Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

B My Lake 2017 – 4. line up frissítés

Létrehozva 2017-05-10
  0,00
 • Értékelés

B My Lake 2017 – 4. line up frissítés

A mai napon 4. körben frissítették az idei B My Lake fesztivál line up-ját.

Ezúttal főként a hazai support névsor bővült, olyan nevekkel, mint Sikztah, Metah, James Cole, Polarize, Bernathy Zsiga, és Gregory S (korábban bejelentett fellépők: Hot X, Sanfarnciscobeat, a Secret Factory, Peter Makto és Gabor Kraft).

Emellett az augusztus 25-ei napot Superpitcher fogja erősíteni, míg az augusztus 26-ait Jan Blomqvist és bandája, valamint Ben Sims.

Így hát íme a jelenlegi line-up napi bontása:

Augusztus 23.
Drumcode Night w/Adam Beyer, Dense & Pika, Enrico Sangiuliano, Sam Paganini

Augusztus 24.
Dixon // LOCO DICE // RØDHÅD // Jackmaster // Andrea Oliva "Official" // Darius Syrossian // Matthew Dear // Hito // Tijana T // BUTCH (DJ / Producer)

Augusztus 25.
Solomun (Official) (3 hours set) // Sven Väth (3 hours set) // Amelie Lens // Fabio Florido // Jennifer Cardini // Robag Wruhme // Rodriguez Jr // IZHEVSKI & Gorje Hewek// Mind Against // Superpitcher

Augusztus 26.
Ben Klock // Adriatique // DVS1 // Eagles & Butterflies // Johannes Brecht // Woo York Live // Julian Jeweil //Jan Blomqvist & Band Live // Ben Sims

További infók:

www.bmylake.hu/

www.facebook.com/BmyLakeOfficial/

Még több Fesztivál hír

 • A Limp Bizkit és Ákos is fellép a VOLTon

  Egy nappal a 60 órás, kedvezményes jegyelővétel indulása előtt újabb nevekkel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. A korábban bejelentett nevek, így például a Depeche Mode és Iron Maiden mellé érkezik a Limp Bizkit és a Skillet, a hazai mezőny legnagyobbjai közül pedig többen már biztosan jelen lesznek Sopronban. Itt mutatja be először új show-ját Ákos, a Tankcsapda pedig Lukács Laci félévszázados születésnapi koncertjével készül. November 23-tól - két és fél napon át - pedig kedvezményes bérletek és napijegyek kaphatók jövő évi fesztiválra.
 • Sound Aftermovie: Balaton, buli, beach

  Európa legjobb vízparti bulijának legklasszabb pillanatai sejlenek fel a Balaton Sound most napvilágot látott aftermovie-jában.
 • Untold festival 2017 aftermovie

  Megjelent az idei romániai Untold fesztivál aftermovie-ja, valamint a szervezők néhány részletet is közöltek a jövő évi rendezvénnyel kapcsolatban.
 • Ilyen volt a 25. VOLT

  Negyedszázados történetének legvonzóbb fesztiválját hozta idén a jubileumi Telekom VOLT Fesztivál. Voltak teltházas napok, látogatói csúcs, egy extra nap a Petőfi Zenei Díjjal, Linkin Park, Imagine Dragons, Martin Garrix, Ellie Goulding és sokan mások.
 • BÓNUSZ Fesztivál 2017 kedvezményes elővételi jegyek

  November 15-ig normál elővételi jegyeiteket a BÓNUSZ Electronic Music Festival 2017-re még 10.990 HUF-ért megvehetitek!
 • Depeche Mode és Iron Maiden a Telekom VOLT Fesztiválon

  Stadionsztárokkal indul a 2018-as Telekom VOLT Fesztivál programja. A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban az ötnapos VOLTon. A kedvezményes, 60 órás „early bird" jegyelővétel november 23-án, délben indul. Öt- és négynapos bérletek mellett, idén először háromnapos, hétvégi bérletek is válthatók. A szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.
 • Oasis Festival 2018

  A marokkói Oasis Fesztivál jövőre is visszatér Marrákesbe, 2018. szeptember 14. és 16. között.
 • Megjött a Sziget aftermovie – indul a Love Revolution

  Itt az alkalom, hogy ismét átéljük a 25. Sziget legjobb pillanatait a most elkészült filmet nézegetve. Jövőre pedig elkezdődik egy újabb 25 év, a "Szeretet Forradalma" jegyében.
 • ADE 2017 - rekordszámú látogató

  A 22. alkalommal megrendezésre kerülő Amsterdam Dance Event (ADE) fesztivál rekord számú, 395.000 látogatót vonzott.
 • Awakenings & Time Warp pres. Connect

  Az Awakenings és a Time Warp fesztiválok szervezői bejelentették, hogy két évnyi alapos tervezgetés után, egyesítve erőiket, egy vadonatúj klub fesztivált indítanak útjára, mely a Connect nevet kapta. A debütáló esemény, egy év múlva, 2018. október 13-án Düsseldorfban kerül megrendezésre, a Messe Düsseldorf vásárcsarnokban.

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó