Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2009. október 31.-ig2 000 Ft
Elővételben 2009. november 14.-ig2 500 Ft
Első 50 db a Subvibe-ban1 500 Ft

Partyajánló

Therapy Sessions Budapest @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 14.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass
Therapy Sessions BudapestA Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Therapy Sessions Budapest @ Studio, Budapest

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól.

Bladerunnaz & Freak Recordings & Anger Management pres. Therapy Sessions Budapest

2009. november 14., szombat

Events Hell (STUDIO), Óbudai (Hajógyári) sziget

 

Jegyár:

Első 50 db a Subvibe-ban 1500 HUF

Október 5 - október 31 - 2000 HUF

November 1 - november 14 2500 HUF

Helyszínen: 3000 HUF

VIP: 5000 HUF

A Ticketportálnál a jegyek 2500 forintba kerülnek egységesen

 

Elővételes helyek:

Nyugati NonStop

Subvibe Fashion Store (Budapest, V.ker Váci utca 40. tel.: 06.195.133.40)

Bázis Store (Budapest, XIII. Hollán Ernő u. 15.)

Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei

 

Line up

SPL (Freak Rec. - USA)

B Key (Freak Rec. - UK)

Khanage (Offkey - UK)

Mastif (Bladerunnaz)

Samulkow (Black Hoe)

Savage (Legend, Vestax)

 

http:/​/​www.bladerunnaz.hu

http:/​/​www.facebook.com/​bladerunnaz

http:/​/​myspace.com/​bladerunnaz

http:/​/​twitter.com/​bladerunnaz

 

Therapy Sessions Budapest

 

 A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.

A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.

A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról.

Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét. A Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Bécsig, és 2007. óta Budapesten is.

A téli Therapy-n ismét három, a Freak Recordings kötelékébe tartozó fellépőt köszönthetünk Budapesten. Közülük az amerikai SPL, aki a darkstep mellett a hardcore gabbával és a dubstep-pel is kacérkodik, valamint Bill Laswellnek szállított ütemeket, már jópárszor megfordult hazánkban, sőt a Therapy-n is visszatérő vendég.

B Key a Freak család tagja, Dylan régi harcostársa, akivel évtizeden át ível barátsága. A Freak házaspár távollétében ő felel a londoni Therapy bulikért, és már a Biotic, Outbreak, XXX, Renegade Hardware korszakban is Dylan társaként ontotta a zabolázatlan, kompromisszummentesen kalapáló kemény drumandbass-eket.

Khanage az új generáció képviselője, az a Raiden és Temper D vezette Offkey kiadó művészei közé tartozik. Zenéjére erősen hatott a techno keményvonalas ága, így a novemberi Therapy-n ő inkább a durva dnb irányzatok egyenesebb ritmikájú ágaiból válogat majd.

A magyar fellépők között a Therapy-n újoncnak számít Savage, aki a darkstep vonal tehetséges ifjú képviselője. Mellette a Bladerunnaz és Therapy rezidens Mastif, és Samulkow képviselik a hazai színeket.

A zene mellett a Therapy Sessions fontos összetevője gyakran horrorisztikus, sötét erotikával kacérkodó látványvilág. Most sem lesz ez másképp, a Hajógyári sziget legnagyobb klubja, a Studio erre az éjszakára Events Hell-é változik, és azt az érzetet kelti a partyzókban, hogy a pokol kapuján léptek be. Ahol, mint tudjuk, nagy a forróság, de a társaság jó.

Ajánlott lemezek

  • Itt a Sensation lemez

    Az első Sensation White 2000-ben került megrendezésre Amszterdamban, azóta több mint félmillió ember élvezhette már élőben a világ leglátványosabb elektronikus zenei eseményét.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó