Pulzar

Partyajánló

Sunday Matiné

Fellépők
Dátum 2019. augusztus 4.
Stílus House
Sunday MatinéVasárnap kezdődik a legújabb hajós elektronikus zenei sorozat, ahol a belépő egy kedves mosoly lesz! A Sunday Matiné a nyári szezon hátralévő részét foglalja el a Cezanne Hajó tetőteraszán!

Sunday Matiné

Vasárnap kezdődik a legújabb hajós elektronikus zenei sorozat, ahol a belépő egy kedves mosoly lesz!

A Sunday Matiné a nyári szezon hátralévő részét foglalja el a Cezanne Hajó tetőteraszán!

Augusztus 4-én, vasárnap délután 14 órakor kezdődik a budapesti nyár legújabb elektronikus zenei eseménysorozata, mely egy pazar állóhajó tetőteraszán kerül megrendezésre, várhatóan a nyári idő jóváhagyásával.

A felelős a SPONTAN csapat lesz, akik egy kellemes vasárnapi matinéra invitálják a nagyérdeműt, hogy a Bem téri kikötőben található, egyébként hotelként is üzemelő Cezanne Hajó panorámás teraszát megtelítse finom elektronikus zenékkel, miközben élvezzük a kellemes napsütést, a kényelmes napozóágyakat és a teljes kiszolgálást, beleértve a hűsítő italokat.

Elnézve a helyszín adta kilátást és környezetet, már csak az lehet kérdés, hogy kik is adják majd a látvány alá az ütemeket. Óránkénti váltásban, egészen 22 óráig, ebben a sorrendben lép fel a nyerő nyolcas: B&E, Roger Daniels, Dorothy T., Squirrel Project, Two Of You, Ratkay, Rizkid, Audrey.

Mindehhez a szép fellépői sorhoz hozzá tartozik, hogy mindezért annyit kell tennünk, hogy kiugrunk a Margit híd budai hídfőjéhez közel eső hajóra, ahova a belépő egy kedves mosoly, vagy egy nagy hello lesz, hiszen INGYENES belépővel várnak minket a szervezők.

Az idő remek lesz, az italok hidegek, finom zenéket kapunk majd a hallójáratunkba, már csak meg kell mozdulnunk, hogy részesei legyünk valami új kezdetének! Az eseménynél minden további infót megtalálunk, vasárnapig pedig Ratkay mixével alapozhatjuk meg a hangulatunkat!

https://www.youtube.com/watch?v=zW2iL3PSmpI

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó