Pulzar

The Square

Aleksandar Markovic első drum & bass lemeze egy régi LTJ Bukem korong volt, egészen pontosan az 'Earth 5', melyet édesapjától kapta, amiről gyorsan kiderült, hogy nem csupán egy egyszerű ajándék, hanem a legfőbb ok ami miatt Aleksandar elkezdte produceri munkáját és 14 éves korában már eldöntötte, hogy a drum and bass-en belül erre a stílusra fog koncentrálni.

 2 évig a saját néven vezette jazz-project után végleg visszatért a drum and bass produceri munkához, melyre nagy hatassál volt sok más nemzetközi producer is mint pl. Noisia, London Elektricity, Logistics, Panacea, és sokan mások, Square egy egyedülálló ízben testesíti meg mindezt, melyek egytől egyig megállják a helyüket. Nevét több mint 30 különböző kiadó jegyzi, többek közt saját kiadója, a Portal. Mára 50-nél is több zenéje látott napvilágot, folyamatosan kollaborálva a világ d&b művészeivel, és járja a világot partiról partira, megfűszerezve számos rádiós vendégszerepléssel. Jelenleg a Universal Music, Good Looking, Fokuz és a Portal Music jegyzik főbb kiadványait.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó