Pulzar

Partyajánló

Parádé Bónusz @ Népstadion kert

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 26.
Helyszín Népstadion kert
Stílus Breakbeat, Funky, House, Breakbeat,
Dubstep, Drum and Bass
Parádé BónuszA főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel. A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.Népstadion kert

Parádé Bónusz @ Népstadion kert

A főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel.
A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.

A vezető nemzetközi fesztiválok felhozatalát idéző line up önmagáért beszél: Jeff Mills (USA), The Advent live (UK), DJ Rush (USA), Jack De Marseille (F), Pascal F.E.O.S. (D), Satoshi Tomiie (J), Robbie Rivera (USA), LTJ Bukem & MC Conrad (UK), Da Hool (D), Pulsedriver (D) és DJ Lee (D) lesznek többek között az éjszaka fénypontjai, számos kiváló MC, illetve a hazai szcéna legjobbjainak kíséretében.

Magyarország egyik legnagyobb fedett arénájában, a SYMA csarnokban Viva Eeelektro Party és maximális techno-őrület vár mindenkire; míg a teljesen átalakított Körcsarnok High Voltage Party Arénájában progresszív house- és trance-lemezek forognak egész éjjel. A Stadion Körgyűrűn felállított Djuice-Nokia Arénában az easy listeningtől a drum and bassig lesz minden, ami finom és tört; az Axe Click Arénában pedig a eurotrance-melotrance kedvelői találhatnak rá kedvenceikre.

Mindent összevetve augusztus 26-án este kilenctől nem kevesebb, mint 50 dj áll lemezjátszók mögé a különböző elektronikus zenei stílusokat bemutató színpadokon. A táncra teremtett helyszínek mellett chill out teraszok, szabadtéri bárok, több ezer ülőhely és nyugágyak biztosítják a lazítást.

A Sziget Szervezőiroda és a Deadcode Production által életre keltett Budapest Parádé Bónusz az elmúlt évekhez hasonlóan most is káprázatos technikai megoldásokkal rukkol elő: 250 intelligens lámpa, 200 000 Watt hangteljesítmény, 10 db videoprojektor valamint aktív falak teszik tökéletessé a bulit, melynek valamennyi programja idén is egy belépővel látogatható.

A Budapest Parádéról érkezőknek a Dózsa György út felőli bejáratot ajánljuk, bár a Bónusz területe az Ifjúság út felőli bejáraton keresztül is megközelíthető.

Jegyár elővételben 4000 Ft, a rendezvény napján és a helyszínen 4500 Ft.

VIVA EEELEKTRO PARTY / SYMA CSARNOK

A SYMA Csarnokban a legmerészebb várakozásokat is felülmúló techno-élmény veszi kezdetét augusztus 26-án este kilenckor.
Itt lesz a detroit-techno hagyományainak legfőbb örököse, az élő ikonként tisztelt JEFF MILLS (USA, Axis, Purpose Maker), aki mérnöki pontossággal bánik a hangokkal. Zenéjét ezért szigorú, gépies techno jellemzi. Ám ha úgy akarja, ellazító dallamok, vagy épp groove-okban gazdag kompozíciók kerülnek ki a kezei alól. Mixeiben rendszerint negyvenöt másodperc illetve két és fél perc közötti váltással, gyakori törésekkel fűszerezve követik egymást a bakelitek, természetesen három lemezjátszón forogva.
Tiszteletét teszi Cisco Ferreira is, közismert nevén THE ADVENT (UK, Kombination Records), akit még a ’80-as években kapott el a gépszíj, pontosabban az acid-láz, no és az oly sokakat inspiráló Summer of Love. Cisco azóta is a techno megszállottja, szédületes live act előadásai valóságos hurrikánként söpörnek végig a világ klubjain, fesztiváljain.
Jó hír a hazai Rush-rajongók számára, hogy ezen a bulin a ’Motha Fucking Bass’ sem hiányzik majd, a chicagói showman ugyanis szintén ringbe száll a Bónuszon. DJ RUSH (USA, Knee Deep) megalkuvás nélküli, olykor túlzásokkal teli techno-felfogása őrületbe kergeti közönségét; sosem tudni, mikor jön a kegyelemdöfést adó lemez. Fizikális és mentális határokat feszegető zenéje kimeríthetetlen energiát követel testtől, lélektől egyaránt.
A kevésbé őrült, ám hasonlóképp a techno-élvonal legjobbjainak sorát gazdagító PASCAL FEOS (D, Cocoon,) szintén izgalmas csemege lesz a nyárzáró éjjelen. A német techno-legenda több mint húsz éve koptatja kifogyhatatlan lendülettel a lemezjátszókat. A Cocoon-művészek táborának tagjaként jó ideje ő Európa egyik legimpozánsabb techno-előadója.
Ugyancsak érdemes odafigyelni JACK DE MARSEILLE (F, Wicked Music) szereplésére. A francia géniuszt hazájában Laurent Garnier-vel, Carl Cox-szal, Richie Hawtinnal és Jeff Mills-szel emlegetik egy lapon. Stílusa kalandozó, megzabolázhatatlan, és szabad. A nagy chicagói és detroiti elődök nyomdokain haladó, hamisítatlan francia szenvedéllyel játszó lemezlovas.
A Viva Eeelektro Party első osztályú dj-delegációjában helyet kap még az osztrák FELIPE (A), az olasz fenegyerek ALBERTO VISI (I), a Deadcode hírnevét öregbítő HOT X, IGOR DO’URDEN és COYOTE; valamint BUDAI, NEWL, COLLINS & BEHNAM – ez utóbbi dj-páros live act produkcióval készül a közönség elé.
Természetesen itt lesznek még a Bónuszról évek óta elmaradhatatlan ceremóniamesterek: MC SPOT & MC MARS (A)

HIGH VOLTAGE PARTY ARENA / KÖRCSARNOK

A SYMA Csarnok techno-őrületével párhuzamosan a full extrás klubbá átalakított Körcsarnokban progresszív house- és trance-kavalkád veszi kezdetét.
Headliner-ként a japán SATOSHIE TOMIIE (J, SAW Recordings) illetve az amerikai ROBBIE RIVERA (USA, Juicy Music) gondoskodik a cipőtalpak tönkremeneteléről.
SATOSHI TOMIIE pályáját anno a house-körökben istenként tisztelt Frankie Knuckles kezdte egyengetni, és ez meglehetősen jó hatással volt az ifjú titán stílusára. Hamarosan megalapította saját kiadóját, a SAW Recordings-ot, betört a világvezető producerek és lemezlovasok elit társaságába és máig nem mozdul onnan.
Örökbérleti joggal rendelkezik a top dj-k parkjában ROBBIE RIVERA is, akit valóságos szupersztárként ünnepelnek a világ house-bulijain. Nincs olyan prominens kiadó, aki ne törné össze magát, hogy vele dolgozhasson. A Winter Music Conference egyik legnagyobb kedvence.
A HIGH VOLTAGE PARTY ARENA hangulatának érdekében persze nem csak a fent említett urak, de hazánk legjobbjai is kellőképpen oda teszik magukat és lemezeiket. KÜHL, SLAM JR, CHRISS, a MONKZ, PÖLI, és GOODSPEED tartanak bemutatót a jelenleg legsikeresebb house/trance lemezek repertoárjából.

DJUICE-NOKIA ARENA / STADION KÖRGYŰRŰ

A Stadion Körgyűrűn felállított DJUICE NOKIA ARÉNA easy listeningtől a drum and bassig kínál mindent, ami finom és tört, nem is akárkik előadásában! Az aréna színpadára igazi világsztár érkezik az MC CONRAD-dal kiegészült LTJ BUKEM (UK,Good looking Records) személyében.
LTJ BUKEM nem szorul bemutatásra – DJ – Zenei vállalkozó – Látnok. Ő az az ember, aki Drum and Bass labelt alapított, mert szenvedélyesen hitte, hogy az egyedülálló zenei hangzás megfelelő kifutót igényel a megjelenéshez. A Demons Theme megszületése azonnal megragadta az emberek fantáziáját és a Good looking Records egyből a nemzetközi színpadra került, világszerte befutott.
Zenei mérföldkőnek lehetünk szem- és fültanúi, amikor LTJ BUKEM bemutatja a „13 YEARS of goodlooking - UNLUCKY FOR SOME” világturnéját!
Rajtuk kívül élőben láthatjuk a színpadon YONDERBOI-t THE KINGS OF OBLIVION nevű zenekarával, de a hazai dj-felhozatal is parádésnak ígérkezik: PALOTAI, BAL, és a SIZENINE vs STEALTH duó töri majd az ütemet a Bónusz közönségének.

AXE CLICK ARENA / STADIONKERT

Az extrém látványelemekkel és egyedi fénytechnikával büszkélkedő AXE Aréna vendége lesz a német DA HOOL, többek között a „Meet Her at the Love Parade” című klasszikussá vált sláger szerzője.
Az est további európai sztárvendégei PULSEDRIVER, ROCCO, BASS-T, ZIGGY X és DJ LEE, mind az Aqualoop Records ászai. Mellettük hazánk legjobb DJ-i is a lemezjátszók mögé lépnek, köztük a Dancemania Recordings művészei, azaz NÁKSI vs BRUNNER, MIKE NEWMAN és TOTPETI, valamint rajtuk kívül STERBINSZKY és TOTO JR. is itt pörgetik majd a korongokat.

fellépők:

VIVA EEELEKTRO PARTY:
JEFF MILLS (USA); live: THE ADVENT ( UK); DJ RUSH (USA); JACK DE MARSEILLE (F); PASCAL F.E.O.S. (D); FELIPE (A); ALBERTO VISI (I); HOT X; BUDAI; NEWL;
IGOR DO'URDEN; COYOTE; live COLLINS & BEHNAM;
Masters of Ceremony: MC SPOT & MC MARS (A)

RED PULSE PARTY:
SATOSHI TOMIIE (JAP); ROBBIE RIVERA (USA); KÜHL, SLAM JR.; MONKZ; PÖLI; GOODSPEED; CHRISS

DJUICE-NOKIA ARENA:
LTJ BUKEM & MC CONRAD (UK); live: YONDERBOI AND THE KINGS OF OBLIVION; PALOTAI; BAL; SIZENINE vs. STEALTH

AXE CLICK ARENA:
DA HOOL (D); PULSEDRIVER (D); ROCCO (D); BASS-T (D); DJ LEE (D); ZIGGY X (D);
NÁKSI VS. BRUNNER; STERBINSZKY; TOTO JR.; MIKE NEWMAN; TOTPETI

www.afterparty.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2007-08-25] Bónusz 2007
     

    2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
  • [2005-08-27] Bp Paradé Bónusz
    @ Népstadion kert

    Már csak 4 nap van... Már csak négyet kell aludniuk a Parádézóknak és ismét kinyitja kapuit Magyarország legnagyobb elektronikus rendezvénye, a Budapest Parádé hivatalos afterpartija, a Budapest Parádé Bónusz. A hagyományosan a Népstadionkertben megrendezésre kerülő esemény az idei évben is rekordszámú, közel 50 fellépőt, világsztárokkal teletűzdelt nemzetközi és magyar élvonalbeli dj-mezőnyt, professzionális live act produkciókat, különleges MC-ket vonultat fel: techno-t, house-t, tört ütemet és mindent ami belefér... Idén augusztus 27-én este 9 órától 4 helyszínen, egy belépőjeggyel szórakozhatnak a fanok, lássuk a felhozatalt!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó