Pulzar


Kövess minket!

Jay Lumen dübörög Las Vegas-tól, Torontón át, Hollandiáig és még a Roxfortba is eljutott!

Jay Lumen folyamatos turnéja során ezúttal megtáncoltatta a legendás Las Vegas közönségét, majd Tampa, Toronto, Montreal következett, hogy aztán játsszon egy felejthetetlen szettet Hollandiában az 18hrs Festival fő stage-én és mindeközben még Magyarországra, Csehországba, majd Bulgáriába is volt ideje ellátogatni. Ja és hogy mindezt 2 és fél hét alatt tette úgy, hogy még pihent egyet a varázslatos Roxfortban is? Hogy is van ez?

Jay Lumen szinte megállás nélkül turnézik a világ körül. Naptára lassan követhetetlen, annyi helyen fordul meg és olyannyira gyakran vándorol a kontinensek között. Fellépései rendre hatalmas sikert aratnak a világ bármely pontján így hát nem is csoda, hogy folyamatosan cikázik a világtérképen.Ezúttal az Egyesült Államokbeli Tampa volt a kiinduló pont, ahol a The Kennedy vendégeként pörgette a feszes ütemeket, a helyi közönség legnagyobb örömére.

Majd az AIM fesztivál montreali állomásának vendége volt, ahol többek között a nagy öreg Danny Tenaglia oldalán játszhatott.Innen már rohant is a reptérre, mivel még aznap éjjel egy másik kanadai helyszín, Toronto megaklubja a Rebel várta, melynek Noir névre keresztelt underground termét telítette meg. Ez olyannyira nagy fegyvertény, hogy a klub vezetősége személyesen gratulált Jay-nek a remek hangulatért és azért, hogy ő volt az első Techno DJ, akinek a kedvéért teltházzá dúsult a Noir tánctere.

Jöhetett 2 napnyi megérdemelt pihenés Floridában, egész pontosan Orlando-ban, ahol Jay Lumen a világhírű Universal Studios látványosságának hódolt, köztudott filmrajongói oldalát kielégítve. Sétálhatott az Abszol út-on, betért, Ollivanders pálcaboltjába és a Roxfort Expresszel ellátogatott Roxfortba is, melyet az orlandoi Universal csapata teljes életnagyságban megépített, akárcsak minden egyéb Harry Potter díszletet. Persze a Transformers 4D élmény, vagy a Men In Black, King Kong és még számtalan hihetetlen "ride" kipróbálására jutott ideje, melyek egy jó részét mi is nyomon követhettük közösségi oldalain. Így Los Angeles után immár az orlandoi Universal is bekerült Jay "itt is voltam" listájába.A szinte villanásnyi pihenő után jöhetett Las Vegas, amely valljuk be, sokunk bakancslistáján szerepel. Jay a Techno Taco Tuesday, humoros elnevezésű, vérbeli sötét klubesemény vendége volt a MNTRA csapat szervezésében. Ez a partisorozat gyakorlatilag az egyetlen Techno-t és minőségi  elektronikus zenét felvonultató rendezvény Las Vegas-ban. Itt Jay egy kellemes 4 órás szettel vezette el a közönséget a Techno különböző szintjeire. Másnap még egy kis városnézésre is maradt idő, melynek során a legendás Treasure Island kaszinóhotel vendégeként részt vett a világhírű Cirque Du Soleil estjén is. ezen felül még egy Avengers (Bosszúállók) hotelbéli látványosságra is maradt ideje, ahol őt magát is S.H.I.E.L.D. ügynökké avatták az Avengers S.T.A.T.I.O.N. tour "kiképző programjának" köszönhetően.

Aki pedig azt hinné, hogy ezek után jött a pihenés, az jókorát téved.
Gyors hazarepülés következett egy honi fellépésnek eleget téve Baján, majd másnap Hollandia következett és az 18hrs Festival nagyszínpada, melyen Jay Lumen egy igen masszív 2 órás szettet prezentált a több ezres közönségnek.

Ezt itt végig is hallgathatod és nézheted,

Ezután jöhetett Csehország, egész pontosan Prága legújabb gyöngyszeme az EPIC, mely a jelen és a jövő legjobb technikáival igyekszik a vendégkörét elkápráztatni. Jay Lumen ennek a klubnak sztárvendégeként is hatalmas sikert aratott és 120 percnyi össze nem téveszthető "Jay Lumen sound"-al mozgatta meg a közönséget.

Végül, de nem utolsó sorban Jay megérkezett Bulgáriába, hogy a mára világhírűvé vált Cacao Beach Club csütörtöki buliján okozzon igazi libabőrös 2 és fél órát, mind a helyi, mind az ott nyaraló és szép számban megjelent magyar közönségnek.

Nem mondhatjuk tehát, hogy Jay Lumen lazára venné a tempót, akár turnénaptáráról, akár szettjeiről beszélünk.

Ő maga így emlékezett vissza az elmúlt 2 és fél hétre:

"Las Vegas, Toronto, Montreal, Tampa, Prága, Magyarország, Hollandia, Bulgária? Választani sem tudnék. Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb az összes helyszínen. Volt, ahol igazi nagybetűs fesztivál érzés kerített hatalmába, volt ahol az az igazi sötét és közvetlenül interaktív klub rezgés ölelt magához. Óriási volt és hatalmas köszönet mind a közönségnek, mind a szervezőknek és a saját teamemnek is a remek munkáért.
Az meg már külön jutalom, hogy volt időm eljutni a Universal Studios orlandoi élményparkjába is, hiszen így már átélhettem az élményt mind az ottani, mind a los angelesi parkjukban. Hihetetlen volt. Aki annyira szereti a filmeket, mint én az egy igazi nagy mesés csodaként éli meg. Többek között ezért is köszönöm a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit imádok és mellé bejárhatom a világot.

A remek bulik, a közönség és ezek a plusz élmények mindig feltöltenek új energiával. Még egyszer köszönet mindenkinek! :)"

Jay Lumen tehát nem fárad. Csak győzzük őt követni.

Még több Friss

 • Forradalmi eseményhármassal támad a hosszú hétvége

  A haza színei végtelenben pompáznak majd ezen a három napon. Alapvetően a fekete fehér logóból indult, de mára teljes színpompában vetül elénk a Cinema Hall életútja, melyben nem csak a vizuális ingerek tekintetében élvezhetjük a sokszínűséget, hanem az elektronikus zenei programokban is.
 • Isratrance – Infected Mushroom, Skazi és Yahel egy estén a Budapest Parkban!

  Az elektronikus zenei vonalra is ráerősít a Budapest Park – július 12-e ugyanis a psytrance, a goa, az indusztriál és egyéb keményvonalas műfajok szerelmeseinek kedvez. Egy minifesztivál keretein belül több hazai élvonalbeli DJ mellett ugyanis a Budapest Park színpadán hat év után újra az Infected Mushroom, de zenél majd Skazi és Yahel is.
 • Pihenés nem lesz, érkeznek a tavaszi Cinema programok

  Nagy visszatérések és friss újdonságok is lesznek a napsütéses menüben! A legutóbbi hétvége ismét nagy érdeklődés mellett telt a Cinema Hall háza táján. A januári pihenés után már kaptunk néhány programot, melyek múlt péntek-szombaton előbb a Mind Against páros, majd Eelke Kleijn 6 órásra sikerült szettje töltötte tele az elektronikus mozi teret.
 • Az egész napos teltház után megtudtuk: Loco Dice visszatér a Cinematinéra

  A 18. Cinematiné óriási sikert aratott és két teltházas bulit hozott Budapestnek, ami áprilisban is remek programmal folytatódik.
 • Fatboy Slim teszi fel a pontot az Akvárium Klub tavaszi programjaira

  Nincs megállás, tovább dübörög a budapesti Akvárium klubszezonja! Minden eddiginél erősebb programkínálat vár az Erzsébet téren, aminek csúcsaként érkezik a világsztár DJ, Fatboy Slim.
 • A KNTXT Londonban és Párizsban debütál

  Charlotte de Witte KNTXT elnevezésű show-ja márciusban fog debütálni nemzetközi szinten, méghozzá Londonban és Párizsban.
 • 2018 az A38 Hajón

  Milyen volt a tizenötödik, jubileumi év? "Jeleznünk kell, hogy egyáltalán nem vagyunk elfáradva" ‒ mondta az A38 Hajó alapítója, Bognár Attila a hajó tavalyi tizenötödik születésnapján készült riportban. És az év bizonyította is, hogy a 2003 óta a budapesti kulturális élet szerves részét alkotó A38 nem fáradt el, és mindig képes a megújulásra. Rövid összefoglaló 2018-ról.
 • Jay Lumen megelőzi Amelie Lens, Maceo Plex és Adam Beyer dalát is a Beatport éves Top100-as listáján

  Jay Lumen a Beatport kurátorai által összeállított összetett, stílustól független 2018-as éves listán az előkelő 8. helyet szerezte meg "Asteroid" trekkjével. Ezzel megelőzi többek között Amelie Lens, Charlotte De Witte, és Cirez D dalait, de a Tale Of Us nagysikerű "Swallow" remixét ugyanúgy, mint Maceo Plex "Blade Runner" átiratát, vagy az Adam Beyer és Bart Skils által elkövetett idei már már mainstreammé vált Techno slágert a "Your Mind"-ot is.
 • Átadták az ország első CD automatáját

  December 15-én a Lumen Kávézóban megrendezett MZK #1 – Hozom a zenét elnevezésű esemény keretében adták át az ország első CD automatáját, ahonnan mostantól mindenki tulajdonképpen egy gombnyomással szerezheti be kedvence lemezét.
 • Jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

  Az óriási sikerre való tekintettel 2019-ben már négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary kompkoncerteken fellép majd a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is. Jegyek már kaphatók.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó