Pulzar

Partyajánló

Bonus Track Night @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2006-06-08
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus House, Progressive House
Bonus Track NightJúnius 8-án ismét Bonus Track Night! A jól sikerült áprilisi és a májusi születésnapi party után itt a folytatás! A harmadik Bonus Track Night koncepciója követi az eddigi rendezvényekét, mégis van némi változás. A korábbi helyszínt, a Nyugati pályaudvarnál levő Cool-t a nyáron egy exkluzív klub váltja fel. A Hajógyári öbölben állomásozó Dokkoló a tavalyi szezonban már bizonyított, a legtöbb partyarc sok szép emlékkel térhetett haza egy-egy estjét követően. A hajó hasonlóan emlékezetes programokkal készül az idei nyárra, amelyek közül a Bonus Track Night kecsegtető ajánlatnak bizonyul.Dokkoló, Budapest,

Bonus Track Night @ Dokkoló, Budapest

Június 8-án ismét Bonus Track Night! A jól sikerült áprilisi és a májusi születésnapi party után itt a folytatás!
A harmadik Bonus Track Night koncepciója követi az eddigi rendezvényekét, mégis van némi változás. A korábbi helyszínt, a Nyugati pályaudvarnál levő Cool-t a nyáron egy exkluzív klub váltja fel. A Hajógyári öbölben állomásozó Dokkoló a tavalyi szezonban már bizonyított, a legtöbb partyarc sok szép emlékkel térhetett haza egy-egy estjét követően. A hajó hasonlóan emlékezetes programokkal készül az idei nyárra, amelyek közül a Bonus Track Night kecsegtető ajánlatnak bizonyul.

Az est meghívott vendége az egyre népszerűbb producer és dj., Add2Basket lesz. A tehetséges zenész számos klubsikert könyvelhet el. A „Coming back 2 life” rákerült Chriss „The trip” c. mixlemezére, majd Chris Fortier készített belőle remixet. Az „Add a kezed” dobogós helyen végzett a Justmusic.fm 2005 legjobb felvételéért folytatott hallgatói szavazásán és helyet kapott a Justmusic 001 cd-n. Ugyancsak nagy sikernek örvend a „Keep a happy shop” is – ez egyébként az áprilisban készült Bonus Track Night promóciós cd-n a hatodik felvétel.
A partyn fellép még Schiipman, az est házigazdája és a Bonus Track szerkesztő-műsorvezetője, valamint az ifjú titán Zack Marullo is.
A rendezvény 22 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.
További információk a bonustrack@justmusic.fm, vagy a schiipman@justmusic.fm e-mail címeken kérhetők!
Ne feledd: június 8. csütörtök, Dokkoló – Bonus Track Night!

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó