Pulzar

Partyajánló

A38 NYE - hosted by Next Level & Bladerunnaz

Fellépők
Dátum 2021. december 31.
Stílus Bass, Breakbeat, Drum and Bass, Dub,
Dubstep, Electro, trap
A38 NYE - hosted by Next Level & BladerunnazAz előző évek TELTHÁZAS NYE bulijai után ismételten összeáll Budapest két legnagyobb basszus szervező csapata a NEXT LEVEL és a BLADERUNNAZ, hogy egy egész estén át szórakoztassanak titeket a legkomolyabb basszus zenékkel az év utolsó éjszakáján! 20 fellépő, 2 terem (köztük az A38 vadiúj helyszíne, ahol most először lesz parti) és a basszus zene teljes palettája: dubstep, dnb, riddim, trap, jumpup, bass house, neurofunk, liquid stb. December 31-én várunk benneteket nagyon sok szeretettel az A38-on 20 (!!!) fellépővel és őrült hangulattal! Ünnepeljük meg együtt ezt az évet és koccintsunk együtt a közös jövőre!

A38 NYE - hosted by Next Level & Bladerunnaz

Az előző évek TELTHÁZAS NYE bulijai után ismételten összeáll Budapest két legnagyobb basszus szervező csapata a NEXT LEVEL és a BLADERUNNAZ, hogy egy egész estén át szórakoztassanak titeket a legkomolyabb basszus zenékkel az év utolsó éjszakáján!

20 fellépő, 2 terem (köztük az A38 vadiúj helyszíne, ahol most először lesz parti) és a basszus zene teljes palettája: dubstep, dnb, riddim, trap, jumpup, bass house, neurofunk, liquid stb.

December 31-én várunk benneteket nagyon sok szeretettel az A38-on 20 (!!!) fellépővel és őrült hangulattal! Ünnepeljük meg együtt ezt az évet és koccintsunk együtt a közös jövőre!

TICKETS https://oneticket.hu/a38nye-nl-blz-211231

KOMBO MAIN STAGE  (Dubstep, DNB, Riddim, Neurofunk, Trap) - A38 Koncertterem

 MNDSCP

 DUBLIC

 CHRIS.SU

 B'ANDRE

 SKRUDE

 NOSPHERE

 STATIK

 LIVEON

 MYAMO

 IAN AUTORUN

 SAMMIEBEATS

 NOSERVICE

 MOLDAE

NEXT LEVEL & FRIENDS ROOM (Riddim, Jump Up, Dubstep) - A38 OrrStudio

 NKID

 PROTOS

 2N

 KEYONE

 SCHOMEY

 WHOEL

 HURRT

www.facebook.com/​events/​1476322679435628/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó