Pulzar

Partyajánló

Dirtybass Special! @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Továbbá még: SPEKTRE Live
Dátum 2004. december 31.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Drum and Bass, House
Dirtybass Special!December 31-én ismét ismét egy fantasztikus bulival várja a Dirtybass csapat a Kashmirba ellátogató, bulizni vágyó közönséget. A Dirtybass Special, mert ez a neve a rendezvénynek, nem csak a buli időpontja miatt lesz különleges. Az szilveszteri buli további sajátosságát az adja majd, hogy egyidőben egyszerre két dj zenél majd 2-2 azaz 4 lemezjátszóval ! Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Dirtybass Special! @ Kashmir, Budapest

December 31-én ismét ismét egy fantasztikus bulival várja a Dirtybass csapat a Kashmirba ellátogató, bulizni vágyó közönséget. A Dirtybass Special, mert ez a neve a rendezvénynek, nem csak a buli időpontja miatt lesz különleges. Az szilveszteri buli további sajátosságát az adja majd, hogy egyidőben egyszerre két dj zenél majd 2-2 azaz 4 lemezjátszóval !

Az est szervezői ennek megfelelően állították össze a line-upot, ügyelve arra, hogy az együtt zenélő djk stílusa megegyezzen. Így került párba például Killswitch - Nilux az NGOHT-ból,Simon - Vasco Diaz ,Hammond - Headshot a Dirtybass-ből , akik feltehetően meg sem állnak 155 BPM-ig. De nem kell aggódniuk azoknak sem, akiknek ez a tempó már egy kicsit sok, hiszen Sajgal & Mono-Tone,Glonczi - Pulos vagy Makkay - Dorian pártól egész biztosan a legjobb tört és Pumin' lemezeket hallhatjuk majd. A szervezők nem felejtkeztek el az elektro és beatz kedvelőitől sem. Nekik Plastic Angel és Ghost teszi majd minden bizonnyal kellemess az ó és boldogabbá új évet.
A line-upot látván nem hiszem, hogy a fellépők bemutatásra szorulnának hiszen valamennyien bizonyítottak már akár Dirtybass, akár más rendezvényeken. Éppen ezért biztosak lehetünk abban, hogy 22:00 órától egészen reggel 6:00-ig kizárólag a legjobb zenéket hallhatják majd azok, akik a Kashmirt választják szilveszterkor. De azoknak sem kell más szórakozóhely után kutakodni, akiknek már elegük van a technoból vagy éppen nyugodtabban szeretnék köszönteni az újévet. Nekik minden bizonnyal megfelelő szórakozást nyújt majd a Kashmir kisterme, hiszen itt, mint minden Dirtybass rendezvényen, progresszív és breakbeat DJ-k váltják majd egymást egészen hajnalig.(Lengro,Ropy,Moll,Technograf,Crow)

A Dirtybass csapata ezuton is szeretné megköszönni minden kedves partyzonak a 2004. évet, hiszen nem egyszer tettek- tettétek felejthetettlenné egy péntek vagy szombat éjszakát. Ezek az esték adnak nekünk erőt ahhoz, hogy folytassuk a megkezdett munkát és 2005-ben a közönségünk igényeinek maximális figyelembevételével szervezzük a bulikat !




www.dirtybass.hu

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó