Pulzar

Partyajánló

Hypnotic

Fellépők
Dátum 2006. szeptember 6.
Stílus House
HypnoticAz osztrák Hypnotic parti sorozat 2006. Szeptember 2-án ünnepli 6-ik születésnapját. A sok helyszínt bejárt rendezvény ez alkalommal a vösendorfi Pyramide-ben várja majd vendégeit, ahol Hot X mellett olyan techno nagyágyúk fogják pörgetni a lemezeket, mint Kevin Saunderson (USA), Marco Zaffarano (G), Brenda Russel (UK), Boris S Live! (G) és Colin Dale (UK).

Hypnotic

Az osztrák Hypnotic parti sorozat 2006. Szeptember 2-án ünnepli 6-ik születésnapját. A sok helyszínt bejárt rendezvény ez alkalommal a vösendorfi Pyramide-ben várja majd vendégeit, ahol Hot X mellett olyan techno nagyágyúk fogják pörgetni a lemezeket, mint Kevin Saunderson (USA), Marco Zaffarano (G), Brenda Russel (UK), Boris S Live! (G) és Colin Dale (UK).

. A rendezvényről még tudni kell, hogy mindig a legmodernebb vizuális látványelemekkel próbálják elvarázsolni a közönséget, úgyhogy aki teheti, látogasson el erre a nem mindennapi partyra.

Dj-k:

KEVIN SAUNDERSON - KMS Records /USA/

MARCO ZAFFARANO - Harthouse /D/

BRENDA RUSSEL - On-Test Records /UK/

BORIS S LIVE! - Skull-Tunes /D/

COLIN DALE - Abstract Dance /UK/

HOT X - Deadcode /H/

FELIPE (titanium)
RONALDO (volksgarten)
TOM SNOW (stargate)
JORO (hype)
PETER PAN (resident)
JERRY J. KRIZ (classix)
MC SPOT (living f/x)

www.hypnotic.at

Ajánlott lemezek

  • ImpulseCreator presents Spotlight

    Hihetetlen, de már kilencedik születésnapját ünnepli Magyarország egyik legrégebbi, urbánus zenei stílusokat és kultúrát magába foglaló virtuális magazinja, az ImpulseCreator

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó