Pulzar

Partyajánló

Time Machine Open Air Edition @ Fehérvárcsurgói Tópart

Fellépők
Dátum 2006. július 21.
Helyszín Fehérvárcsurgói Tópart
Stílus Electro, Electroclash, Drumfunk, Jungle,
Drum and Bass
Time Machine Open Air EditionIsmét itt a nyár, irány a szabadba, napozás, fürdés, kirándulás. Nincs is jobb ilyenkor, mint a szabadban tölteni a napot és megszabadulni a sok füstös, meleg klubbtól, szórakozóhelyektõl... A tavalyi elsõ Time Machine open-air party sikerén felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy idén is kivonulnak a szabadba, ezúttal is a Székesfehérvárhoz közeli Fehérvárcsurgói Tópartra.Fehérvárcsurgói Tópart

Time Machine Open Air Edition @ Fehérvárcsurgói Tópart

Ismét itt a nyár, irány a szabadba, napozás, fürdés, kirándulás. Nincs is jobb ilyenkor, mint a szabadban tölteni a napot és megszabadulni a sok füstös, meleg klubbtól, szórakozóhelyektõl...
A tavalyi elsõ Time Machine open-air party sikerén felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy idén is kivonulnak a szabadba, ezúttal is a Székesfehérvárhoz közeli Fehérvárcsurgói Tópartra.

A helyszín (Székesfehérvártól kb.15 kilóméter) ismét a fehérvárcsurgói Tóparttól nemegészen 100 méternyire található házikó terasza, mely minden szempontból ideálisnak bizonyul majd 21-én!
Az estét a TM két rezidense - Jámbor és Rich - mellett ezúttal Gabez és Gabryel Swain fogják színesíteni.
A két rezidens talán nem szorúl bemutatásra, aki viszont pár új mixre éhezik tõlük, az mindenképp látogasson el a beats.hu porálra.

A warm-up szerep idén két fiatal és nagyon tehetséges lemezlovasnak jutott. Gabryel Swain - Becker Gábor - deep-minimal house válogatásával indul az este, kellemes bemelegítésnek igérkezik a naplemente alatt. ;) A ddephouse.hu csapatát erõsítõ ifjú titánt leginkább a székesfehérvári KávéSzínHáz Deep-est sorozatából ismerhetjük, vagy Midnight Fashion címû mixérõl, mely letölthetõ a deephouse.hu (dpc_no20) weboldalról.
Õt követi Gabez - Hadi Gábor -, aki már átevez a nagyon finom progressive house világába. Nemrég a Rasid Pub vendégeként muzsikált, nem kis sikerrel!

A már megszokott jóminõségû hangtechnika, a tóparti friss levegõ, a csodás naplemente/napfelkelte és a baráti italárak is csak tovább segítenek az élmények fokozásában...

Ígyhát nincs más hátra, mint elõre, irány Fehérvárcsurgó, hiszen még az idõjósok is kellemes meleget és szélcsendet ígérnek péntekre!

Time Machine Open Air Edition
2006. Július 21. péntek - korai kezdés: 21.00
Fehérvárcsurgó, Tópart
DJ-ék: Jámbor, Rich, Gabryel Swain, Gabez

Belépõ: 1.000 HUF
Infoline: 30/747-5887

Web/részletes térkép: www.timemachine.hu
E-mail: info@timemachine.hu
Sms info: Time Machine sms-infora regisztrálhatsz, ha elküldöd az 'INFO' szócskát a 30/747-5887-es számra, így minden partyról idõben értesülhetsz!

Radio Show: Minden Csütörtökön Time Machine radio-show a Justmusic.fm musorán Richel és Jámborral 18 órától! Hallgasd és nézd! http.:/​/​www.justmusic.fm

Megközelítés: Székesfehérvárról Gyõr irányába kell indulni a 81-es számú fõúton, a Fehérvárcsurgó táblánál ballra fordulni (kb. 15km). A faluba beérve tovább Bodajk felé, majd a Bakonykúti leágazásnál balra, a benzinkutat elhagyva pedig méterekre a tóparthoz közeli teraszon találod a buit.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó