Pulzar

Partyajánlók

2005. február

2005. február

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2005-02-05] INTERMÁMOR 3 STYLE MAGIC FEST
    @ A38, Budapest

    Újraindította közös munkáját a Konnektor, azaz Bernáth/y Sándor és Szkárosi Endre, akiknek gondolkodásmódja és művészi gyakorlata mindig is a kapcsolatteremtésre, a hasonló irányban dolgozó művészekkel való együttműködésre irányult. A Konnektor régi felvételeit tartalmazó, az A38 által kiadott lemez megjelenésének alkalmából éppen a hajón adtak rövid ízelítőt mai zenei gondolkodásmódjukból, amelynek koncepcionális és gyakorlati megalapozását a Kogart FMK-kiállításának megnyitóján folytatták, és amelyet viszonylagos teljességében a Múzeumok Éjszakáján a Ludwig Múzeum üvegtermében mutattak be, immár a Bernáthy&Son-nal, valamint az Urban Underground Visuals-szal kiegészülve.
    Bővebben
  • [2005-02-25] Jótékonysági Farsang
    @ Fót- Művelődési ház

    Jótékonysági buli lesz Fóton, Február 25.-én pénteken a Mûvelõdési Házban, a Fóti Gyermekváros megsegítésére. A party bevételébõl videokamerával és sífelszereléssel támogatják majd a növendékeket. A buli folyamán, este kilenctõl hajnalig, 2 TEREM- ben megy majd a buli, az alsó szinten DJ Ladányi, a budapesti Piaf bár házigazdája várja majd az idõsebbeket és a hagyományos diszkó, funky kedvelõit. A felsõ szinten, a nagyteremben igazi 21. századi buli, fellép DJ BUDAI az ország elsõszámú és legkedveltebb lemezlovasa valamint Dj Junior, a Rádió 1 Ministry of Sound címû musorának vezetõje.
    Bővebben
  • [2005-02-11] Klute
    @ Mezőkövesd

    KLUTE - NO ONE'S LISTENING ANYMORE ALBUM LAUNCH TOUR
    BRAINDEATH 4TH ANNIVERSARY
    2005.02.11. péntek
    Mezőkövesd - Pubi Caffe
    Bővebben
  • [2005-02-12] KRAYMON
    @ A38, Budapest

    Kraymon nagyon sok elismerést begyûjtött a breakbeat es más stílusok képviselõitõl, csakúgy, mint a zenei kritikusok tobbségétõl, mióta megnyerte 2000-ben a legjobb szerzemény és a legjobb producer díjat a
    "GetOutThere Live" szavazásán.
    Bővebben
  • [2005-02-18] ListenToTheTechno
    @ Kashmir, Budapest

    Fellép: Simon Glonczi Makkay Vasco Diaz Headshot Hadova
    Bővebben
  • [2005-02-05] Logistics
    @ Pacha

    Február 5.-én tartja második buliját a Vertex Sound szervezõcsapat as Pachában! A Hospital kiadó egyik kiemelkedõ formációját hozzák el a Gresham fivérek alkotta Logistics-et!
    Bővebben
  • [2005-02-25] LOGISTICS RELOADED
    @ Olof Palme Ház, Budapest

    Örömmel jelentjük, hogy miután a buli szervezése során felmerült logistic-ai problémákat elhárítottuk, február utolsó péntekén van szerencsénk fogadni vendégünket, a már oly sokalt megélt Olof Palme Házban.
    Bővebben
  • [2005-02-11] Lovarda Buli
    @ Lovarda, Debrecen

    Február 11.-én a a debreceni lovardában Zagar koncert lesz, amit Ludmilla és Palotai szettje követ majd! Este 9-től pedig megnézhetik az odalátogatók a Szezont!
    Bővebben
  • [2005-02-05] Midnight Run 2nd Birthday!
    @ Club Prince, Mende

    Egy újabb év - már a második - elteltét ünnepeli február 5-én, szombaton a Futurepunks csapata, és az általuk szervezett The Midnight Run. Az elmúlt két évben nemzetközi és hazai kiválóságok egész sora adta egymásnak a tut a mendei Club Prince falai közt megrendezett partisorozaton, s nem lesz ez másként a születésnapi (s egyben évadnyitó) rendezvényen sem.
    Bővebben
  • [2005-02-11] Minimal Zebra
    @ Zebra Club

    Február.12.-én szombaton, a szarvasi Zebra klubban Dork+ Karamel a frankhegy csapata, valamint Piot + Micra pörgeti a lemezeket.
    Bővebben
  • [2005-02-05] Moonlight Party
    @ Kashmir, Budapest

    Február 5.-én szombaton a német Johnny Lamar-al és a tájföldi Max Creep-el egészül ki a Dirtybass-es lemezlovasok névsora!
    Bővebben
  • [2005-02-11] Nouvo
    @ Colosseum, Budapest

    2005 február 11-én, pénteken feléled egy legenda. A '90-es évek végi budapesti éjszakai élet egyik meghatározó klubja, a Colosseum ugyanis újranyitja régóta zárva tartó kapuját - immár Nuovo Colosseum néven. A teljesen átalakított és modernizált klub két teremmel, hangulatos belső design-nal, valamint kiváló hangrendszerrel várja a látogatókat.
    Bővebben
  • [2005-02-05] Nowsound
    @ Olof Palme Ház, Budapest

    Február 5.-én Fanu a Finn törtütem guru lesz a Nowsound díszvendége! A Subtitles által is felkarolt különösen tehetséges producer jövetele várhatóan különleges élményt nyújt majd!
    Bővebben
  • [2005-02-18] Peak Time
    @ Black Lounge Bar, Budapest

    Második alkalommal jelentkezik a Peak time budapesti rezidenciáján, a Back lounge & bar-ban február 18-án.
    Ezen az estén játszik elõször a Peak time keretein belül Aromatic, csapatunk harmadik tagja, akit már ismerhettek a Synthetic night sorozatból.
    Bővebben
  • [2005-02-26] Progressively Progressive Night
    @ Up Side Down

    2005.02.26 Up Side Down

    Dj-k: Twisted Soul, Thomas Kaire & saját Dj sett & Back 2 Back Kraichek
    Bővebben
  • [2005-02-22] Psy-night
    @ Club Cool, Budapest

    A Teréz körút 55.-ben található vadonatúj Club Cool számos ingyenes Drum&Bass, Psyhedelic és Breakbeat programmal várja a bulizni vágyókat!
    Bővebben
  • [2005-02-19] Renaissance Party
    @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

    Dave Seaman, Luke Chable és Alex Elle mutatja be most szombaton a legújabb Renessaince mix, a Therapy Sessions anyagát a kiskunhalasi Dancee Tuning Discoban!
    Bővebben
  • [2005-02-26] Seba & Robert Manos
    @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

    A svéd Seba a Good Looking második nagy korszakában lépett színre, majd a csapattól megválva újraélesztette saját kiadóját a Secret Operationst, de jelenleg a Metalheadz csapatát is erõsíti. Seba ezerarcú producer, aki Sunday Brunch néven az electro/house világban is kipróbálta magát a jó nevû Svek kiadónál, de szíve visszahúzta a drum and bass-hez. Zenéiben, legyen az szállós, atmoszférikus hangzás, egy sötétebb darab vagy egy szikárabb drumfunk, egy dolog mindig közös: a lélek.
    Bővebben
  • [2005-02-12] Session One - Pop Stream
    @ Naphall - Hajógyári Sziget

    Cosmicord & Maitréya Project presents:

    Session One

    2005.02.12. @ Nap Hall, Hajógyári-sziget
    Bővebben
  • [2005-02-25] Special Badgirls farsang!
    @ Club Korona, Kecel

    D.J.-k: Zee, Doxa, Patt Duff, James Cole, Shabaam
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó