Pulzar

Művész

Tomy de Clerque

Tomy de Clerque

Tomy de Clerque a szlovén techno legnagyobbjai hatására kezdett zenélni és a helyi virágzó szcéna formálta zenei ízlését.

Umek és Valentino Kanzyani kezei alatt is csiszolta tudását, több mint 15 éves zenei pályafutása alatt pedig bejárta Európát, Oroszországot és Mexikót. Első közös munkája a szintén szlovén származású ZOX-al a MyDesire volt, amit a nemzetközi sikereket elkönyvelő Music Makes Me Happy single követett. Ez utóbbi több elismert válogatásba is bekerült, úgy mint a Ministry of Sound, DJ Award at PACHA Ibiza. Tomy saját bevallása szerint az igazi áttörést számára mégis az jelentette, hogy bekerült a Pete Tong nevével fémjelzett "Essential selection" show-ba. Ezután kezdett szóló karrierje további építésébe, keresve az undergroundhoz kötődő, egyedi látásmódot toleráló kiadót, amit Valentino Kanzyani méltán elismert Jesus Loved You Labelénél meg is talált. Itt egy olyan inspiráló, pezsgő zenei életbe csöppent, ahol sorra születtek a kooprodukcióban készülő lemezek. Egyre több fellépési lehetőséghez jutott, remixeit és saját single-jei pedig olyan híres válogatásokon köszöntek vissza, mint Valentino Kanzyani NUEVA York-ja (VONYC remix competition) vagy a Carl Cox and Friends at Space Ibiza széria 2008-as megjelenése...

Archív partyajánlók

  • [2012-05-18] Tomy de Clerque
    @ M47

    Az M47 egy kisebb fesztivállal indítja a tavaszi zsongást: friss tehetségek, régi motorosok, minden, amit csak egy techno fan szíve és lába kívánhat!

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó