurája látogat Budapestre. A 'Kink live' az a produkció, amivel az elmúlt pár évben a legfontosabb klubok, fesztiválok programkínálatában egészen biztosan összefuthatott az ember. Szerzeményeit a house, a techno és az electro színtér lemezlovasai is ugyanolyan elánnal pörgetik, producerek garmadája gondolja úgy, hogy egy Kink remix jelentősen emeli egy megjelenés ázsióját. Ha november 18-án az estédet a Merlinben töltöd, te is megbizonyosodhatsz, hogy mire fel ez rajongás mind a szakma, mind a közönség részéről! Az alkalomhoz illő extra Funktion One hangtechnika és a BP. Street jóvoltából izgalmas vizuális körítés emeli az est fényét. További részletekért látogasd bátran a mellékelt linkeket.
  • [2011-10-08] I Love Deep celebrating 15th years of Freerange Records
    @ Merlin, Budapest

    Októberben újra I Love Deep! Rögtön ünnepléssel indul az évad, hiszen az idén 15 éves Freerange kiadó többek között egy budapesti állomással ünnepli az évfordulót.
  • [2011-10-01] Aktrecords & NVC present Pan-Pot
    @ Merlin, Budapest

    A Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix kettőse által alkotott Pan-Pot az utóbbi néhány évben rekordsebességgel küzdötte fel magát az elektronikus tánczene legprominensebb képviselői közé.
  • [2011-09-17] Merlin presents Langenberg
    @ Merlin, Budapest

    A Merlin évadnyitó hétvégéjének második éjszakáján Marvin, a ikz duó, Crimson & Chrom és a LavaLava triumvirátus, Tolo, FeZ és Falcao látja vendégül közös kedvencét Langenberget. A látványról a bpstreet visual gondoskodik.
  • [2011-06-03] Luxy
    @ Merlin, Budapest

    A LUXY egy összművészeti éjszaka a divat és a szerelem jegyében tigrisekkel és kobrákkal fűszerezve. A B.Kund és a Más ruhái Ív & Candie fotói, a Kolin zenéje és a szuperközreműködők mind egy nemes cél érdekében állt össze, hogy nektek és nekik jó legyen. Gyere és érezd a LUXY-t június 3-án 21 órától a Merlinben!
  • [2011-05-27] Enter The Void
    @ Merlin, Budapest

    Május 27-én este az ország 15 városában megy le egy időben Gaspar Noé Enter The Void c. őrületes vizuál tripje a magyarhangya hatfilmes bérletének, a hangyaPASSnak második vetítéseként.
  • [2011-05-19] Electronic Beats Live Special - Budapest Launch Party
    @ Merlin, Budapest

    Elérkezett a pillanat, hogy az Electronic Beats Online hazai verziójának megjelenése és a berlini Electronic Beats Magazine első budapesti terjesztése után legyen végre egy újabb Electronic Beats buli! A május 19-i Electronic Beats Live Special lesz a márka széleskörű magyarországi hivatalos nyitóbulija a Kreatív magazin által szervezett Brand & Music konferencia után. Berlinből érkezik az őrült bulijairól híres Bonaparte, magya...r részről pedig a Demon Superior, c0p és Crimson diktálják a tempót.

  • [2011-05-14] Made Inn presents: Bill Patrick
    @ Merlin, Budapest

    Mostanság egyre több dj választja székhelyéül Berlint. A német főváros olyan elektronikus zenei központ Európában, mely nagyon sok művészt inspirál más európai országokból és a tengerentúlról egyaránt. Bill Patrick élvonalbeli klubokban játszott az Államokban, ezt hátrahagyva lett Berliner. Azóta európai megafesztiválokon és undeground klubokban játszik Európa-szerte. Nincsenek sztárallűrjei,közvetlen és barátságos 50 embernek é...pp olyan szívesen játszik,mint 5000-nek. A Visinquest lemezlovasaival (Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, Lee Curtiss) nagyon egy húron pendülnek zeneileg és emberileg is.
  • [2011-05-06] Dj W!ld - "Palace" album world tour
    @ Merlin, Budapest

    

DJ W!ld, CircoLoco, DC10, hogy mit jelentenek ezek az idegen szavak? Lefordítani nem lehet, szavakkal kifejezni lehetetlen, ezek érzések, amiket csak érezni lehet! De mégis menjünk bele egy picit a részletekbe: DJ W!ld a francia DJ fenegyerek egy napra Budapestre hozza a CircoLoco party sorozat hangulatát és az ibizai DC10 klub varázslatát. Először Magyarországon a Merlin Klubban május 6-án hallhatjuk őt, Polarize, Isu és Beta erősítik mellette a mezőnyt a nagyteremben. A Merlin halljában pedig Nora Naughty, Roland Handrick, Stereostrip, Blatti és Daviss Dj szettje színesíti majd az estét.
  • [2011-04-23] Antropos 8. Születésnapi Party
    @ Merlin, Budapest

  • [2011-04-23] Made Inn Hungary
    @ Merlin, Budapest

    A tematikus bulik közül a Made Inn Hungary immár két éves múltra tekint vissza. Idén március idusa helyett Húsvétkor,az ünnepi hétvégén kerül megrendezésre. A line up a megszokott hangulatfelelősök mellett "új"lemezlovassal bővült. Palotai,Naga&Beta mellett először szerepel Made Inn Hungaryn Collins. A házigazda Made Inn teljes létszámban képviselteti magát:Poli,Rocha és Polarize ...a Merlin nagytermében keveri a talpalávalót,míg Daviss a bárteremben fog hangolni Superman&Wegha,Candyman da Marquis, Blatti és Jumpski kíséretében.
  • [2011-04-22] I Love Deep
    @ Merlin, Budapest

    Timewriterrel és egy emlékezetes bulival indítottuk a 2011-es évadot, a Merlinben, így stílszerűen a téli – tavaszi szezon, évtizedes pályatársával zárul, azaz I Love Deep szezonzáró Terry Lee Brown Jr.-ral!
  • [2011-04-16] Realistic Crew & Occam lemezbemutató
    @ Merlin, Budapest

    A Realistic Crew „Blind Musician” és az Occam „My Rorschach” c. albumainak dupla lemezbemutatója a Merlinben.
  • [2011-04-15] The Room 13 Party
    @ Merlin, Budapest

  • [2011-04-08] a4 space store techno dept. presents
    @ Merlin, Budapest

  • [2011-04-02] Hypnosis presents Stanton Warriors
    @ Merlin, Budapest

    Április 2-án, a Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis, hogy a közönségükkel összefogva szerezzék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et!
  • [2011-03-26] Vapour album tour 2011 Budapest
    @ Merlin, Budapest

    Március 26-án a 'Vapour album tour' világturnéja keretében hazánkba látogat live act-jével a holland Patrice Bäumel. A buli helyszíne, az erre az estére külön Funktion-One hangrendszerrel felturbózott Merlin.
  • [2011-03-18] Stayfly pres Dyed Soundorom & K.atou
    @ Merlin, Budapest

    Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
  • [2011-03-13] This is… Silicone Soul
    @ Merlin, Budapest

    Az meg van, hogy két skót juhász a szilikon völgyben? Ez nem valami vicc első sora, ami mondjuk a fukarságról szól, már csak azért sem, mert a Silicone Soul formációt alkotó két skót, pályafutásuk egyetlen percében sem fukarkodtak megjelenéseikkel. 1998-as első Soma Records-os kiadványuk óta eltelt 13 évben meg is örvendeztettek bennünket szinte mindennel az elektronikán belül a négy - négy produceri és mix albumukkal, miközben megszámlálhatatlan kiadványra került fel egy – egy szerzeményük vagy remixük. James Lavelle, Danny Howells, Pete Tong valamelyik GU kiadványán, de a Hed Kandi és a Cream CD-in is találkozhatunk az oly jellemző Silicone Soul hangzással.
  • [2011-03-12] two-B-music /Berlin-Budapest/
    @ Merlin, Budapest

    Stephen Mahnke és Philipp Adam öt évvel ezelőtt alapították lemezkiadójukat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az életükben óriási jelentőséggel bíró két város, Berlin és Budapest adta impulzusokat, élményeket kiadványaikon, kiállításaikon megörökítik és rendezvényeiken viszonozzák. Így került egy kiadványra magyar produceri munka, német fotóművész alkotása és magyar költő verse, és így válhattak berlini dj-vé egy-egy éjszakára magyar barátok, és budapestivé a németek. Konceptuális megközelítésük, produkcióik nívója, szerénységük mindkét városban lelkes követőket, társakat vonzott nagynevű és feltörekvő producerek, lemezlovasok és igényes partizók köreiből egyaránt. Most Budapesten, a Merlinben ünnepelnek válogatott csapatukkal, az élen legfőbb példaképükkel, a nemzetközi elektronikus zenei világ egyik állócsillagával, Move D-vel. Különleges ráadásként fellép még az egyre masszívabb közönségsikert generáló újiskolás Detroit-hangzásban utazó Iron Curtis, és az európai deephouse szcéna egyik aktuális hangja, Baaz. A körítésért a kiadót igazgató páros, továbbá frissen igazolt magyar lemezlovas reménységeik, Swain és Klayman, valamint a rokonlélek Crimson & Chrom páros felelnek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó