Pulzar

Partyajánló

VJ BATTLE 1.0. @ Sonic, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 10.
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus Drum and Bass, House
VJ BATTLE 1.0.A Supersonic Technicum különleges eseménynek ad otthont december 10-én. A vadonatúj rendezvénysorozat első estéje igazi párviadal lesz.Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28

VJ BATTLE 1.0. @ Sonic, Budapest

A Supersonic Technicum különleges eseménynek ad otthont december 10-én. A vadonatúj rendezvénysorozat első estéje igazi párviadal lesz.
A modern elektronikus zenei rendezvények első számú hangulatfelelőse, azaz a dj mellett az utóbbi időben egyre nagyobb számban jelennek meg a partikon vj-k, azaz a video jockey-k is. Feladatuk nem kevésbé fontos, hiszen a fülünk mellett egyéb érzékszerveink is egyre előkelőbb helyet kapnak az igényesebb partiszervezők figyelmében. Ők már rájöttek, a látvány legalább annyira elemi része a partinak, mint a zene. Talán még kevesen tudják, de a vj feladata ugyanolyan összetett és folyamatos koncentrációt igénylő, mint a dj-é. Ma Magyarországon sajnos nem beszélhetünk még a vj-zésnek igazán nagy múltra visszatekintő kultúrájáról, az egyes vj-ket és vj csapatokat szinte senki nem ismeri névről, vagy legalább munkáikról, pedig - mint ahogy a dec. 10-i parti vendégei számára valószínűleg világossá válik majd - volna miről/kiről beszélni. A bulik falaira vetített videókat egyesek csak, mint laza hátteret, hangulat-aláfestést értékelik, holott ennél jóval többről van szó. Egy egész estés vetítés legalább annyi gyűjtőmunkát igényel, mint egy dj szett összeállítása, arról nem is beszélve, hogy az élő produkció ugyanolyan intenzitással és odafigyeléssel készül, mint egy dj-mix. A jó vj folyamatosan alkalmazkodik a zenéhez, és képes az adott pillanatban a lehető leginkább odaillő vetítéseket kiválasztani.

Gyere el december 10-én a Sonic VJ BATTLE 1.0. nevű partijára, és ismerkedj meg 10 most alkotó VJ csapattal. Az aktuális dj jobb- és bal oldalán egész éjjel két vetítővászon lesz látható. Ugyanabban az időben, ugyanarra a zenére egyszerre két vetítés megy majd, neked pedig nincs más dolgod, mint hogy eldöntsd, melyik tetszik jobban.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Anthony Pappa visszatér - Moments 2

    Anthony Pappa karrierjének története nagyon tartalmas, olyan nevekkel való együttműködését követően, mint a Global Underground, Renaissance, DMC vagy éppen az EQ, csak egy maroknyi példa karrierjéből.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó