Pulzar

Jay Lumen a világhírű Mixmag oldalára került Cruisin szettjével

Jay Lumen élő szettje és annak videója, melyet a Cruisin hajós buliján prezentált a méltán világhírű Mixmag érdeklődését is felkeltette. Nem is álltak meg az elismerő szavaknál, hanem egyszerűen közzé tették hivatalos Youtube csatornájukon. Ez egyúttal a hazai szervezésű Cruisin csapatának is méltó elismerés.
Tudomásunk szerint eddig hazai techno előadó teljes szettel még soha nem szerepelt a Mixmag oldalán. Ugyanez igaz a hazai rendezvényekre is, tehát ez kettős siker.

Jay Lumen-t nem véletlenül aposztrofálják sokan úttörőnek, hiszen számtalan addig áttörhetetlennek hitt falat döntött már le munkásságával. Legyen szó telített turné naptáráról, vagy produceri sikereiről, melyet megszámlálhatatlan No.1 és Top10-es kislemez övez, vagy akár arról, hogy nem volt még hazai techno előadó, aki ennyiszer utazta volna körbe a Földet turnéival. Hosszan sorolhatnánk. Most is valami hasonlóról beszélhetünk.

A történet ott kezdődik, hogy a Cruisin csapata úgy döntött, jó ötlet meghívni Jay Lumen-t és Hito-t az Európa hajó fedélzetére, kicsit feszesebb techno ütemeket prezentálni a nagyérdemű számára.
Ez valóban jó ötlet volt, hiszen nem csak hogy minden jegy elkelt már elővételben, de fergeteges hangulatú buli kerekedett az eseményből.

Jay teljes szettje rögzítésre is került a HD Pictures Studio értő kezei által és egy remekbe szabott videó lett a végeredmény (készítette: Szabó Viktor). Ez az anyag felkerült Jay Lumen Youtube csatornájára és erre figyelt fel a Mixmag.
A Mixmag tehetséges előadókkal foglalkozó művészeti vezetője egész pontosan az alábbi szavakkal írta meg üzenetét Jay menedzsmentjének.

"It's a very strong recording"

Ehhez sok hozzáfűzni való nem is kell, hiszen a többi már mondhatni történelem. A Mixmag ugyanis a saját Youtube csatornáján is közzé tette a videót, így immár ott is teljes egészében élvezhető Jay Lumen Cruisin szettje.


Itt tudjátok megnézni és meghallgatni a teljes mixet: www.youtube.com/watchÍgy Jay Lumen az első hazai előadó, aki teljes videós szettel szerepel a Mixmag-nél, a Cruisin pedig az első rendezvény.

A Mixmagról el kell mondani, hogy esetében napjaink talán leghitelesebb elektronikuszenei magazinjáról beszélhetünk, mely nem ment el a kommerszen könnyed műfajok felé. Ennek ellenére a nemzetközi elektronikuszenei magazin piac talán legjelentősebb szereplője és legmeghatározóbb irányadója tud lenni.

Ezen a ponton pedig a Cruisin teamjét is dicséret illeti, hiszen unikumnak számító sorozatot hoztak és hoznak össze évről-évre, mely egyediségével, profizmusával és sajátos összehasonlíthatatlan atmoszférájával mindenképpen érdemi nívót tudhat magáénak, melyre egyre inkább felfigyel a külhoni közönség is.

Jay Lumen egyébként Mixmag szettjével nemzetközi szinten is meglehetősen kis számú elit csoportba került be. Nem sok olyan előadóval találkozhatunk ugyanis, akinek teljes videós szettjei megtalálhatók majdnem minden jelentős elektronikus zene videóblog, vagy magazin oldalain.
Ő az egyetlen hazai és egyben nemzetközi előadónk, aki egyszerre szerepel több teljes szettel a Mixmag, a BE-AT.TV és a DanceTrippin / DanceTelevision oldalain is.

Jay az alábbi szavakkal kommentálta a történteket:
"Megtisztelő, hogy a Mixmag felfigyelt a szettemre és hálás vagyok a lehetőségért. A Mixmag mindig is egy meghatározó média volt számomra, hiszen a kezdetektől a minőségi produktumokra, művészekre koncentráltak. Ily módon megtiszteltetés, hogy rám is figyeltek és figyelnek folyamatosan. Ugyanakkor ez a Cruisin csapatának is az érdeme. Nekik is meg kell köszönnöm, hogy ilyen pozitív rezgésekkel teli rendezvényt hoztak össze. Azoknak akik pedig eljöttek külön főhajtás jár. Igazi jó kis emocionális töltetű energia dús napot tölthettem veletek. Köszi mindenkinek, aki ott volt! :)"

Jay Lumen turnéja persze folytatódik. Hamarosan a bécsi Pratersauna falai között teszi tiszteletét, majd Belgiumba látogat a Den Haag szabadtéri fesztiváljára, majd Franciaországban a Cosmo Festival line upjában és nagy stage-én találhatjuk meg, de nem maradhat ki Németország, Ibiza és egy 6 állomásos America Continent tour sem.
Legközelebb itthon pedig a Sziget fesztivál után most a B.My.Lake Drumcode stage-én találhatjuk majd meg többek között Amelie Lens, Adam Beyer, Pan-Pot és Julian Jeweil társaságában.

Még több Friss

 • Plázs: a nyár biztos bulipontja

  Azt még nem tudjuk, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, de a balatoni ellazulás „epicentruma", a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken - ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó – bulikra vágynak.
 • Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

  Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak. Három helyszín, minden műfajban, itt biztosan megtalálod a helyed.
 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó