Pulzar

Adam Freeland & Plump Dj's flyer

Belépő
Mindenkinek2 900 Ft
Elővételben1 900 Ft

Partyajánló

Adam Freeland & Plump Dj's @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 23.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Fidget electro, Breaks, Electro, Breakbeat,
Electro-house
Adam Freeland & Plump Dj'sNem akármilyen breakbeat/tech funk/disco parádéra van kilátás április 23-án a Hajógyári-sziget megaklubjában, a STUDIO-ban, hiszen ezen a különleges szombat estén az ezredforduló leginnovatívabb hangzásának három legnagyobb egyénisége foglalja majd el kedvenc klubunk DJ-pultját.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Adam Freeland & Plump Dj's @ Studio, Budapest

Nem akármilyen breakbeat/tech funk/disco parádéra van kilátás április 23-án a Hajógyári-sziget megaklubjában, a STUDIO-ban, hiszen ezen a különleges szombat estén az ezredforduló leginnovatívabb hangzásának három legnagyobb egyénisége foglalja majd el kedvenc klubunk DJ-pultját.

 

Club STUDIO – Adam Freeland & Plump Dj's
Adam Freeland | Plump Dj's | Pryus | Krueger | Palotai
AZ ESEMÉNY HIVATALOS BEHARANGOZÓ VIDEÓJA:
http://www.youtube.com/watch?v=lF55dAIw5HU

Belépő: elővételben 1900 Ft (Nyugati Nonstop Abc-ben és a Studio portán), a helyszínen 2900 Ft

Legendák, ha találkoznak - Adam Freeland és a Plump Dj's

04.23., STUDIO , info: http:/​/​www.clubstudio.hu/​

Nem akármilyen breakbeat/tech funk/disco parádéra van kilátás április 23-án a Hajógyári-sziget megaklubjában, a STUDIO-ban, hiszen ezen a különleges szombat estén az ezredforduló leginnovatívabb hangzásának három legnagyobb egyénisége foglalja majd el kedvenc klubunk DJ-pultját. Hogy miért tartoznak ők a legjelentősebb lemezlovasok és producerek közé, azt aligha kell indokolnunk. Adam Freeland Coastal Breaks című mixalbumaival kis túlzással egymaga teremtette meg a nu skool breakz szcénát. Azóta persze sok víz lefolyt már a Temzén. Freeland úr együttest alapított, és We Want Your Soul című felvételével örökre beírta magát az elektronikus zene históriáskönyvébe. A brit producer Marine Parade címkéje a breakbeat történetének legsikeresebb kiadója, mely olyan előadókat tudhat a soraiban, mint Evil 9, az ILS, vagy Alex Metric. A brit zenész akkor sem ijedt meg, amikor a breakbeatben már nem sok fantáziát látott, továbblépett, azóta pedig a francia elektróba, a tech house-ba és a nu discóba is belekóstolt. Nevezték Grammy-díjra, legutóbbi albumán, a Cope™-on pedig még a Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel is együtt dolgozott. A felsorolást reggelig lehetne folytatni, ám nem szükséges, hiszen elég, ha annyit mondunk, hogy egy igazi ikon látogat hozzánk.

A Plump Dj’s mindig a breakbeat vidámabb, játékosabb oldalát fogta meg. Stílusuk nem sokat változott az évek folyamán, de repertoárjuk sokkal szélesebb és gazdagabb lett, hiszen most már az elektrót és technót sem vetik meg szettjeikben. Lee Rous-nak és Andy Gardnernek van mire büszkének lennie, hiszen a nevükhöz fűződik minden idők legtöbb példányszámban eladott breakbeat mixalbuma, a 2000-es A Plump Night Out, melyen csak saját remixeik és felvételeik szerepelnek, mint a The Push a Scram vagy BT Smartbombjának Plump Dj’s átirata. 

Mindkét formáció híres arról, hogy élő DJ-szettjeikkel őrületbe kergetik a közönséget, de április 23-án éjszaka mi pont ezt akarjuk!

Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó