Pulzar

Partyajánló

Fruccola afterwork

Fellépők
Dátum 2019. október 3.
Stílus House
Fruccola afterworkGyümölcsöző berlini hangulat költözik a Fruccola éttermébe! A Fruccola Afterwork minden csütörtökön várja majd a zenére éhes vendégeket.

Fruccola afterwork

Gyümölcsöző berlini hangulat költözik a Fruccola éttermébe!

A Fruccola Afterwork minden csütörtökön várja majd a zenére éhes vendégeket.

Délutáni lazítás, emelkedő hangulatban, különleges ételek és italok társaságában, minőségi elektronikák pakolgatásával aláfestve. Ez lesz Budapest, de legalább a MOM Park közelében járó érdeklődők legújabb zenei kikapcsolódása, ami egy kicsit berlini hangulatot is igyekszik átadni.

A Fruccola étterem tulajdonosai azért költöztek haza Berlinből, hogy meglévő éttermeik mellé megnyissák a Fruccola MOM mostanra bejáratott terét, ahol az alapból különleges repertoárral rendelkező vendéglátók azzal álltak elő, hogy megidézzék a német fővárosban tapasztalt kulturális összefonódás egy szeletét.

Ennek szellemében hívták életre a Fruccola Afterwork sorozatot, mely során a gyümölcsök és zöldségek közé minden csütörtökön beköltözik az elektronikus zene, ahol munka után, közeledve a hétvégéhez, kiengedhetjük a fáradalmakat és minőségi zene kíséretében ehetünk, ihatunk egy jót, esetleg beszélgethetünk barátainkkal, kollégáinkkal, ami akár táncba is fulladhat.

Mivel a jó tánchoz elengedhetetlen a hidratálás, ezért a Fruccola MOM a meglévő étlapon túl különleges italokkal készül ezekre az alkalmakra, melyek között megtalálunk friss, 100%-os leveket és fűszeres koktélokat is.

Október első csütörtökétől 17 és 21 óra között találjuk meg a fellépőket a gyümölcsös – zöldséges pult mögött, melynek sorában először a TrueSounds csapat oszlopos tagja, Gregory S, valamint a HERZ sorozatból jól ismert Lenny Lenoks urakkal találkozhatunk, majd a következő hetekben is mindig új vendégek érkeznek a HERZ soraiból és a hazai palettáról.

Októbertől tehát minden csütörtökön munka után DJ szett a gyümölcsök között, melyre INGYENES a belépés! Első alkalommal ehhez hasonló szettekre számíthatunk:

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=kKFvPFcKaRk

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=1CiQqB_wwFs

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó