Pulzar

Partyajánló

Beckers @ Szociál klub

Fellépők
Dátum 2006. április 1.
Helyszín Szociál klub
Stílus House, Progressive House
BeckersÁprilis elsején a progresszív psy szcéna egyik jeles képviselőjével, Frank Beckers-szel élhetjük át a bolondok napját.Szociál klub

Beckers @ Szociál klub

Április elsején a progresszív psy szcéna egyik jeles képviselőjével, Frank Beckers-szel élhetjük át a bolondok napját.
A Beckers név idehaza talán még nem annyira bejáratott. Nem is véletlen ez, emberünk ugyanis Space Safari néven kezdte pályafutását. Meghatározó és különleges egyénisége volt a '90-es évek elejétől felpörgő, majd az évtized végére a csúcsra járatott német progresszív szcénának. Az akkori német viszonyokról, az egymásra figyelésről, a rengeteg közös munkáról sokat elmond, hogy D-Nox-szal és Bitmonx-szal kötött barátságának köszönhetően egy közös interjúnk például spontán kocsmázásba fulladt, ezért a szintén a helyszínen játszó P.O.T.S. kénytelen volt egy órával többet játszani.

Egyéni stílusával, bármikor beazonosítható hangzásvilágával a legkomolyabb őrületet talán Japánban váltotta ki, ahol szinte havi rendszerességgel volt "kénytelen" játszani, nem beszélve arról, hogy a Fuji fesztivál állandó főszereplője volt.

Az évezred-forduló után, a progpsy lendületvesztésével egyidejűleg azonban hosszú hallgatás következett és csak utána indította be komolyabban Beckers nevű side-projectjét. Ez leginkább abban különbözik Space Safari énjétől, hogy a progresszív house felé fordult - mint manapság oly sok psy előadó a progresszív érából - az előtte játszott németes, kemény basszusra és lágy dallamokra építő progpsy-től.

Ebből kaphatunk ízelítőt április elsején a Szociál klubban, ahol egy német kolléga, Steven M is fellép a Hadshot Records színeiben. Játszani fog még a candyflippes Stratos és Ilias, illetve a szervező Wegha is.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó