Pulzar

Partyajánló

Dalmata Daniel x Metronóm

Fellépők
Dátum 2020. január 3.
Stílus Electronic
Dalmata Daniel x MetronómMetronóm és a Dalmata Daniel. A két hazai csapat, akik mindig is nagy hangsúlyt fektettek az olykor szikár és kegyetlen, máskor varázslatos, mondhatni ősi és kultikus elektromos zenei zsánernek, most közösen hozzák tető alá az év első electro klub estjét!

Dalmata Daniel x Metronóm

Metronóm és a Dalmata Daniel. A két hazai csapat, akik mindig is nagy hangsúlyt fektettek az olykor szikár és kegyetlen, máskor varázslatos, mondhatni ősi és kultikus elektromos zenei zsánernek, most közösen hozzák tető alá az év első electro klub estjét!

▩ LINEUP
Krypton 81 live [DK]
LAU
Aurin
Max Sinclair

Ez alkalommal a tudományos hangzásra és a kozmikus hangulatra helyezzük a fókuszt a Koppenhágából érkező Krypton 81-nek köszönhetően, akik vasakkal felszerelkezve live acttel érkeznek. A dán légiósaink se ma kezdték a szakmát. Hosszú évekig tökéletesítették laboratóriumukban az anyagot, még mielőtt - úgy 5-6 évvel ezelőtt - megjelentették volna. Amit jó néhány másik kiadvány is követett, mint például az idén Mr. Blatman által jegyezett Lunar Orbiter Program és a holland Underground Music Xperience ‎gondozásában.

Apropó, azt mondtuk már hogy a Krypton 81 csatlakozik a Dalmata Daniel családhoz? Ezzel az estével startoljuk legújabb megjelenésüket a DDD szériában 'Tranquility Base EP' címmel.

Amihez pedig nem más készít remixet, mint LAU, aki a budapesti szcénában aligha csenghet ismeretlenül. Nem csoda, hisz DJ-ként és már producerként is kivívta magának az elismerést. Kevés olyan estét lehetne elképzelni, ahol LAU nem állná meg a helyét! A sokoldalúság produceri munkásságában is tetten érhető, és ahogy szettjeiben, úgy live actjein keresztül is közvetíti a közönség felé azt a pozitív táncenergiát és 100% zenei elhivatottságot, ami őt jellemzi.

Az este felvezetéséről a két házigazda aurin és Max Sinclair gondoskodik majd.

www.facebook.com/​events/​2790540357644491/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó