Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 800 Ft
2500ft /// szórólappal vagy e-flyerrel.

Partyajánló

ILD @ Home Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-12-03
Helyszín Home Club, Budapest
Stílus Deep House, House
ILDDecember 3-án szombaton, az óbudai Home Club ad majd otthont az I Love Deep következő rendezvényének. Az ILD Mikulás Party az első rendezvény a nagysikerű Parádé After óta.Home Club, Budapest,

ILD @ Home Club, Budapest

December 3-án szombaton, az óbudai Home Club ad majd otthont az I Love Deep következő rendezvényének. Az ILD Mikulás Party az első rendezvény a nagysikerű Parádé After óta.

A hosszúra nyúlt őszi szünet után ismét havi rendszerességgel jelentkezik majd Budapest kedvenc (deep) house partysorozata. A december 3-i bulin az osztrák illetve lengyel származású házaspár Natasza & Oscarsix lesz a főszereplő. A kedvelt DJ páros először játszik majd Magyarországon, hogy bemutassák a javarészt deep és vocal house-ból álló back to back szettjüket.

Oscarsix
Oscarsix 1993-ban hallott elektronikus tánczenét a hírhedt bécsi Kunstwerk Klubban. Gyorsan rájött, ilyen körülmények között jól tudná eltölteni az idejét így DJ Uez segítségével Djs-kedni kezdett. 1994-ben Krakkóba utaztak partikat szervezni, ahol megismerkedett a legendás lengyel garage DJ MK Fever-rel. Ettől kezdve rendszeres vendége az ébredező lengyel house szcéna partijainak is. 1998-ban találkozik későbbi feleségével Nataszával. 1999-ben tanulmányi szabadságra megy, hogy befejezze egyetemi tanulmányait. Bár ez idő alatt nem tett fel klubokban, nem szakadt el teljesen a buliktól. 2002 végén talákozott Simonlebon-nal, akivel közösen megalapították Project East névre hallgató zenei projektjüket. A Project East révén ismét visszakerült az osztrák és lengyel partik világába.

Natasza
Először játszik Budapesten a krakkói Djane Natasza. A Project East és a PE Music társtulajdonosa megrögzött punk volt az elektronikus zenékkel történt első találkozása előtt. 1996-ban kezdett partikra járni és hamar a DJ pult másik oldalán találta magát. Hazájában a mai napig az első számú női lemezlovas. A house-t preferáló hölgyemény a millennium idejét már az osztrák fővárosban tölti, ahol beveti magát a helyi szcénába és számtalan, rendszeres meghívásnak tesz eleget olyan legendás osztrák klubokban mint a WUK, Massiv, Spark, Nelson's, Sub-Zero, B72, U-Club, Blue box, Ra'an. A környező országok partijain is gyakori vendég társával Oscarsix-szel. Az osztrák FM4 La Boum Deluxe műsorában havi rendszerességgel mutatnak be deep-house ritkaságokat. Az elmúlt pár évben saját dalok írásával is megpróbálkoztak. A krakkói Fraise de Bois közreműködésével készült „One Day” nagy szakmai sikert aratott.

PE Music
A Pe Music első kiadványa 2005. februárjában jelent meg. A One Day eredeti verziója mellett DJ Freestyle, Bill Payer és Patrick Kong készített remixeket. A One Day olyan elismert arcok táskájában figyel a megjelenés óta, mint Paolo Mojo vagy Tom Golden (Housegrown House Music Collective). Az idén áprilisban megjelent PE Music 002 a jazz és a tört ütemek világában tett kirándulás volt. Az „Ulla-la” című dal különlegessége, hogy a világhírű lengyel jazz ikon Urszula Dudziak közreműködésével készült. A lengyel Newsweek magazin idén tavasszal nagy cikkben számolt be a Pe Music-ról. Natasza és Oscarsix jelenleg harmadik megjelenésükön dolgoznak és alig várják, hogy bemutatkozzanak az I Love Deep budapesti közönségének.

A külföldi fellépők mellett először mutatkozik be az I Love Deep közönségének DJ Bigflash. A győri illetőségű lemezlovas a warm upért lesz felelős. DJ Budai és Dandy, az ILD rezidensei a nemzetközi művészek előtt és után fognak a pultba állni.

A decemberi bulin ismét igényelhető Madame Joshephine-nél az ILD VIP Card.

2005. DECEMBER 03. SZOMBAT 22-06

A dj.hu bemutatja:

I LOVE DEEP
MIKULÁS PARTY

NATASZA (PL) & OSCARSIX (A) (PE!MUSIC/PROZAK)

rezidensek:
BUDAI (I LOVE DEEP REC.)
DANDY (TRUESOUNDS.HU)

warm up:
BIGFLASH (DEEPHOUSE.HU)az ild háziasszonya:
MADAME JOSHEPHINE A.K.A HÓPELYHECSKE

BELÉPŐJEGY

ILD VIP Card: 2000ft /// ILD VIP kártyával rendelkezőknek.
Kérd az est háziasszonyától az I LOVE DEEP VIP kártyát!
A lapocskával kedvezményeket vehetsz igénybe az ILD rendezvényeken! Már csak pár darab ILD VIP Card elérhető!
Kedvezményes: 2500ft /// szórólappal vagy e-flyerrel.
Keresd a letölthető, kedvezményre jogosító szórólapokat a közkedvelt modern, elektronikus, tánczenei internetes oldalakon, az ILD weboldalán www.ilovedeep.hu és a Freee Magazin weboldalán www.freee.hu
Teljesárú: 3800ft /// csak a helyszínen.WWW.ILOVEDEEP.HU

2005. DECEMBER 03. SZOMBAT
22.00-06.00

DOKK
1036. Budapest, Óbudai Sziget

Info: 06 30 4 888 777
e-mail: info@ilovedeep.hu

www.freee.hu www.ilovedeep.hu

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2006-05-19] Good Bye Home
  @ Home Club, Budapest

  Záróbuli :(
 • [2006-05-05] Steve Lawler album tour
  @ Home Club, Budapest

  MÉGIS JÖN! "FamePromotion sajtóközlemény! Örömmel közöljük, hogy a Fame és az Excession tárgyalásainak eredményeként mégis jön Steve Lawler május 5-én pénteken. Ez a buli lesz a legendás óbudai klub utolsó külföldi fellépős party-ja, sok szeretettel várunk mindenkit!!! Elővételes jegyek kaphatók május 2-án 17.00-tól, a Vagabond üzletekben / Mammut I. és Westend/, az Undergroundrecords-ban / VI.ker.Király u. 54/, a Nyugati téren /NonStop kisközért, a Steve Lawler óriásplakát alatt, a villamosmegállóval szemben/!! Jó szórakozást!! info:+36309550600
 • [2006-04-15] Bizarre Contact
  @ Home Club, Budapest

  2006 április tizenötödikén, szombaton egy eddig még nem tapasztalt esemény részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a Home Club-ba. Először a magyar partyéletben egy psytrance party lesz megrendezve egy csúcsszínvonalú helyszínen.
 • [2006-04-15] Bizzare Contact
  @ Home Club, Budapest

  Bizzare Contact polgári nevén Didy Ezra (1985) a déli Dimona városban született, és nemrég költözött át Raman Gat-ba, Izrael középpontjába. 13 éves kora alkot psychedelic stílusban...
 • [2006-03-14] Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 Tour
  @ Home Club, Budapest

  A világ elsőszámú Drum&Bass lemezlovasai közé tartozó Andy C, a rendkívül tehetséges feltörekvő páros: TC1 38 Stress Level kíséretében fellép a Home-ban március 14-én!
 • [2006-03-10] 03.10. MATTHEW DEKAY & NILS NOA a Home Clubban!
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-03-10] Imprint Night
  @ Home Club, Budapest

  Fellépők: Nils Noa, Matthew Dekay, Chriss, Kühl...
 • [2006-03-10] MATTHEW DEKAY & NILS NOA
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-02-24] Essence with Danny Howels
  @ Home Club, Budapest

  Végre nyakunkon az idei év első komoly külföldi fellépős bulija a Home-ban! A február 24-i Essence alkalmából maga DANNY HOWELS (UK) lep meg minket, akik valljuk be, rettentő mód ki vagyunk már éhezve egy kis hamisítatlan Howels-féle ’mélyenszexisfuturisztikustechfunkhouse’ észvesztésre...
 • [2006-01-27] FreeE vs. JustMusicFm
  @ Home Club, Budapest

  A FreeE magazin és a JustMusicFM közös bulijára január 27-én pénteken kerül sor a Home-ban. Míg a nagyteremben a JustMusic színeiben pakolnak a lemezlovasok, addig a kisteremben FreeE Interaktív buli lesz, a freee.hu fórumolvasó-tehetségeivel, azaz Veletek, és az általatok kiválasztott legjobbakkal.
 • [2006-01-13] Classics Party
  @ Home Club, Budapest

  Mi mással kezdhetnék az új Home évadot, mint egy ütős kis acidhouse-os Classic Party-val? Miután kihevertük a szilveszteri őrületet, pont erre lesz szükségünk: kicsit nosztalgikus, nagyon seggrázós, teljesen mosolygós és a végletekig felszabadult jó öreg zenékre, hogy tudjuk, mi sem leszünk már fiatalabbak. Na meg a djk se.. :) Viszont régi klubber nem vén klubber, úgyhogy ezen a bulin ott a helyed, ha STERBINSZKY, BUDAI, TOMMYBOY, CLARK, netán SCHULZ rajongó voltál a 90es évek második felében.
 • [2005-12-31] Home szilveszter lineup
  @ Home Club, Budapest

  A Home Club szilveszteri murijának a line up-ja
 • [2005-12-31] Szilveszter a Sámánnal
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-31] Szilveszter Dave Seamannel
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-16] Lee Burridge, a világutazó ismét Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  Lee Burridge a szupersztár DJ igazi antitézise. Bár nevét a legjobbakéval együtt említik, nincsenek sztárallűrjei, sosem játssza meg magát. Úgy tűnik, elégedett azzal, hogy emiatt a nagyközönség számára esetleg háttérbe szorul a top DJ-kkel szemben, mégis azt teheti, amit igazán szeret – zenélhet és bulizhat kedvére. December 16-án éppen a Home-ban, ahol a magyar közönség is újra meggyőződhet a közvetlen és felszabadult Lee Burridge személyes varázsáról.
 • [2005-11-11] CHRIS LIEBING & SPEEDY J 6 órás live show-ja Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-11] COLLABS 3000
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-04] Anthony Pappa újra Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 4-én ismét hazánkban üdvözölhetjük a zseniális mixtechnikájáról híres Anthony Pappát. A bulinak természetesen a Home ad otthont, a Pappát kísérő művészek között pedig ott lesz Chriss, Dandy, Kühl, Slam Jr, Mark Jazz és Cartman is.
 • [2005-10-21] Matthew Dekay Home club 10.21 péntek
  @ Home Club, Budapest

  Matthew Dekay, Chriss, Slam Jr., Khül és Dandy most pénteken a Home-ban.
 • [2005-05-28] 69 Party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-04-16] Strictly! 8th birthday
  @ Home Club, Budapest

  1996. ontóber 25-én tűnt fel a hazai elektronikus zenei élet palettáján a SLAM JR által megálmodott STRICTLY!, most, 2005. április 16-án pedig az eredeti ’szülinaphoz’ képest némi késéssel ugyan, de nyolcadik születésnapját ünnepli az azóta Magyarország egyik legrangosabb klubestjévé avanzsált sorozat, s ezzel alighanem komoly mérföldkövet tudhat maga mögött a honi rendezvények történetében.
 • [2005-03-19] I Love Deep - Ian Pooley
  @ Home Club, Budapest

  A sorozat harmadik születésnapját ünnepli a Home-ban március 19-én. A legutóbbi deep bulin a Pacha-ban az amerikai David Alvarado tette tiszteletét nálunk, de a születésnapi éjszakán ha lehet még jobban szeretnénk felcsigázni a house zene szerelmeseinek érdeklődését, így egy hasonlóan nagy tiszteletnek örvendő DJ / producerrel, Ian Pooley-val ünnepeljük a sorozat harmadik születésnapját.
 • [2005-03-05] DJ Nukem
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-19] 69 party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-05] Chriss Album Launch Party
  @ Home Club, Budapest

  2005. február 5-én igazán különleges lemezbemutatónak lehetnek tanúi a budapesti Home Club-ba látogatók. Chriss - The Trip címû albuma alig egy hónapja készült el és azóta kisebb-nagyobb partik keretében már belekóstolhatott a közönség a lemez különös hangulatú zenei világába, az legkomolyabb, legnagyobb szabású bemutatóra azonban kétségkívül most kerül sor, hiszen ez alkalommal a szerzõ maga válogatta ki azokat a mûvészeket, akikkel fellép ezen az estén.
 • [2005-01-22] Essence - Hybrid
  @ Home Club, Budapest

  Az elõzetes hírekkel ellentétben Jimmy Van M. január 22-én nem teszi tiszteletét a Home Clubban, fellépését egy késobbi dátumra tették a szervezõk. Panaszra viszont így sincs ok, hiszen az idei év elsõ Essence buliján nem kisebb sztárok lépnek fel, mint a Hybrid formáció fenomenális angol breakhouse zsenijei. Mellettük Chris, Kühl és Pöli húzza a talpalávalót a Home arénájában, míg a kisteremben Clark és Tommyboy felel a jó hangulatért.
 • [2004-11-27] Home Birthday
  @ Home Club, Budapest

  Fogadjunk, hogy ilyet még nem pipáltatok! Egyrészt, sosem volt még négy éves a Home; másrészt, olyat sem látott eddig a hazai partyhistória, hogy az éppen adott bulin fellépő magyar djk csak és kizárólag saját szerzeményeikből mixelve vállalják a megmérettetést a nagyérdemű publikum előtt!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó