Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Design Music - Dj Glow @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. június 17.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Progressive House, House, Deep-House
Design Music - Dj GlowAmint azt már megszokhattuk, minden hónapban elkápráztat bennünket a Guerilla Crew egy zenei csemegével, és ez most sem lesz másként! Az electro osztrák mágusa, a Trust Record megalapítója: Dj Glow, lesz az e-havi meghívott fellépő.Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Design Music - Dj Glow @ Kultiplex, Budapest

Amint azt már megszokhattuk, minden hónapban elkápráztat bennünket a Guerilla Crew egy zenei csemegével, és ez most sem lesz másként! Az electro osztrák mágusa, a Trust Record megalapítója: Dj Glow, lesz az e-havi meghívott fellépő.

A 3 lemezjátszóval operáló, az electrot a detroiti technoval vegyítő Georg Lauteren mellett hallható lesz: Dj Mango aki az összes fellépő produkcióját felülmúlhatatlan scratch mutatványaival turbózza a maximumra, Odin méltán elismert live act-je, Isu valamint Rori Breaker, akik már elengedhetetlenek egy valódi Design Music névsorából.

Tehát aki szeretné megismerni mi is az a valódi electro, vagy a stílus elkötelezettje, és szeretne hallani egy a hazánkban először fellépő, de méltán elismert és igazán különleges zenei világú előadót annak mindenképp ott a helye 2005. június 17.-én a Kultiplexben, a soron következő Design Music-on!


BIOGRÁFIA:

DJ Glow 1991-ben (a mára elfelejtett) bécsi Funclub-ban kezdte a techno lemezek pörgetést. Hogy előrébb lendítse karrierjét összehozott egy csapatot Daniel Loding-al és DJ LX-el. Együtt szervezték a legelső bécsi techno raveket, amik tömegeket vonzottak és többek között olyan művészeket mutattak be, mint Slack Hippie, vagy Christopher Just.


DJ Glow rendszeres fellépő volt Bécs olyan mérvadó techno rendezvényein, mint U4 Space Jungle -je, DJ pure legendás Loop Rave-je, a Gazometer és a közismert Illegal Micro Raves, amelyek nemzetközi szintű megjelenést biztosítottak számára. Ugyanis olyan nevekkel játszhatott együtt, mint: Anthony Rother, Bass Junkies, vagy a holland Dexter .

A 90-es évek közepén Alex LX Harasek-el együtt vitte a Red Tide Records-ot, miközben fokozatosan mind inkább a tört ütemek felé fordult DJ-ként és producerként is.
1998-ban indította útjára a TRUST-ot, ami megjelenési lehetőséget ad a magas szintű electro-nak és hamar a stílus élvonalába repítette őt és társait: Microthol-t és Lok 44-et. Stílusára a könyörtelen „dark” és az őrületes dinamizmussal felépített precíz, tekerős hangokkal megspékelt valódi, kompromisszummentes ELECTRO a jellemző, mely a stílus detroiti alapítóinak figyelmét is felkeltette.

Mindezekbe bele lehet hallgatni a WWW.TRUST.AT / Releases ablakában!
http:/​/​djglow.com/​dj_glow_fm4_230201_pt1.mp3
http:/​/​djglow.com/​dj_glow_fm4_230201_pt2.mp3
http:/​/​www.xdv.org/​gl03/​trustatflex/​DJ_GLOW_at_SUb2003.mp3

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó