Pulzar

Partyajánló

▩ Dalmata Daniel Label Night ▩

Fellépők
Dátum 2019. július 6.
Stílus Electronic
▩ Dalmata Daniel Label Night ▩Ismét Dalmata Daniel Release Showcase a LÄRM-ben és nem is egy, hanem mindjárt két megjelenést is ünnepelünk. Az egyik a nemrég kiadott DD008, vagyis Cardopusher 'Flesh Impact' 12" vinyl-je, a másik a buli napjára datált digitális széria soron következő epizódja CT Kidobó - Exterminador EP-je [DDD02].

▩ Dalmata Daniel Label Night ▩

Ismét Dalmata Daniel Release Showcase a LÄRM-ben és nem is egy, hanem mindjárt két megjelenést is ünnepelünk. Az egyik a nemrég kiadott DD008, vagyis Cardopusher 'Flesh Impact' 12" vinyl-je, a másik a buli napjára datált digitális széria soron következő epizódja CT Kidobó - Exterminador EP-je [DDD02].

A május 31-én megjelent és jó néhány klassz platformon (Les Yeux Orange, Inverted Audio, Hypnotic Groove, Telekom Electronic Beats) premiereztetett 'Flesh Impact' anyagnak már volt egy előünneplése januárban az Éclipse totale-lal közösen. Mivel meghívtuk a lemezre remixet készítő német duót, a Schwefelgelb-et akik elképesztő koncertet adtak a LÄRM-ben!

Cardopusher a venezuelai születésű, de már jó ideje Barcelonában székelő producer valószínűleg sokaknak ismerősen csenghet már a 2000-es évek elejéről, akár budapesti viszonylatban, mivel a breakcore-korai dubstep szcénában kezdte meg munkásságát, illetve el is jutott Budapestre, hála Balazs Pandinak.
Azóta már persze Cardopusher maga mögött hagyta a régi hangzását és a klasszikus klub zenék felé fordult, mint a house vagy a techno.

2010-es évek óta zenéjét az analóg és súlyos hangzás fémjelzi, legyen szó acidről, ebmről vagy az említett zsánerekről, amit olyan illusztris kiadók vettek gondozásába korábban már, mint a Boysnoize Records, Dark Entries Records vagy THE HACKER féle ZONE. A Dalmata Daniel számára készített 'Flesh Impact' egy gondosan válogatott csokor acid-ebm nótákkal, ami a már emlitett Schwefelgelb által készített techno body music remix-szel lett egy teljes egész.

Az est másik kiemelt fellépője CT Kidobó, aki az egyik legújabb tündöklő csillaga a hazai klubéletnek. Bár egyelőre nem sok zenéjét lehet felfedezni a világhalón, de még is a szintér bizalmát már elnyerte és a legklasszabb eseményeken, fesztiválokon játszott vagy játszik.
Viszont ez az esemény CT Kidobó estéje is, mivel itt ünnepeljük megjelenő debütáló "Exterminador EP" megjelenését is!

Felvezetéséről a Dalmata Daniel egyik alapítója és az este házigazdája Max Sinclair fog gondoskodni.

Cardopusher [VE]
CT Kidobó
Max Sinclair

▩ INPUT ▩
2300-0000 _ 2000 HUF
0000-0600 _ 2500 HUF
Pre-sale on Resident Advisor:
https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1251523

www.facebook.com/​events/​325182048158736/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó