Pulzar

Partyajánló

House Matic @ Dilemma, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 16.
Helyszín Dilemma, Budapest, 1082 Baross utca 30.
Stílus Progressive House, House, House, Dance
House MaticA Housematic nem csak a Club Dilemmában debütál, de a Justmusic.fm műsorán is. A Justmusic vezetősége, valamint a HM gárdája egy sikeres megbeszélést tudhat maga mögött, melynek kapcsán hamarosan újra éterben a HM 2 óra Tommyboy vezetésével. Az első adás mikor máskor is kerülhetne adásba, mint a HM nyitóbulija előtt, kapcsán, ahol a rezidens Tommyboy mellett a műsor vendége DESYN MASIELLO, aki egy interjú után, már a stúdióban odacsap a lovak mögé, hogy betekintést adjon abba, ami utána, éjszaka várhat ránk…Dilemma, Budapest, 1082 Baross utca 30.

House Matic @ Dilemma, Budapest

A Housematic nem csak a Club Dilemmában debütál, de a Justmusic.fm műsorán is. A Justmusic vezetősége, valamint a HM gárdája egy sikeres megbeszélést tudhat maga mögött, melynek kapcsán hamarosan újra éterben a HM 2 óra Tommyboy vezetésével. Az első adás mikor máskor is kerülhetne adásba, mint a HM nyitóbulija előtt, kapcsán, ahol a rezidens Tommyboy mellett a műsor vendége DESYN MASIELLO, aki egy interjú után, már a stúdióban odacsap a lovak mögé, hogy betekintést adjon abba, ami utána, éjszaka várhat ránk…

HOUSEMATIC PRESENTS

DEEPER

WITH

DESYN MASIELLO EXCESSION UK | WWW.DESYNMASIELLO.COM

TOMMYBOY HOUSEMATIC RESIDENT | WWW.TOMMYBOY.HU

MUZZAIK | WWW.MUZZAIK.HU


Régebbi partyk ebből klubból

  • [2006-02-11] Deepimpression maszkarád Klub Dilemma
    @ Dilemma, Budapest

    Beköszöntött a február, a bálok és farsangi mulatságok hónapja, mely magával hozta a második Deepimpression maszkarádot is. A tavalyi hagyomány teremtő mulatságon is már sokan öltöttek magukra jelmezt és a szervezők remélik, ez idén sem lesz másképpen, hiszen csak úgy lehet igazán farsang a farsang!
  • [2005-11-05] Friction & Commix
    @ Dilemma, Budapest

    November sem telik el ütős drum&bass bulik nélkül, hiszen 5.-én a klub Dilemmában DJ Friction és a Commix duó teszi tiszteletét!
  • [2005-10-01] Deepimpression X-Clusive
    @ Dilemma, Budapest

    Szeptember utolsó hetén a Deepimpression X-Clusive sorozatának égisze alatt napvilágot lát Yvel&Tristan legújabb mixe! A párost senkinek sem kell bemutatni, hiszen szakadatlanul felfelé ívelő produceri, remixeri és dj karrierjüknek köszönhetően folyamatosan a szcéna fokúszpontjában állnak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó