Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Kollektiva Klub

Fellépők
Dátum 2009. május 16.
Stílus Electro, House
Kollektiva KlubA Kollektiva legénysége ezen a nyáron is havonta egyszer birtokba veszi az A38 tetőteraszát egy tajtékos parti erejéig. Vigyázat: ez nem lesz sétahajózás!

Kollektiva Klub

A Kollektiva legénysége ezen a nyáron is havonta egyszer birtokba veszi az A38 tetőteraszát egy tajtékos parti erejéig. Vigyázat: ez nem lesz sétahajózás!

A Kollektiva által irányított Rave Cruise-járat májusban "fut ki" a budapesti partik tengerébe és havi egy buli érintésével augusztusban "dokkol be" végleg. A három Kollektiva-dj mellett minden alkalommal vendégek segédkeznek a partik rave-be kormányzásában.

 A május 16-i "kihajózós" nyitó bulin az Anima Sound System két oszlopa, Prieger Zsolt és Németh Gergely verik majd fel a hullámokat Punk Goes To Disco felségjelű live act-be oltott dj-szettjükkel.

 

Kollektiva Rave Cruise

A38 Hajó Tetőterasz

21h-05h

 

DJ-k:

 

Rezidensek: Tmx / Fullstereo / Popbitch (Kollektiva)

Vendég: Punk Goes To Disco (Németh Gergely & Prieger Zsolt / Anima Sound System)

 

Belépő: 500 Ft, ami lefogyasztható!

A helyszín időjárásbiztos.

 


Szervező

 • Kollektíva

  Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Kapcsolódó cikkek

 • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

  A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
 • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

  A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
 • TMX interjú

  A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó