Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjféligIngyenes
Lányoknak, éjfél után1 500 Ft
Fiúknak2 500 Ft
Lányoknak éjfélig nincs belépő!

Partyajánló

Debut @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 21.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Electro, House
DebutEgy szűk baráti kör kicsiny összejöveteleiből Budapest mérvadó rendezvénysorozatává vált. Különleges, kellemes és olykor extrém helyszíneken pörögtek a korongok és a partiarcok.Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: XmagicX
összes résztvevő megtekintése

Debut @ Studio, Budapest

Egy szűk baráti kör kicsiny összejöveteleiből Budapest mérvadó rendezvénysorozatává vált. Különleges, kellemes és olykor extrém helyszíneken pörögtek a korongok és a partiarcok.

Volt uradalmi kúria, leeresztett vizű csónakázó tó,extrem szabadtéri helyszínek és elegáns klub is a DEBUT otthonai között... Ám mostanra – nagyon úgy tűnik – valóban hazatalált az est: november 22-én Budapest legnagyobb diszkóklubjában, a professzionális felszereltségű, minden szempontból csúcsrajáratott STUDIO falai között kerül megrendezésre az év DEBUT bulija!

 
Mindjárt három világsztár név teszi majd felejthetetlenné a novemberi Debutöt, ráadásul mindhárom név mögött két zseni is áll: Layo & Bushwacka, Spirit Catcher és Motorcitysoul... Nem is kellene folytatni tán, s hosszas eszmefuttatásokba gabalyodva fényezgetni a három név amúgy is csillogó idolját, ám a tisztesség megkívánja, hogy érdemeiket – melyek bizony elektronikus zenei történelmet írnak – legalább pár szóban megemlítsük. Kezdjük mindjárt a “legöregebb” babérokkal büszkélkedő Layoékkal! A Layo & Bushwacka duót nem csak az elvetemült underground rajongók ismerik, hanem mindenki. Layo Paskin és Matthew 'Bushwacka!' Benjamin zenei munkássága elektronikai alapokon nyugszik ugyan, de – főleg az utóbbi években – előszerettel spékelték meg szerzeményeiket live betétekkel, nem riadtak vissza a dzsessz, a pop és a rock jellegzetes arcvonásait sem hozzátoldani az egyébként is rendkívül színes és ötletgazdag hangzásvilágukba. Százezret is meghaladó eladási példányszámok, rangos fesztiválok a Sonartól a WMC-ig jelzik útjukat a mai napig. Layo az egyik alapítója London minden eddiginél sikeresebb klubjának, az Endnek, ahol All Night Long szekciójukban maratoni, 8 órás szetteket toltak... Az End januárban bezárja ugyan kapuit, de az a 13 év, amíg működött, bőven hagy magas labdát az utódoknak. Saját kiadójuk az Olmeto, ahol kibontakoztatták a legvadabb zenei elképzeléseiket is. Klubhimnuszaik évek elteltével is torokszorítóan jó érzéseket váltanak ki (pl. Love Story, Let The Good Times Roll, Shining Through, stb.) Nyári ibizai rezidenciájukon idén is csak szuperlatívuszokban emlegették a bulijaikat. A két világsztár most Budapestnek is megmutatja, milyen az, amikor DJ és közönsége együtt gondol, érez és mozdul.

A Spirit Catcher már nem először indítja be a Debut közönségének fantáziáját. A két formabontó ízlésformáló, Jean Vanesse és Thomas Sohet most másodszor is bebizonyítja, hogy van még új a nap alatt az elektronikus zenében. Például a régi, jól bevált trükkök átszabása, új ötletek retró-érzésbe ágyazása. A félig live előadásaik hírét már a tengeren túlra is elfújta a szél, most is Észak-Amerikából repül egyenest Budapestre a két belga zenész. Mindketten hangmérnökök, ám míg egyikük a szintetizátort bűvöli, addig a másik a keverő és az effektpadok sűrűjéből kontráz rá. Szingapúrtól Sao Pauloig, Toulouse-tól Dubai-ig bejárták már a világot, s mindenütt elégedett sikolyokat, boldog mosolyokat és széttáncolt cipellőket hagytak maguk után a közönség soraiban. Rengeteg ihletet merítenek a ’70-es és a ’80-as évek vérbeli diszkóritmusaiból, amit előszeretettel ötvöznek a futurisztikus elektronikával. Saját zenéikkel a 2020Vision, Moodmusic, Silver Network, Freerange kiadóknál találkozhatunk, velük személyesen pedig a következő Debutön, november 22-én.

A harmadik nagyágyú a Motorcitysoul, amely szintén a Debuton debutált először hazánkban! Tagadhatatlanul az egyik leggyorsabban csúcsra jutó formáció az utóbbi években az övéké. Matthias Vogt és Christian "C-Rock" Rindermann egyszerűen nem tud hibázni, ha zeneírásról vagy remixről van szó. Ha manapság egy DJ-mix közben felkapod a fejed egy számra, akkor majdnem biztos, hogy abban a két germán géniusznak benne van a keze, hiszen 2008-ban jóformán nem múlt úgy el egy hét sem, hogy ne jelent volna meg valamilyen munkájuk, legyen szó originál szerzeményről vagy átdolgozásról. Jóllehet, leginkább a deep house-zal bélyegzik meg a zenéiket, azért ez nem ennyire egyszerű: munkáikban a house, a dzsessz és a tech elemeit is tetten érhetjük, gyakran egyszerre.. Ha őket magukat szeretnétek tetten érni a DJ-pult mögött, akkor arra sem kell már sokat várni. Tudjátok: a Debutön újra debütálnak, méghozzá egy egészen rendkívüli felállásban: együtt tolják majd a Spirit Catcherrel, mint ahogyan tették azt nem is oly rég a legendás frankfurti Cooconban, mindenki legnagyobb örömére. Hogy a hangulat kellően felfokozott legyen, a két Debut-rezidens, Garay és Add 2 Basket melegíti be az éjszakába nyúló mulatságot. Készüljetek hát minden idők egyik legnagyobb Debutjére!

Az idei év legemlékezetesseb Debut partijai:

03/29 Club Prive – Franck Roger- Milton Jackson – 950 fő
06/21 Városligeti tó – The Debut Classic – 1300 fő
07/19 Citadella Garden – Luke Fair - 1050 fő
08/09 The Debut Yacht 

www.layoandbushwacka.com
www.myspace.com/​spiritcatcher1
www.myspace.com/​motorcitysoul
www.motorcitysoul.com/​

Kapcsolódó cikkek

  • Aphex Twin feljövőben

    A Bloc Weekend szervezői megállapodtak Aphex Twin-nel a jövő egy márciusi fellépésről így teljes a fesztivál line upja.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó