Pulzar

SNOWATTACK WARM UP PARTY flyer

Partyajánló

SNOWATTACK WARM UP PARTY @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 9.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Dub, Chill Out, Acid Jazz, Funk,
Garage
SNOWATTACK WARM UP PARTYJövő év elején a legnagyobb télindító bulival, azaz a Snowattack-kel startol a havas-jeges fesztiválszezon, azonban már most ideje bemelegíteni rá. November 9-én ehhez segít a Snowattack Warm UP fergeteges party a HUNGEXPO területén, nemzetközi és hazai zenei felhozatallal szinesítve.Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: morta
összes résztvevő megtekintése

SNOWATTACK WARM UP PARTY @ Studio, Budapest

Jövő év elején a legnagyobb télindító bulival, azaz a Snowattack-kel startol a havas-jeges fesztiválszezon, azonban már most ideje bemelegíteni rá. November 9-én ehhez segít a Snowattack Warm UP fergeteges party a HUNGEXPO területén, nemzetközi és hazai zenei felhozatallal szinesítve.

Egyelőre síléc és snowboard nélkül, de már a télindító Snowattack-re gondolva várja a téli bulizás szerelmeseit a Snowattack Warm Up, november 9-én a HUNGEXPO területén. A télindító bemelegítő – mely egyben egy gesztus értékű hiánypótlása az idén elmaradt, de jövőre újraéledő Fridge-nek – igazán impozáns zenei kínálattal igyekszik átvinni az érdeklődőket a téli buliszezonba. Az este 9-kor induló partyhömpölyben ott lesz például Nagy-Britannia, de talán a világ legizgalmasabb, leghangosabb és legsikeresebb drum'n'bass produkciója, a Chase and Status. Az elektronikus zenész-producer páros amihez nyúl, arannyá változik, ezt itt is bebizonyítják. A bemelegítés nagy karmestere lesz Dub FX, a legnagyobb hazai fesztiválok szuperhőse, aki a videómegosztók világán és a blogoszférán túl is nagy király, s aki a közönség kedvenc loopjaival bejárta már mind az öt kontinest, fergeteges sikerrel. A legújabb hazai dj-generáció már nemzetközileg is elismert reprezentánsa, Andro is a pultba lép.  Élő dj szettjei és rádiós mixei még mindig eklektikusak, merítenek az újhullámos electro houseból, technóból, és breakből. Az est úgy válik teljessé, hogy fellép az operaénekesből beatbox bajnokká avanzsált Dj, ismert nevén Revolution és a hiphop, rap, r’n’b, dancehall, reggae műfajokban nagy jártasságot mutató Dj O’Neil is.

 

De, hogy már a jövőbe is nézzünk, idén a dél-francia sírégió egyik kedvelt helyszíne, Puy St. Vincent lesz a célállomás a legnagyobb hazai, bulival összekötött hóturisztikai őrületének, a Snowattack-nek, mely január 26-tól február 2-ig veszi igénybe a térdizületeket napközben a havas hegyoldalon és vezeti le a sportfáradalmakat este a bulikon olyan fellépők társaságában, mint Dj Fresh, James Zabiela, Sebastien Benett, Lotfi Begi (Compact Disco Dj), Julia Carpenter, Andro, Nikola, Animal Cannibals, Karmatronic.

 

Erre azonban alaposan be kell melegíteni, november 9-én tehát, a STUDIÓban.    


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó