Pulzar

Partyajánlók

2021. június 26., szombat

2021. június 26., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2021-06-26] Cruisin w/ Karotte 0626
     

    Hello Cruiserek!
    Június 26-án visszatér legnagyobb kedvencünk a Cruisin fedélzetére! Karotte 2009 óta majd minden évben vendégünk volt és minden alkalommal az év egyik legnagyobb buliját hozta. A sorozat rezidensei Yvel & Tristan, Marco Grandi mellé érkezik Tibor Dragan, aki ezentúl gyakori vendége lesz a dunai szeánszoknak.
    Hosszú napra készüljetek!
    Legyen tánc!
    Bővebben
  • [2021-06-26] Progressive Wonderland with Phaxe
    @ Cinema Hall

    Y-Production & Dance Moment bemutatja :
    Phaxe in Wonderland
    Bővebben
  • [2021-06-26] Perfect Motion
     

    A szuper hangulatos Pavilon teraszon már koraestétől indulnak a boldog órák, mikor is Peter Helecz melegít, majd Beta röffenti be a szombat estét! Let’s dance!
    Bővebben
  • [2021-06-26] DUMDUM 2021
     

    Szerénytelenség nélkül lehet állítani, hogy a mögöttünk álló közel egy év utolsó nagy techno eseménye a duplán is megtartott 12 órás félszabadtéri rave, a DUMDUM 2020 széria volt. A fájdalmas, közel 10 hónapos kényszerpihenőt pedig egy önmagához méltó line-uppal kívánja megünnepelni Nyugat-Magyarország elsőszámú elektronikus zenei fesztje, amely ezúttal is a világ élvonalából válogatta a külföldi meghívottakat, és a legjobbak közül a magyar előadókat.
    Bővebben
  • [2021-06-26] Lick The Click! x LavaLava
     

    Végre valahára megnyitottunk múlt héten és annak ellenére, hogy népszerű focimeccsek és kánikulai meleg is ellenünk dolgozott, nagyon jó hangulatot hoztatok nekünk. Ezen a héten felavatjuk a tetőteraszt is, amire a LavaLava rezidens barátainkat kértük fel. Így fent Tolo b2b Falcao szórakoztat, míg lent velünk koktélozgathattok a szokásos kézfelrakós módszerrel. Várunk mindenkit!
    Bővebben
  • [2021-06-26] RAW CVIII
     

    Mik azok a fucsa fények? Miért van ilyen nagy feje annak a kicsi embernek? Miért világít a szeme? Miért jár olyan furán? Nemár hogy azzal a gólemmel menjen haza az a csaj! Hogy férnek bele abba a tányérba?
    Bővebben
  • [2021-06-26] House Piknik - Szezonnyitó Nagypiknik
    @ Pilisborosjenő-Teveszikla

    Sziasztok Piknikezők!
    Köszönjük a tavalyi évet! Nagyon hálásak vagyunk, hogy rengeteg emberrel találkoztunk és ennyi örömöt láthatunk az arcotokon!
    Bővebben
  • [2021-06-26] House Piknik - Nagypiknik After
     

    Kedves Piknikezők!
    A legutóbbi Secret Room teltházas buli lett annyira jól sikerült, hogy nem győztük olvasni a tanácsokat egy következő afterhez, ezért hallgattunk rátok és rendhagyó módon a Szezonnyitó Nagypiknik után is megszerveztük az Aftert.
    Bővebben
  • [2021-06-26] 360 Bar presents: Secret Garden S05E02
     

    Dzsungel feeling a 360 Barban!
    A bulizni vágyókat idén már második alkalommal várjuk Secret Garden daytime bulinkkal, ahol DJ-ink a legjobb elektronikus tánczenéket pakolgatják egész nap.
    Egy biztos: mindenkit megtáncoltatunk. S ha már megfelelően ég a talpad alatt a talaj, mini medencékben hűtheted le megfáradt testedet.
    Aki lemarad, kimarad.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó