Pulzar

CikkFesztivál hír

Sziget Fesztivál - Hajós buli line-up

Létrehozva március 31.
Stílus Tech-house, House
  0.00

Sziget Fesztivál - Hajós buli line-up

Itt a Hajós Buli Lineup!
Megérkeztek a nevek az Európa Hajóra! Csekkold kik töltik meg a Dunát a legnagyobb ütemekkel.

Végre lerántották a leplet annak a 4 előadónak a nevéről, akik átveszik az irányítást az Európa hajó felett augusztus 10. és 14. között. Élvezd a zenét, és táncolj együtt a többi Szitizennel a fedélzeten Budapest lélegzetelállító nevezetességeivel a háttérben!

Az élet rövid, töltsd meg emlékekkel!

Csütörtöki kapitány: Joris Delacroix • (FR)

Joris Delacroix dél-franciaországi producer, dj és előadó. Zenéjében a house és a techno stílusokat ötvözi fület simogató dallamokkal.

               

Szombati kapitány: James Zabiela • (UK)

James egy igazi technikai Jedi, aki minden egyes fellépésén a DJ-zés határait feszegeti. Készen állsz a varázslatra?

 

Vasárnapi kapitányok: Vunzige Deuntjes Soundsystem • (NL)

A Vunzige Deuntjes Soundsystem mindenkinél jobban tudja, mi kell ahhoz, hogy a táncparkettet igazán felpezsdítse. Raynor Bruges, Earl Panka és Max Wallin megfogják a kezed, és végigvezetnek a hip-hop, R&B és dancehall dallamok fantasztikus egyvelegén.

               

Hétfői kapitányok: Kraak & Smaak Dj Set • (NL)

A trió, akiket az eklektikus hangzások iránti közös szenvedély hozott össze, eredeti deep house, diszkó, funk és downbeat egyvelegével megtalálta az utat a nemzetközi táncparkettekig, onnan pedig egészen az otthonunking, ahol belopták magukat a szívünkbe.

 

A pénteki névre még picit várni kell, de ne aggódj, amint megvan, szólunk! Ha még többet szeretnél tudni a Hajós Bulikról:

szigetfestival.com/hu/boatparty

Archív partyajánlók

Még több fesztivál hír

 • Háromnapos időutazás Szegeden

  Ünnepi kiadással jelentkezik idén Magyarország legnagyobb retró fesztiválja. Az idén tíz éves szegedi Deja Vu Fesztivál tíz nemzetközi ikonikus sztárt és a '90-es és 2000-es évek legnagyobb hazai előadóit sorakoztatja fel. A négy helyszínen futó, háromnapos esemény egy lenyűgöző End Show-val zárul, méltóképpen megkoronázva a jubileumi bulifolyamot. A fergeteges retróláz egy hét múlva indul és június 1-3-ig izzítja a közönséget, az újszegedi partfürdőn.
 • Balaton Sound VIP helyszínek

  A megújult VIP helyszínek csak arra várnak, hogy felfedezd őket és belehuppanj a luxusba és csillogásba a Soundon!
 • Sziget 2023 - Samsung Party Aréna nevek

  Véglegessé vált a Samsung Party Aréna csapata a lineuphoz csatlakozó óriásokkal, úgy mint a Tale Of Us, Diplo, Macky Gee és Mochakk.
 • Balaton Sound - Beach Club

  Érkezik a Heineken Balaton Sound egyik legmenőbb új helyszíne, a Rádió 1 Heineken Silver Beach Club, ahol népszerű nemzetközi és Rádió 1 DJ-k tömkelege vár majd egetrengető zenével.
 • Sziget Colosseum line-up

  Itt a teljes TicketSwap Colosseum Line-up! Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum épített Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között! Beszállsz?
 • Hello Heineken Balaton Sound!

  Visszatér a Heineken a Balaton Soundra! Valamint nem csak a Heineken, hanem magyar nevek is érkeznek a Balaton partjára.
 • Bulizni biztonságtudatosan is lehet

  Erősödik a Balaton Sound a biztonságos fesztiválozást segítő szakértői csapata. Dr. Zacher Gábor toxikológus és Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus mellé - Safety First „nagykövetként” - csatlakozott Molnár István Jenő, jogász, bűnmegelőzési szakértő valamint a TITS Gang, DJ Yamina és DJ Metzker Viktória, a biztonságos bulizás aktív szószólói. A szakértő csapatot a fesztiválon önkéntesek segítik, ehhez már várják a fiatalok jelentkezését.
 • Balaton Sound - Új nevek érkeznek

  Ahogy közeledik a Balaton Sound, úgy kezdi elérni a line-up is végleges állapotát.
 • Parov Stelar Debrecenben - Jön a Campus jubileum

  Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Marcus Füreder, azaz Parov Stelar visszatér a debreceni Nagyerdőre. Az 1920-as évek jazzhangzását elektronikus zenével vegyítő ‘electroswing’ stílus elsőszámú úttörője zenekarával, július 21-én érkezik a jubileumi Campusra.
 • Sziget 2023 - Jönnek a sztárok és mennek a toi-toi wc-k

  Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett. Jó hír, hogy újra éled az Art Of Freedom, színesítve a Sziget látványvilágát és a szervezők több fronton is hadat üzentek a tavalyi, szokatlan szárazság okozta porfelhőnek is.

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó