Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

SUBPOiNT09 @ Diákcentrum

Fellépők
Továbbá még: B3, Kenshin, Thacount
Dátum 2009. április 17.
Helyszín Diákcentrum, Veszprém
Stílus Dubstep, Drum and Bass
SUBPOiNT09Április és a tavasz közepén érkezik el az a pillanat, hogy újfent reset gombot nyomjunk a térszaggató basszusok és nehéz dobszólók kedvelőinek elsőszámú veszprémi megmozdulásán, a SUBPOiNT-on.Diákcentrum
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Koksz
összes résztvevő megtekintése

SUBPOiNT09 @ Diákcentrum

Április és a tavasz közepén érkezik el az a pillanat, hogy újfent reset gombot nyomjunk a térszaggató basszusok és nehéz dobszólók kedvelőinek elsőszámú veszprémi megmozdulásán, a SUBPOiNT-on.


2009.04.17
Veszprém, DiákCentrum
Wartha Vince u. 1.
600HUF
Dubstep/Drum&Bass

Implant (Cellophunk, Catch22, IPC SpotLight) Ethan (Autorun, Heartfelt)
B3 (Freakuency)
Kenshin (SUBPOiNT)
thacount (SUBPOiNT, Re.Solution)


 Áprilisban ismét bevesszük a Diákcentrum pilléreit, hogy újabb csatát vívjunk az unalmas hétköznapok ellen. Első fellépőnk B3 lesz, a középtempós törtütemek taktikus váltogatója, a Re.Solution klubesteken belül a Freakuency tagja. Szettjében a Dél-Londonból kolonizáló útjára indult Dubstep minden tartományát prezentálja majd a nagyérdeműnek.

Implant a budapesti Instantban rezidáló Catch22 partysorozat egyik főszervezője. Már 8 éve harcostársunk ezen a néven, első megjelenése a magyar Cellophunk kiadóhoz köthető, ez volt a "Hummingbird EP", amelyet a "Pointless" követett idén januárban. Implant saját zenéinek hangszerelésében a jazzes elemek megfelelő válogatására törekszik különböző vokálfoszlányok és mély zenei textúrák használata mellett.
Szettjeiben saját számai mellett az újsulis hangzást (pl: Icicle, Calibre, Spectrasoul) preferálja.
Ethan az idén negyedik születésnapját ünneplő kecskeméti Autorun klubestek egyik harmada. Olyan nevek mellett játszott már, mint Psidream, Concord Dawn, Optiv, vagy Hydro. Szettjeiben a legmasszívabb táncközpontú neurofunk zenékre bólogathat majd boldogan a közönség. A vizualizációt ezúttal a VTTV csapat szolgáltatja

Ajánlott lemezek

  • From Frankfurt to Mannheim

    A következő hónapban jelenik meg a Cécille első debütáló anyaga From Frankfurt to Mannheim címmel.
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-06-03] Infinity Sounds Club Tour
    @ Diákcentrum

    Az első sikeres bulink után a Kashmirban, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a partyk szervezését, és vidéki helyszínekre is ellátogatunk. Ennek a kis turnénak az első állomása Veszprém, időpontja pedig június 3. Egy kicsit pattogós, egy kicsit simogató, egy picit veretős, mindez megfűszerezve egy csipet napfénnyel és a vegyületből áradó szeretettel, és máris kész a nyári koktél ajánlatunk az Infinity Sounds első vidéki állomásán a veszprémi DC nappaliban. Az évszázadok óta őrzött recept hozzávalói pedig a feltörekvő tehetség Nic Kayes, a fantasztikus lemezlovas/zeneszerző és énekes páros a Dalkloid Sound (Zelosh, Johnny Bug), valamint az Infinity Sounds színeiben játszó Leslie Taylor. A titkos adalék pedig ti vagytok, a közönség. Szeretettel várunk mindenkit ezen a meleg nyári éjszakán, hogy együtt készíthessük el a világ legfinomabb koktélját.
  • [2009-02-13] ROBOT DEATH SQUAD
    @ Diákcentrum

    Kisebb kihagyás után újra izzíthatjátok a dobhártyákat, februárban ismét jelentkezik a SUBPOiNT. Az esemény legrangosabb fellépõje ezúttal a washingtoni Robot Death Squad hármas kötelékébõl érkezõ Evancipation.
  • [2009-10-22] SUBPOiNT10, Second Birthday
    @ Diákcentrum

    Folytatódik Veszprém dobbasszusra kihegyezett partisorozata, a SUBPOiNT.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó