Pulzar

Belépő
VIP5 000 Ft
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Dátum 2010. november 6.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Dance, Trance

Fellépők 
Albin Myers, Andro, Davis, Nikola,
Timo, Roberto
A RiseFM már megint készül valamire...és állítólag nagy buli lesz!Lassan nincs is olyan ember, akinek a legújabb színpadi látványelemek, a speciális fény- és hangtechnika, a csúcshangzás, a konfetti ágyúk és az igazán őrületes party hallatán ne a RiseFM rádió által szervezett buli jutna eszébe.Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
összes résztvevő megtekintése

A RiseFM már megint készül valamire...és állítólag nagy buli lesz! @ Studio, Budapest

Lassan nincs is olyan ember, akinek a legújabb színpadi látványelemek, a speciális fény- és hangtechnika, a csúcshangzás, a konfetti ágyúk és az igazán őrületes party hallatán ne a RiseFM rádió által szervezett buli jutna eszébe.

És milyen igaza van...
Annyi biztos, hogy ott, ahol a RiseFM és DJ csapata, a NiteForce megfordul, teltház és felejthetetlen hangulat uralja a teret. És akkor most térjünk a lényegre, újra itt van A BULI maga: november 6-án TWILIGHT PARTY azoknak, akik készen állnak egy fergeteges house estre! A helyszín pedig Magyarország legnagyobb klubja, a STUDIO.
Ezen az estén a NiteForce DJ csapat (Roberto, Nikola, Davis, Andro) mellett egy igazi sztár DJ, Albin Myers is bitorolja majd a lemezjátszókat. A svéd fenegyerek - aki először jön zenélni Magyarországra - jelenleg olyan megjelenésekkel ostromolja a slágerlistákat, mint a „Time Like These”, a „Jump“ vagy a „There 4 U”. Ez utóbbihoz készült egy klub- mix változat is, amelyet Albin John Dahlbäck-kel közösen hozott létre: a remix „MyBack” néven nyáron látott napvilágot, a Nero Recordings gondozásában. A nemzetközi elismeréseket bezsebelő Myers most Budapestet veszi célba és az igazi pörtésre szomjazó hazai közönséget.
A legutóbb több mint 9000 főt megmozgató DJ csapat már készen áll a nagy napra, mi pedig várjuk, hogy felcsendüljön végre: 
„NITEFORCE IS READY TO ATTACK!“
 
2010. 11. 6. STUDIO Twilight Party – Szigorúan profi bulizóknak!

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó