Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2008. december 6.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Sámántánc @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 6.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Progressive House
SámántáncAzon gondolkozom, vajon Dave Seaman családfájában akad-e tengerész. Afféle rettenthetetlen, háborgó hullámokkal harcoló, barázdált arcú, kemény matróz, akiről ma is legendák keringenek a Seaman-famíliában.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Sámántánc @ Studio, Budapest

Azon gondolkozom, vajon Dave Seaman családfájában akad-e tengerész. Afféle rettenthetetlen, háborgó hullámokkal harcoló, barázdált arcú, kemény matróz, akiről ma is legendák keringenek a Seaman-famíliában.

 Aztán erről eszembe jut, hogy tudna-e Dave vitorlást vezetni, vagy a kapitányi hidat is DJ-pultnak rendezné be. Na és az úszással hogy állunk, kérem? De beszélhetnénk arról is, hogy azon kevés A-listás DJ-khez tartozik, akiket hajlamosak vagyunk csupa szeretetből becenevekkel ellátni: őt például jó ideje "Sámán"-ként emlegetjük. Érdekes dolog ez. A sámánok éppúgy régmúlt idők kultúráinak karizmatikus és titokzatos bölcsei, mint az a vén tengeri medve, aki meghódította a hét tengert egykoron. Nomen est omen - ki tudja, miféle erők szunnyadnak Seamanben. Ki tudja, hogyan képes arra, hogy a zeneiparban eltöltött huszonöt év nem hagy rajta nyomot...? Vajon a természetben hisz, vagy a gépeknek inkább? Miféle spirituális élményeket élt már át azon a rengeteg éjszakán? Talán zenéjének hatalma ősi vallásból ered? Negyedszázada aktív. Ennyi idő alatt felnő egy generáció. Közben az egyik síkon fejlődnek, a másikon elhalnak a mindig újuló zenei kezdeményezések. Dave Seaman elsőkézből látta, tapasztalta, alakította a house modern történelmét. Játszott chicago, acid, baleári és progresszív hullámok által irányított korokban. Mégis, ő maga és zenei hitvallása szilárd maradt a legőrültebb trendek áradatában is: ma is éppoly frissen lendületes, mintha naponta születne újra. Mintha Dave megtalálta volna a house elixírjét, hogy azzal tarthassa folyamatos izgalomban a klubbereket szerte a világon, időtlen időkig. Lehet, hogy tényleg sámán...? A www.freee.hu-n található interjúból minden kiderül. December 6-án pedig indul a sámántánc.

Dave Seaman 2008.12.06.

időpont: 2008. december 06., szombat
helyszín: Studio, Budapest, Hajógyári-sziget
Fellépők: Dave Seaman , Slam Jr. , Cartman , Relief

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó