Pulzar

Partyajánló

Terminal 02. @ Sonic, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. április 30.
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus Deep House, Dub, Hard Techno, House,
Progressive House, Techno, Techno
Terminal 02.Ahogy ígértük, a TERMINAL ismét kinyitja kapuit a januári sikeres debütálás után. A legendás Super Sonic a techno szerelmeseit várja, tizenegy kiváló hazai Dj-vel, illetve a legdögösebb party zenékkel.Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28

Terminal 02. @ Sonic, Budapest

Ahogy ígértük, a TERMINAL ismét kinyitja kapuit a januári sikeres debütálás után. A legendás Super Sonic a techno szerelmeseit várja, tizenegy kiváló hazai Dj-vel, illetve a legdögösebb party zenékkel.

A TERMINAL 1-es termében: Plastic Pete (TRM), Marosy (TRM), Miky (TRM) csapatából, és Reakthor (Illegalparty) pakolja a techno lemezeket, valamint D.J. Grega vs. G-Tone (Technomission) live act produkcióját hallhatjátok. A TERMINAL 2-es termében Asa & Max páros tech-house és tribal zenékkel izzítja be a hangulatot, majd Adrian (Escape), Maks (Optimal), és Scarface (Techno Ultras) biztosítja az önfeledt szórakozást könnyedebb minimal hangzásokkal. Ha az első TERMINAL-lal az Újévet ünnepeltük, legyen a folytatás a tavasz köszöntése, stílusosan, ahogy őseink is tették, tánccal.

Belépő : 1500 HUF / 7 Euro
Helyszín : Supersonic III.ker. Pacsirtamező 41.
Kezdés : 22.00-
Extra : lufi, csocsó

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó