Pulzar

Partyajánló

Electronikum @ Tűzraktér, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. április 15.
Helyszín Tűzraktér, Budapest, Hegedű utca 3.
Stílus Progressive House
ElectronikumAz Elektronicum csapata eredményes másfél évet zárhat maga mögött 2004 októberi első bulijuk óta. Számlájukra többek között 2005 nyarának legendássá vált Hármashatárhegyi fesztiváljainak „parkoló” helyszíne, 5 kisebb klubest, és 2 önálló estjük írható, mely közül a legutóbbi is szintén a Tűraktérben került megrendezésre.Tűzraktér, Budapest, Hegedű utca 3.

Electronikum @ Tűzraktér, Budapest

Az Elektronicum csapata eredményes másfél évet zárhat maga mögött 2004 októberi első bulijuk óta. Számlájukra többek között 2005 nyarának legendássá vált Hármashatárhegyi fesztiváljainak „parkoló” helyszíne, 5 kisebb klubest, és 2 önálló estjük írható, mely közül a legutóbbi is szintén a Tűraktérben került megrendezésre.
A csapat fontos célkitűzése hogy a nagyobb bulikhoz méltó technikai és környezeti minőséget párosítsa a néhányszáz fős bulik családias hangulatával. Minőség iránti elhivatottságuk már-már beteges méreteket ölt, melyről a legutóbbi Tűzraktáros „We Love Acid” party alkalmával meg is győződhetett az, aki ellátogatott oda.



A buli kezdetén a SensorBase alapító tagjának, Gregor X-nek az exlusíve Live Actjét hallhatja a kedves korán érkező nagyérdemű. Érdemes odafigyelni, mivel az ifjú producer nem használ számítógépet. Kisérleti minial technó zenéjét kizárólag „vasak” segítségével kelti életre, és ezzel a hazai liveosok között is igazi uniqumnak számít!

Őt követve a DigitalPeople üdvöskéje, RedRoom fogja a partyzóknak a bemelegítéshez szükséges electro-house muzsikákat szolgáltatni. Szettjeit nagyfokú eklektikusság jellemzi, melyet olykor egy csipetnyi acid-el fűszerez!

Tőle az Elektronicum keresztapja, Christoph veszi át a lemezjátszók álltal stilizált stafétabotot, hogy legfrissebb lemezeivel pörgesse tetőfokára a hangulatot.

Az utána következő Sajgal, aki a Globalbooking.net csapat tagja, először teszi tiszteletét Elektronicum rendezvényen, hogy bebizonyítsa a nagyérdeműnek, az acid él, és élni fog! Minden bizonnyal lemezestáskájának legmélyebb bugyraiba túrva fogja elkápráztatni a nagyérdeműt saját, de legfőképpen a partyzók örömére!

A pultot átvevő Dorkát nem kell bemutatni az underground technót kedvelő renegátoknak, de azthiszem hogy azoknak se akik csak nemrég csöppentek eme fura és barátságos világba, hiszen a méltán legendás Frankhegyi bulikról mindenki hallott kicsiny hazánkban. Szettjeibe mondhatni egyedülálló stílusokat elevenít meg oly módon, hogy azt a hazai techno berkeken belül nem nagyon lehet senkihez se hasonlítani.
v Két órás szettje után a hangszórók irányításás az előző Elektronicumon is nagy sikert aratott Sinko veszi át. Live-act-je vetekszik minden valamirevaló külföldi minimal-techno előadóval, bár nem lehetne ílyen vadul kategorizálni zenei stílusát, mivel a Hotel North Poleos srác sokszor átkacsint a technó és a trance homályos határainak közelébe.

Zárásul a két titán Ropy és Graf fogja az estét méltó módon megkoronázni! A még reggel is aktív táncolókat electro-house és neotrance zenéikkel fogják álomba, vagy éppen afterpartyba ringatni!

Információk:

ELEKTRONICUM @ Tűzraktért

2006. 04. 15. Szombat

Line up:

DORK << Frankhegy >>
SAJGAL << Globalbooking.net >>
SINKO live << Hotel North Pole >>
CHRISTOPH << Elektronicum >>
ROPY vs. GRAF << Partyland vs. Clubzone >>
GREGOR X live << Sensor Base >>
REDROOM << DigitalPeople >>

Dekoráció: DIGITALPEOPLE
Vetítés: LEGOMAN

Helyszín:

TŰZRAKTÉR
Budapest VIII. ker. Tűzoltó u. 54-56.

Start: 22:00
End: 08:00

Belépő: 1500 HUF / 6 EUR

Extrák: színvonalas hang és fénytechnika, büfé a tánctérnél, ruhatár, lufi, meglepetés

Ajánlott lemezek

  • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

    A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó