Pulzar

Partyajánlók

2020. február

2020. február

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2020-02-07] Pure Lust + Orient Karma pres. Dandara!
     

    Törtető basszuscsordákat igazán jól kordában tartó Dandara, aki tribal ütemeivel sivatagi oázis lesz a sötét télben.
    Napvilágosságnál erősebben értetődő zsenialitása szembetűnő, mi sem bizonyítja jobban, hogy igazán illusztris kiadók vették gondozásukba munkásságát, mint pl: LOKD, Sol Selectas Records, Nazca Records
    Bővebben
  • [2020-02-15] Pure Lust at. Ambient!
     

    Pure Lust at. Ambient!
    Bővebben
  • [2020-02-27] Purple Noise XI
     

    Since 2016 Episode1 is a continuously growing and improving DJ and Producer, who recently became well-known within the world of techno all over Europe. World-famous DJs like Richie Hawtin, Sam Paganini have already played his records several times during their performances.
    His last track "Panique" was released on Sam Paganini's label "JAM", and entered the techno top 100 on the Beatport charts.
    Exclusive location, limited capacity and 5 locals in the DJ booth to provide an unforgettable experience for the audience. Join us!
    Bővebben
  • [2020-02-22] Pursuit of acid XIII ▩ ▩ Phara ▩
     

    We are happy to present you another Budapest debut. Give a warm welcome to Phara!
    Bővebben
  • [2020-02-29] Rampage!
     

    Vadonatúj sorozat a Budapesti éjszakában!
    Bővebben
  • [2020-02-07] Raveyard pres. Ayarcana
     

    Az új évtizedben sem tágítunk attól a szellemiségtől, amit két éve elkezdtünk. Olyan előadókat mutatunk be elsősorban Magyarországon, akik korábban még sosem jártak itt, ám meghatározó hangzásuknak köszönhetően tényezőivé váltak a techno nemzetközi terepének, és jó eséllyel az üvegplafon áttörése előtt állnak a karrierjükben – ha csak ez már meg nem történt. Nem különben válogatunk a hazai DJ-k és producerek között, akik ugyanígy meghatározói és/vagy feltörekvő alkotói a magyar elektronikus zenének.
    Bővebben
  • [2020-02-07] RAW C
     

    Nem hisszük el mi sem, totál valószínűtlen, de ezt is megéltük.
    100, azaz századik adásán fogja a kicsiny szörnyszülöttünk éktelenül kitombolni magát, saroktól sarokig táncolni, miközben akkorákat ugrik, hogy a plafon adja a másikat.
    100 vágod? 100 szor legalább 7 óra kőkemény menet. Most nem fogjuk neked felsorolni hány, meg hány dj, mert úgyis tudod nagyjából, ha már odáig eljutottál, hogy ezt elolvasd. Szóval valószínüleg ecsetelni sem kell, hogy mi minden történt a dj pult előtt, mögött, alatt, felett.
    Nnnna, ezeknek a történéseknek a századik apropója fog bekövetkezni most.
    Bővebben
  • [2020-02-21] RAW CI
    @ AETHER

    Kőkemény underground csata a földalatti pixel fegyver raktárban. A harc nem vérre megy, de vedd komolyan! Domináld a táncteret, szerezd meg a figyelmét, ne veszítsd el a társaid és még egy fontos dolog.. ne hagyd, hogy előtted lépjenek!
    Bővebben
  • [2020-02-28] RAWE pres: Marco Ginelli ALL NIGHT LONG
     

    Marco Ginelli önálló klubestje. A rawe csapat legújabb tagja egész este sötét ipari hangzású ütemekkel vár mindenkit!
    Bővebben
  • [2020-02-22] RIO Carnival
     

    Ezen az estén elrepítünk a távoli Rio De Janeiroba, ahol februárban igazi karneváli feeling-ben reggelig lüktet az élet, a vízpart közelségében finom italokat kortyolgathatsz, és a együtt táncolhatsz a szexy fiúkkal és lányokkal. Brazil táncosok, ajándék brazil vodka shotok és a legjobb fenékrázó zenék fognak gondoskodni a hangulatról - garantáltan táncra perdül mindenki!
    Bővebben
  • [2020-02-08] SASHA / Extended Set
     

    SASHA Extended Set / Hosted by Black Mamba
    Bővebben
  • [2020-02-01] Secret pres. Jaffa Surfa • All Night Long
     

    Next guest artist of our All Night Long series is our friend the hungarian veteran house dj and producer, JAFFA SURFA...
    Don't miss it out!
    Bővebben
  • [2020-02-29] Secret pres. MOOD
     

    Our next monthly MOOD party with STEREOSTRIP & TEOMO. If don't know these two guys, and you are fan of real house music, don't miss out!
    Bővebben
  • [2020-02-28] Secret pres. Ramin Sayyah • All Night Long
     

    The next guest of our monthly All Night Long series is our friend RAMIN SAYYAH. If u don't know his dynamic & powerful sets, have to check it, don't miss it out!
    Bővebben
  • [2020-02-08] Sikztah All Night Long
     

    Hosszas tárgyalások és véget nem érő egyezkedések után ismét sikerült megegyeznem magammal abban, hogy eljött az ideje egy újabb egész estés műsornak vagyis, hogy végre ismét kizajongjam magamat egy cirka 6 órás szettel, amit első alkalommal elhagyva szülővárosom komfortzónáját, nagy büszkeségemre az Akvárium Klub Official kistermében, vagyis az #akvablackhall-ban követek majd el.
    Bővebben
  • [2020-02-15] Sobekin w/ Reznik (keinemusik)
     

    A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
    Bővebben
  • [2020-02-22] SOCarnival with Alex MORPH
     

    Február 22-én egy farsangi Trance őrületre hívunk szeretettel! A fellépők sora karneváli : Alex M.O.R.P.H két évvel ezelőtt egy classic buliban járt nálunk, most aktuális zenei világával varázsol el minket a Rá jellemző energikus, harmónia dús, őrült és frenetikus előadásával. Alex a mellett, hogy kiváló és utánozhatatlan DJ show a színpadon, igazán termékeny producerként is, track-jei, remix-szei nagy számban jelennek meg a legnagyobb kiadóknál és szinte minden jelentős dj játssza a munkáit, a műfaj meghatározó színfoltja.
    Bővebben
  • [2020-02-08] Sterbinszky x Mynea: CatSteP
     

    Sterbinszky x Mynea: CatSteP
    Bővebben
  • [2020-02-15] Stop Thinking pres. PRIKU
    @ TRIP

    Priku apró lépésekkel és emlékezetes Sunwaves szettekkel küzdötte fel magát az élvonalba, ahol azóta bérelt helye van. 2007 óta a Sunrise booking tagja, megjelent már minden témába vágó top label gondozásában, többek között a hazai vonatkozású All Innnél is, 2016-ban pedig saját kiadót is alapított, Atipic néven. Aki hallotta már, az tudja, milyen bőkezűen szórja a pultból a dupla kickeket, aki nem, annak pedig itt az alkalom!
    Bővebben
  • [2020-02-14] Taechno w/ Unbalance
    @ AETHER

    Unbalance Szibériában felnőtt és elég keményen megedződött dj. Súlyos, indusztriál témákat pörget, zenéjében nyoma sincs a finomkodásnak. Igazi orosz vonal.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó