Pulzar

Partyajánló

Der Morgen \ Somewhen \ Parallx @ Telek

Fellépők
Dátum 2022. július 9.
Helyszín Telek
Stílus Electronic
Der Morgen \ Somewhen \ ParallxTechno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét. Hiphop alapokkal kezdte, de már a 2014-es debütáló EP-jén, a “9”-en megtalálta egyedi hangzását: sötét, hipnotikus basszusok, úszó szintetizátor hangokkal keverve, mely transzba rakja a hallgatót. Ez a kiadvány még a saját, SANA kiadójánál jött ki, de nem sokkal később a Berghain klub saját labelje, az Ostgut Ton is jelentette meg zenéit, mostanában pedig barátja és kollégája, Kobosil R - Label Groupja adott helyet megjelenéseinek. Agresszív szettjei az évek alatt torokszorító szintre keményedtek, most sem kell kevesebbre számítani tőle, mint verejtékes menetelésre.Telek

Der Morgen \ Somewhen \ Parallx @ Telek

Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét. Hiphop alapokkal kezdte, de már a 2014-es debütáló EP-jén, a “9”-en megtalálta egyedi hangzását: sötét, hipnotikus basszusok, úszó szintetizátor hangokkal keverve, mely transzba rakja a hallgatót. Ez a kiadvány még a saját, SANA kiadójánál jött ki, de nem sokkal később a Berghain klub saját labelje, az Ostgut Ton is jelentette meg zenéit, mostanában pedig barátja és kollégája, Kobosil R - Label Groupja adott helyet megjelenéseinek. Agresszív szettjei az évek alatt torokszorító szintre keményedtek, most sem kell kevesebbre számítani tőle, mint verejtékes menetelésre.

Tettestársa Parallx lesz az este folyamán, aki a németországi Ruhr vidéken felnőve, már az anyatejjel is az indusztrialistást szívta magába, amit szettjeiben mesterien ötvöz az EBM, Darkwave, Synth Pop és Electro behatásokkal. Nem véletlenül van ő is a Kobosil féle R Label Groupnál, illetve Európa és a világ top klubjainak fellépőlistáin.

\ LINEUP
Somewhen
Parallx
+ support to be announced

\ TICKETS
Soon!

www.facebook.com/​events/​1849827305188031/​

Helyszín

  • Telek

    Gubacsi út 63. Budapest 1097

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó