Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
jelmezben 1000

Partyajánló

Deepimpression maszkarád Klub Dilemma @ Dilemma, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Sabre, Tobi, Robin, Tom Sanders
Dátum 2006. február 11.
Helyszín Dilemma, Budapest, 1082 Baross utca 30.
Stílus House, Progressive House
Deepimpression maszkarád Klub DilemmaBeköszöntött a február, a bálok és farsangi mulatságok hónapja, mely magával hozta a második Deepimpression maszkarádot is. A tavalyi hagyomány teremtő mulatságon is már sokan öltöttek magukra jelmezt és a szervezők remélik, ez idén sem lesz másképpen, hiszen csak úgy lehet igazán farsang a farsang!Dilemma, Budapest, 1082 Baross utca 30.

Deepimpression maszkarád Klub Dilemma @ Dilemma, Budapest

Beköszöntött a február, a bálok és farsangi mulatságok hónapja, mely magával hozta a második Deepimpression maszkarádot is. A tavalyi hagyomány teremtő mulatságon is már sokan öltöttek magukra jelmezt és a szervezők remélik, ez idén sem lesz másképpen, hiszen csak úgy lehet igazán farsang a farsang!

Szeretnék, ha Te is hozzá járulnál ehhez azzal, hogy kedvenc party ruhádat erre az alkalomra egy ötletes maskarára cseréled. Öltözz bárminek, aminek csak szeretnél, hidd el, nem fogod megbánni!! Lemezlovasaik is már lázasan tevékenykednek mind az álruha, mind pedig a zene tekintetében! Az éjszaka főszereplője Tobi lesz, ugyanis elkészült második mixlemeze, melyet az első 100 vendégük nem csak, hogy élőben meghallgathat, de cd formájában haza is vihet! A warm-up-ról Tom Sanders gondoskodik, Tobit pedig Sabre, Robin és Skiz (b2b) követi. Várnak szeretettel, addig is jó készülődést! Üdvözöl :A Deepimpression Team

Kapcsolódó cikkek

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2005-11-05] Friction & Commix
    @ Dilemma, Budapest

    November sem telik el ütős drum&bass bulik nélkül, hiszen 5.-én a klub Dilemmában DJ Friction és a Commix duó teszi tiszteletét!
  • [2005-10-01] Deepimpression X-Clusive
    @ Dilemma, Budapest

    Szeptember utolsó hetén a Deepimpression X-Clusive sorozatának égisze alatt napvilágot lát Yvel&Tristan legújabb mixe! A párost senkinek sem kell bemutatni, hiszen szakadatlanul felfelé ívelő produceri, remixeri és dj karrierjüknek köszönhetően folyamatosan a szcéna fokúszpontjában állnak.
  • [2005-09-16] House Matic
    @ Dilemma, Budapest

    A Housematic nem csak a Club Dilemmában debütál, de a Justmusic.fm műsorán is. A Justmusic vezetősége, valamint a HM gárdája egy sikeres megbeszélést tudhat maga mögött, melynek kapcsán hamarosan újra éterben a HM 2 óra Tommyboy vezetésével. Az első adás mikor máskor is kerülhetne adásba, mint a HM nyitóbulija előtt, kapcsán, ahol a rezidens Tommyboy mellett a műsor vendége DESYN MASIELLO, aki egy interjú után, már a stúdióban odacsap a lovak mögé, hogy betekintést adjon abba, ami utána, éjszaka várhat ránk…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó