Jay Lumen dübörög Las Vegas-tól, Torontón át, Hollandiáig és még a Roxfortba is eljutott! | Cikkek – Pulzar

Pulzar


Kövess minket!

Jay Lumen dübörög Las Vegas-tól, Torontón át, Hollandiáig és még a Roxfortba is eljutott!

Jay Lumen folyamatos turnéja során ezúttal megtáncoltatta a legendás Las Vegas közönségét, majd Tampa, Toronto, Montreal következett, hogy aztán játsszon egy felejthetetlen szettet Hollandiában az 18hrs Festival fő stage-én és mindeközben még Magyarországra, Csehországba, majd Bulgáriába is volt ideje ellátogatni. Ja és hogy mindezt 2 és fél hét alatt tette úgy, hogy még pihent egyet a varázslatos Roxfortban is? Hogy is van ez?

Jay Lumen szinte megállás nélkül turnézik a világ körül. Naptára lassan követhetetlen, annyi helyen fordul meg és olyannyira gyakran vándorol a kontinensek között. Fellépései rendre hatalmas sikert aratnak a világ bármely pontján így hát nem is csoda, hogy folyamatosan cikázik a világtérképen.Ezúttal az Egyesült Államokbeli Tampa volt a kiinduló pont, ahol a The Kennedy vendégeként pörgette a feszes ütemeket, a helyi közönség legnagyobb örömére.

Majd az AIM fesztivál montreali állomásának vendége volt, ahol többek között a nagy öreg Danny Tenaglia oldalán játszhatott.Innen már rohant is a reptérre, mivel még aznap éjjel egy másik kanadai helyszín, Toronto megaklubja a Rebel várta, melynek Noir névre keresztelt underground termét telítette meg. Ez olyannyira nagy fegyvertény, hogy a klub vezetősége személyesen gratulált Jay-nek a remek hangulatért és azért, hogy ő volt az első Techno DJ, akinek a kedvéért teltházzá dúsult a Noir tánctere.

Jöhetett 2 napnyi megérdemelt pihenés Floridában, egész pontosan Orlando-ban, ahol Jay Lumen a világhírű Universal Studios látványosságának hódolt, köztudott filmrajongói oldalát kielégítve. Sétálhatott az Abszol út-on, betért, Ollivanders pálcaboltjába és a Roxfort Expresszel ellátogatott Roxfortba is, melyet az orlandoi Universal csapata teljes életnagyságban megépített, akárcsak minden egyéb Harry Potter díszletet. Persze a Transformers 4D élmény, vagy a Men In Black, King Kong és még számtalan hihetetlen "ride" kipróbálására jutott ideje, melyek egy jó részét mi is nyomon követhettük közösségi oldalain. Így Los Angeles után immár az orlandoi Universal is bekerült Jay "itt is voltam" listájába.A szinte villanásnyi pihenő után jöhetett Las Vegas, amely valljuk be, sokunk bakancslistáján szerepel. Jay a Techno Taco Tuesday, humoros elnevezésű, vérbeli sötét klubesemény vendége volt a MNTRA csapat szervezésében. Ez a partisorozat gyakorlatilag az egyetlen Techno-t és minőségi  elektronikus zenét felvonultató rendezvény Las Vegas-ban. Itt Jay egy kellemes 4 órás szettel vezette el a közönséget a Techno különböző szintjeire. Másnap még egy kis városnézésre is maradt idő, melynek során a legendás Treasure Island kaszinóhotel vendégeként részt vett a világhírű Cirque Du Soleil estjén is. ezen felül még egy Avengers (Bosszúállók) hotelbéli látványosságra is maradt ideje, ahol őt magát is S.H.I.E.L.D. ügynökké avatták az Avengers S.T.A.T.I.O.N. tour "kiképző programjának" köszönhetően.

Aki pedig azt hinné, hogy ezek után jött a pihenés, az jókorát téved.
Gyors hazarepülés következett egy honi fellépésnek eleget téve Baján, majd másnap Hollandia következett és az 18hrs Festival nagyszínpada, melyen Jay Lumen egy igen masszív 2 órás szettet prezentált a több ezres közönségnek.

Ezt itt végig is hallgathatod és nézheted,

Ezután jöhetett Csehország, egész pontosan Prága legújabb gyöngyszeme az EPIC, mely a jelen és a jövő legjobb technikáival igyekszik a vendégkörét elkápráztatni. Jay Lumen ennek a klubnak sztárvendégeként is hatalmas sikert aratott és 120 percnyi össze nem téveszthető "Jay Lumen sound"-al mozgatta meg a közönséget.

Végül, de nem utolsó sorban Jay megérkezett Bulgáriába, hogy a mára világhírűvé vált Cacao Beach Club csütörtöki buliján okozzon igazi libabőrös 2 és fél órát, mind a helyi, mind az ott nyaraló és szép számban megjelent magyar közönségnek.

Nem mondhatjuk tehát, hogy Jay Lumen lazára venné a tempót, akár turnénaptáráról, akár szettjeiről beszélünk.

Ő maga így emlékezett vissza az elmúlt 2 és fél hétre:

"Las Vegas, Toronto, Montreal, Tampa, Prága, Magyarország, Hollandia, Bulgária? Választani sem tudnék. Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb az összes helyszínen. Volt, ahol igazi nagybetűs fesztivál érzés kerített hatalmába, volt ahol az az igazi sötét és közvetlenül interaktív klub rezgés ölelt magához. Óriási volt és hatalmas köszönet mind a közönségnek, mind a szervezőknek és a saját teamemnek is a remek munkáért.
Az meg már külön jutalom, hogy volt időm eljutni a Universal Studios orlandoi élményparkjába is, hiszen így már átélhettem az élményt mind az ottani, mind a los angelesi parkjukban. Hihetetlen volt. Aki annyira szereti a filmeket, mint én az egy igazi nagy mesés csodaként éli meg. Többek között ezért is köszönöm a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit imádok és mellé bejárhatom a világot.

A remek bulik, a közönség és ezek a plusz élmények mindig feltöltenek új energiával. Még egyszer köszönet mindenkinek! :)"

Jay Lumen tehát nem fárad. Csak győzzük őt követni.

Még több Friss

 • Hosszúhétvége? Irány a PLÁZS

  A PLÁZS a hosszúhétvége ideje alatt esténként igazi fesztiválhelyszínné alakul: négy nap, három fesztivál és egy romantikus este várja a balatoni nyaralókat. Az ellazulás központja nappal továbbra is a vízi örömökkel és napsütéssel vár, esténként pedig táncban csúcsosodhat ki a balatoni nyár. A négy nap alatt ugyanis a Gold Beach Electronic Fest, a Music FM Disco Classics & House Classics Weekend, a WeLove Balaton Festival és Rakonczai Imre Piano koncertje gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról.
 • Piknik a Balaton felett

  Az augusztusi hosszú hétvégén igazán különleges kikapcsolódási lehetőséget kínál a MOL Nagyon Balaton: piknikezz a balatonboglári Gömbkilátó alatti réten, csodálatos kilátással, elképesztő környezetben, miközben a 25 éves évfordulóját ünneplő Kruder & Dorfmeister zenél. Ezt ígéri augusztus 19-én a Balaton Piknik!
 • Hernan Cattaneo és Jan Blomqvist is imádta a Sun and Soda nappali bulisorozatot

  Július végén második alkalommal alakult zöld oázissá az Akvárium Klub terasza, a legújabb nappali bulisorozatnak köszönhetően. Aki még nem hallott volna róla: ez a Sun and Soda! 900 nm zöld és selymes fű a belváros közepén, mini medencék, flamingók és pálmafák, valamint a legcoolabb DJ-k nappal a pult mögött.
 • Az elektronikus zene 24 órás ünnepe

  Huszonnégy órás tömény elektronikus zenei dózist ígér július 28-án Siófokon a One Day Electronic Fest, nappal a nyári ellazulás epicentrumában, a PLÁZSon, éjjel pedig a Balaton fővárosának emblematikus partihelyszínén, a Palace Hungary-ben.
 • Mindent visz a Sun & Soda augusztusi programja

  Idén nyáron új nappali bulisorozatot indított az Akvárium Klub, mely minden várakozást felülmúlt: a júniusi Sun & Soda Jan Blomqvist and Band-del pillanatok alatt teltházas lett, a július 21-én lévő Sun & Sodán Hernan Cattaneo 5 órás szettet játszik, melyre szintén elfogytak a jegyek. Bátran kijelenthetjük, hogy a nyár egyik legsikeresebb eseményéről beszélünk, s most végre fény derült az augusztusi programra is: az idei szezon záró akkordjaként augusztus 18-án érkezik HOSH, Yokoo, Gorje Hewek & Izhevski.
 • Minden hétvége nyaralás a PLÁZSon

  Siófok, itt kezdődik a Balaton és a PLÁZSon kikötve minden hétvége olyan lehet, mint egy nyaralás a végtelen pihenéssel, testmozgással és éjszakai bulival. Július 13-án az rnb, hip-hop és reggaeton ütemeire lehet rázni, míg nappal megy a strandröplabda mérkőzés, 14-én pedig Majka & Curtis csap bele az éjszakába.
 • Boom a PLÁZSon

  Július 7-én egy egész estés házibulira rúghatjuk a siófoki PLÁZS vakítóan fehér homokját. Másnap pedig már délben elindul a partyzene.
 • Hot Since 82 - Even Deeper / Japan

  Hot Since 82 újabb rövid úti filmmel jelentkezett be, ezúttal Japánból.
 • Itt a nyár, nyit a PLÁZS

  A nyári ellazulás epicentrumaként elhíresült siófoki PLÁZS hamarosan megnyitja kapuit. A nappali lazulós és esti bulizós programok kedvelt helyszíne szebb lesz, mint valaha. Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhetünk az óriáskivetítő előtt, nézve a foci VB nyitómeccsét.
 • A Digitalism fergeteges bulival készül Budapestre

  A hamburgi duó őrületes partyjairól ismert, amit most mi is átélhetünk, az inditronica hősei ugyanis július 20-án egy élő koncerttel táncoltatnak meg mindenkit a Dürer Kertben.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó