Pulzar

9 program a kilenc éves Cinema Hall év végi őrületéből

A Cinema Hall is rákanyarodik az év végére, ahol a következő hetekben is széles elektronikus zenei választékkal várnak minket.

A Városliget mellett található harmadik Cinema Hall otthona mostanra teljesen beérett. Az idei szezon eddig kivétel nélkül sikeres eseményei legalábbis ezt bizonyítják. Elég csak megnéznünk a The Debut Halloween-t, vagy a hetekkel korábban már teltházas Hungry Music éjszakát, de a legutóbbi Diynamic Music fellépőkkel futó este is pazar hangulatban telt.

Közben a programokban helyet kapott a törtebb ütemű Next Level sorozat, psy stílusú zenei éjszaka, vagy a house klasszikus zenéire épülő esemény is, és a következő hetekben ez pontosan ebben a volumenben fog folytatódni, de már csak azt követően, hogy a Cinema Hall megünnepli 9 éves fennállását a budapesti klubéletben.

A Bécsi útról indult történelem és az év végi hajrá most összeforr és egy olyan, 2019-et kivezető programcsomagot kap a közönség, melyre vélhetően sokáig és sokan fogunk emlékezni! Pontosan így néz ki a következő néhány hét, legalábbis a 9-es szám jegyében, de további események még bőven bekerülhetnek a Cinema Hall eseménynaptárába:

- November 16-án a Next Level csapat Monsterland bulija négy külföldi vendéggel ígéri a város legjobb basszus zenei eseményét

- November 22-én jön a nagy 9 éves Cinema Hall ünnep, ahol Joris Voorn hosszú szettje biztosítja majd a kimerítő ünneplést

- November 23-án az elektronikus zenei mozi pszichedelikussá változik, ahol többek között az izraeli Darwish ad majd egy 3 órás szettet

- November 29-én a ROKOKO sorozat színes és mély zenei áramlatai búcsúztatják az őszt román barátjukkal, Raresh-sel

- December 6-án pedig már Nick Warren érkezik megnyitni a telet, de csak a maga forró hangulatával

- December 14-én a 9 éves születésnapban is közreműködő Budapest Calling csapat már Lane 8 és Patrice Bäumel társaságával tér vissza tánctérre

- December 27-én egy titkos helyszínű, különleges eseménnyel kezdődik meg az év utolsó hétvégéje, ahol az Afterlife kiadó eddig Magyarországon még nem hallott artistja, AE:THER kerül a középpontba és elő kerül a CODE 360 projekt és a Be Massive is, ami csak jót jelenthet!

- December 28-án a többször nagy sikerrel fellépő Anymood duó buliját élvezheti a közönség

- December 31-én pedig elérünk az év végpontjába, ahol a megszokott All Inclusive kivitelben történő szilveszteri forgataggal tarthatunk, idén a house klasszikusokra hangolva

A programokon való megjelenés koránt sem kötelező, de erősen ajánlott, amire a legjobb buzdítást a 18 éves The Debut szlogenje közvetíti felénk: „Érezd, Élvezd, Élj vele”!

Még több Friss

 • Cercle // Ben Böhmer // Cappadocia

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle, augusztus végén szó szerint elrugaszkodott a földtől, és a törökországi Cappadocia felett egy hőlégballon kosarában szolgáltatta a talpalávalót Ben Böhmer segítségével.
 • A Plázson még tart a nyár

  Bár egy meglehetősen rendhagyó szezont búcsúztathatunk, szerencsére a Plázson még szeptember elején is tart a nyár, ahol nemcsak az utolsó meleg napokat élvezhetjük a Balaton legszebb partszakaszán, de még a hamisíthatatlan, plázsos bulikban is megmerítkezhetünk: szeptember első szombatján nappali Beach Party és Necc Party lesz a kínálatban, míg az utolsó hétvégéről szeptember 11-én a Kowalsky meg a Vega gondoskodik majd.
 • Jön a nyár legszínesebb péntekje a Plázson!

  Augusztus utolsó hétvégéjén pénteken Siófok tengerpartja UV fényekbe öltözik, hogy egy színes partyforgataggal, az Ultra Colorral búcsúztassuk ezt a semmiképp sem szokványos nyarat. Ezen a hétvégén is több helyszínen, párhuzamosan megy majd a buli, pénteken Ultra Color és Wannabe Beach vár, míg szombaton a techno rajongói örülhetnek.
 • Ingyenes elektronikus zenei program indul a Zsófia Rendezvényhajón

  Lánchíd, panoráma terasz, ingyenes belépés és kifogyhatatlan elektronika a jelszavak.
 • Megjelent a Telekom Electronic Beats tripla válogatása, rajta 30+1 izgalmas és új magyar zenével

  Pop, klub- és kísérleti zenei kategóriában várták a pályaműveket, a legjobbakat pedig most hivatalosan is kiadják az összes ismert digitális platformon.
 • Ibizai hangulat a balatonfüredi SunCity-ben!

  A nagyszínpados produkciók nélkül, mégis forró klubhangulatban telik a nyár az északi part legnagyobb szórakozókomplexumában. A szezon egyik záróakkordja az augusztus 19-i jubileumi RetroStars X buli lesz, majd augusztus 29-én a house zene egyik legnagyobb világsztárja érkezik!
 • STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

  Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. Az ingyenes minifesztivál ugyan pótolni nem tudja az elmaradt koncerteket, de felér egy tartalmas nyaralással. Zamárdi szabadstrandján, tihanyi panorámával a Balatonban épül fel a MOL Nagyon Balaton szív. A grandiózus, 10 méter magas alkotással a MOL Nagyon Balaton a hazai fesztiválszervezőknek és a közönségnek üzen.
 • Hosszúhétvégézz a Plázson a legütősebb zenékkel és külföldi fellépőkkel

  A Plázs az augusztus 20-i hosszúhétvégén is a megszokott kényelemmel és különleges partykkal csábít mindenkit a siófoki nagystrandra. Az idei We Love Balaton fesztiválon négy különálló helyszínnel, szigorúan ötszáz fő alatt mennek a legforróbb elektronikus tánczenék, de lesznek külföldi sztárvendégek, Wannabe Beach több felvonásban, agyeldobós dubstep party és zenés naplemente is.
 • Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

  Jay Lumen csatlakozott a méltán ikonikussá vált Pan-Pot duó által menedzselt Second State kiadóhoz. Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét. Jay így olyan nevekhez csatlakozott, mint Amelie Lens, Klangkuenstler, Joseph Capriati, Industrialyzer, Stephan Bodzin, The Advent, Nicole Moudaber, Wehbba, vagy maga Pan-Pot.
 • Plázs: a nyár biztos bulipontja

  Azt még nem tudjuk, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, de a balatoni ellazulás „epicentruma", a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken - ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó – bulikra vágynak.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó