Pulzar

Partyajánlók

2022

2022

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
 • [2022-07-02] Cruisin x Bipolar x Rokoko
  @ Európa Hajó

  Hamarosan ismét kihajózhatunk a Duna vízére a Cruisin fedélzetén. A következő alkalom azonban még különlegesebb lesz, mint a többi. Európa leghosszabb folyója ugyanis nem csak földrajzilag, hanem kulturálisan is össze fog kötni két országot.
  Bővebben
 • [2022-09-17] Cruisin x Bipolar x Rokoko w/ SIT / Prichindel
  @ Európa Hajó

  A közös történetünk tovább íródik a Duna vízén, a gyönyörű folyónkon, amely szeptember 17-én újra egyesít bennünket!
  Bővebben
 • [2022-06-05] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
  @ Európa Hajó

  Sziasztok, itt TSapat kapitánya beszél:
  Idén újra együtt hajózunk a Dunán! Kell ennél jobb hír? Megint lesz IKREK Buli / Peter Makto (44) & Gregory S (38) szülinapi party.
  Bővebben
 • [2022-07-29] Decade of Eatbrain
  @ A38

  Hazánk legnagyobb nemzetközileg is elismert elektronikus zenei kiadója az Eatbrain 10 éves lett. Ebből az alkalomból egy igazán különleges és változatos line upot sikerült összeállítanunk nektek.
  Bővebben
 • [2022-07-09] Der Morgen \ Somewhen \ Parallx
  @ Telek

  Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét. Hiphop alapokkal kezdte, de már a 2014-es debütáló EP-jén, a “9”-en megtalálta egyedi hangzását: sötét, hipnotikus basszusok, úszó szintetizátor hangokkal keverve, mely transzba rakja a hallgatót. Ez a kiadvány még a saját, SANA kiadójánál jött ki, de nem sokkal később a Berghain klub saját labelje, az Ostgut Ton is jelentette meg zenéit, mostanában pedig barátja és kollégája, Kobosil R - Label Groupja adott helyet megjelenéseinek. Agresszív szettjei az évek alatt torokszorító szintre keményedtek, most sem kell kevesebbre számítani tőle, mint verejtékes menetelésre.
  Bővebben
 • [2022-10-29] Der Morgen \ Somewhen \ Parallx
  @ Arzenál

  Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét.
  Bővebben
 • [2022-06-18] DUBLIC 15!
  @ A38

  A Dublic ikrek az elmúlt 15 évben megkerülhetetlen alakjai voltak a hazai basszus zenének. Ezúttal a születésnapjukon barátaikkal veszik be az A38 tetőteraszát.

  Várunk mindenkit egy közös ünneplésre az elmúlt 15 év legjobb zenéivel, barátokkal, régi / új ismerősökkel és különleges szettekkel június 18-án az A38 Hajó teljesen felújított tetőteraszán.
  Bővebben
 • [2022-04-23] Earth Day I Human Be - In & Market
   

  A Be - In események a hatvanas évek második felében San Franciscoban váltak népszerűvé, a Summer Of Love bevezetéseként emlékeznek rájuk. A parkokban gyülekező fiatalok közös piknikeken adtak hangot békevágyuknak. Hagyományos Föld Napi partinkat ebben a szellemben szervezzük:
  Bővebben
 • [2022-05-20] EUPHORIA ✘ Festival Opening
   

  Gyere és tarts velünk egy hihetetlen élményre..
  Ahol egy estére egész Budapestet átjárja az euphoria.
  Bővebben
 • [2022-06-25] Fernando Ferreyra & Alex O’Rion at Cinema Hall
  @ Cinema Hall

  06/25 (sz)
  Fernando Ferreyra + Alex O’Rion
  Bővebben
 • [2022-09-09] Fideles @ Cinema Hall
  @ Cinema Hall

  Eddig sosem hibáztak, az összes hazai fellépésük emlékezetes maradt. Nem unalmasak és a hazai közönség mindig visszavárja őket.
  Igen, a FIDELES az egy ilyen formáció.
  Bővebben
 • [2022-05-06] Friday
   

  Friday - The weekend starts here
  #FRIDAYBUDAPEST
  Bővebben
 • [2022-05-27] Friday
  @ A38

  Friday - The weekend starts here
  #FRIDAYBUDAPEST
  A menü továbbra is drum and bass és koktélakciók: 1-et fizetsz 2-t kapsz este 7 óráig!
  Bővebben
 • [2022-08-19] Friday
  @ A38

  A Pola & Bryson duó a Shogun Audio manapság egyik legnépszerűbb előadója, akik friss hangzásukban újgenerációs hangzásokkal vegyítik a klasszikus liquid dnb elemeit.
  Bővebben
 • [2022-07-22] Friday w/ Alix Perez
  @ A38

  Alix Perez az évek során a drum & bass megkerülhetetlen, iránymutató alakjává vált. Biztos kézzel nyúl a dnb bármely alfajához, de középtempós zenéi is figyelemre méltóak. Kiadója az 1985 Music szintén a minőséget képviseli. Alix néhány éve Új-Zélandra költözött, de idén ismét úton van, és nagy örömünkre szolgál, hogy turnéja Budapestet is érinti a Friday keretein belül.
  Bővebben
 • [2022-06-10] Friday w/ Lens (UK)
  @ A38

  Idén rendszeresen találkozhattok majd külföldi fellépőkkel a Friday bulikon. Júniusi vendégünk a Hospital fiatal tehetsége, aki a DJ-zés mellett a kiadó körüli teendőkből is kiveszi a részét. Lens szelekciója és mixelése is kiváló, biztosak vagyunk benne, hogy mindenkit alaposan megtáncoltat majd.
  Bővebben
 • [2022-05-13] Friday w/ MONRROE (UK)
  @ A38

  Idén rendszeresen találkozhattok majd külföldi fellépőkkel a Friday bulikon. Első vendégünk Monrroe, akinek népszerűsége az elmúlt években üstökösként lőtt ki. Nem csoda, hogy a Friday csoportban is sokan szavaztatok arra, hogy őt szeretnétek látni. Reméljük a Shogun Audio és Liquicity kiválósága ezen a péntek 13-án emlékezetes szettet gurít majd.
  Bővebben
 • [2022-08-12] Friday w/ Souldrive (SRB)
  @ A38

  Ezúttal két vendégünk is lesz: Souldrive Újvidékről és Ian Autorun a Petőfi Elektrikből
  Bővebben
 • [2022-07-01] Friday w/ Zero T (IE)
  @ A38

  Július 1-jén egy nagyszerű producert és kiváló DJ-t köszönthetünk Zero T személyében, aki számos patinás kiadónál jelentetett már meg nagyszerű zenéket. Jelenleg a The North Quarter kötelékében Kilburn című albumával turnézik. Eddig minden budapesti szettje tűzforró volt, most sem lesz másképp.
  Bővebben
 • [2022-05-21] Goahu & Cruisin w/ Animato & Ticon
   

  Az év egyik legkülönlegesebb eseményére összeáll a Goa.hu és a Cruisin és egyedülálló nappali hajózásra invitálja a psy-trance rajongóit a mozgó panorámába és túl!
  Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó