Pulzar

Partyajánló

The Trust pres. Exclusive Birthday @ Up Side Down

Fellépők
Dátum 2005. március 11.
Helyszín Up Side Down
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, House, Minimal
The Trust pres. Exclusive BirthdayHogy mit is takar ez a név pontosan? Egy party sorozat ami a mai napra nőtte ki magát teljes fejlettségéig. 2004 márciusban indult el egy buli sorozat, akkor még Daydreaming néven futott a beats.hu-val. Kis idõvel kesőbb útjaink ketté váltak és mi megalapítottuk a The Trust sorozatot.Up Side Down

The Trust pres. Exclusive Birthday @ Up Side Down

Hogy mit is takar ez a név pontosan? Egy party sorozat ami a mai napra nőtte ki magát teljes fejlettségéig. 2004 márciusban indult el egy buli sorozat, akkor még Daydreaming néven futott a beats.hu-val.
Kis idõvel kesőbb útjaink ketté váltak és mi megalapítottuk a The Trust sorozatot.

Nem konkurencia szeretnénk lenni a többi csapat számára, hanem szeretnénk egy igényes, barátokkal teli partysorozatot létrehozni. Nem az a cél hogy meggazdagodjunk hanem az, hogy tényleg igényes bulikat hozzunk össze. Ezeken a partysorozatokon 3 féle stílus képviseli magát (progressive - breakbeat - techhouse) amin ezentúl sem szeretnénk változtatni. Ennek a rendezvényeknek az állandó rezidens dj-i Magas és Cortez, de ugyanakkor ezeken a bulikon megtalálhatóak voltak BLAZEE, MANIC N., CEASAR, RICH, CORNEL és a helyek ahol a partyk megrendezésre kerültek azok pedig a következõek voltak: UPC CAFÉ, UP SIDE DOWN CAFÉ, MOULIN ROUGE, VOUGE ÁLLÓHAJÓ, MINIATÛR CAFÉ.

Manic N. neve sokat mondhat azoknak az embereknek számára akik hasonló bulikba járnak, többek között találkozhatnak vele március 19.-én is Pacha Clubban, Matthew születésnapi partyja keretein belül.

2005 ben most elöszõr kerül megrendezésre a The Trust egy születés napi buli keretein belül, és ahogy mondtuk ezentúl is szeretnénk folytatni ezt a szinvonalas partysorozatot



2005 Március 11 - Péntek

Stilus: Progressive & Beakbeat & Techhouse
Djs: Small (TPHC), Magas (The Trust), Cortez (The Trust), SweN (ADR)

Helyszín : Up Side Down Cafe - Arany János és Podmaniczky u. Sarok
Belépõ : Zártkõrû Rendezvény ! Belépés csak is meghivóval
Infoline : 70 - 367 - 4580

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó