Pulzar

Partyajánlók

2019. május

2019. május

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2019-05-24] Eatbrain : Smooth : A-Cray : Akov
    @ A38

    ✖ ✖ EATBRAIN NIGHT ✖ ✖ SMOOTH ✖ A-CRAY ✖ AKOV ✖
    Bővebben
  • [2019-05-02] Fine Selection #56
     

    Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" 3. szezonjahoz erkezett, ami azt jelenti, hogy ismet kezdetet veszi a csütörtöki house és koktéleső az A38 Hajó orrteraszán!
    Bővebben
  • [2019-05-16] Fine Selection #58
     

    Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" 3. szezonjahoz erkezett, ami azt jelenti, hogy ismet kezdetet veszi a csütörtöki house és koktéleső az A38 Hajó orrteraszán!
    Bővebben
  • [2019-05-03] Fine/Cut SeazON
     

    Kedves Barátaink!

    Az idei klubszezon első felének lezárásaként újra a minőségi house zene a főszereplő kedvenc titkos szobánkban, a rezidens Orion és kedves barátja Feeder prezentálásában.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Freedom & Love / Sideform & Relativ / Open Air
     

    Május = Dunapart = Szabadság = Életérzés
    Biztosan emlékeznek sokan a régi időkre amikor a májusi szabadtéri szezon elengedhetetlen lett volna a halásztelki megnyitó nélkül.A vén Duna nagyon sokat tudna mesélni erről...Aztán lassan már csak a történelemben emlékezhetünk ezen mulatságokról. Követte őt a csepeli Duna - part megmozdulások de sajnos ezek is véget értek...2016-ban Sződligeten elkezdődött valami. Valami ami ismét a folyó közvetlen közelében történt a parton.
    Aztán 2017-ben ismét találkozhattunk itt....A tavalyi szünet után most ismét visszatérünk,hogy itt kezdjük el a szabadtéri szezont. Egy olyan helyszínen ahol vízközelben lehetünk és ahol páratlan látványt nyújt a vén Duna látképe.
    Bővebben
  • [2019-05-10] Friday 2019 Grand Opening
     

    Idén nyolcadik szezonunkat kezdjük meg nyári rezidenciánk, az A38 Hajó fedélzetén. Újdonság, hogy legtöbbször fent leszünk a tetőteraszon, ez alól csak minden hónap utolsó pénteke lesz kivétel, akkor az orrteraszról jelentkezünk majd.
    Bővebben
  • [2019-05-03] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2019-05-03] Goázis presents: Tariki Ritual vol. 3 w/ KinetiK Flux
    @ Supersonic

    A 2018/19-es klubszezont a Tariki-széria harmadik felvonásával szeretnénk búcsúztatni.
    Külföldi vendégünk nem más, mint korunk egyik legnagyobb ígérete, aki 2011-es indulása óta nem csak mennyiségben, de minőségben is a top előadók közé igyekszik. Vagy már ott is van?!
    Bővebben
  • [2019-05-04] Hardstyle Revolution - Extravaganza
     

    2019.05.04. - HARDSTYLE REVOLUTION w/ Sasha F (FIN)

    Hardstyle és Hardcore, külföldi fellépőkkel!
    Bővebben
  • [2019-05-01] HERZ Majális
     

    Tengerjáróra költözik nyárra a HERZ!

    Május elsejei majális a HERZ szezon indító bulija!
    Ezen a nyáron a HERZ a Trip Hajóra költözik!
    Bővebben
  • [2019-05-03] Katlan w/ Nicole Moudaber
    @ Katlan

    A jó idő közeledtével egyre többször fogunk kikacsintgatni különleges szabadtéri helyszínekre. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a tavaly már egy emlékezetes buli keretein belül tesztelésre került Tárnoki Kőfejtő, ami hatalmas 10.000 négyzetméteres alapterületével és 15 méteres belmagasságú tereivel egyszerűen techno bulikra teremtetett.
    Bővebben
  • [2019-05-16] Kispéntech #5
     

    Egy korábban klubkörnyezetből ismert Bezometer jelenség bukkant fel tavaly nyár végén a Duna felszínén. Viharfelhőkkel dacolva hirdette, hogy a hétvége valójában már csütörtökön, a TRIP hajó teraszán indul. A kezdeményezés életképesnek bizonyult, hatalmas mosollyal, folytatásban reménykedve hagyhattuk el ősszel a fedélzetet.
    Bővebben
  • [2019-05-17] Kobosil \\ Der Morgen
     

    Régi álmunk válik valóra és tudhatjuk Berlin legkelendőbb exportcikkét végre a megfelelő kötelékben. A 91-es évjáratú Neuköllni szívtipró fellépései nemzetközi szinten is kuriózum számba mennek, hiszen sikereinek köszönhetően naptárában a szabad hétvége ritka mint a fehér holló.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Lab season closing w / Saša
     

    Saša was born and raised in Munich. The diverse and bursting music scene took him to relocate to Berlin. Catch one of his regular gigs in the Minimal Bar and you´ll hear some fine microhouse and minimal tunes. He is also a regular guest in Belgrad´s most prestigious clubs. His style has been influenced by the music of Andrea Ferlin and Francesco Assenza. They are the heads of the Berlin-based label called Sleep is Commercial which gonna celebrate this year the 10th anniversary.
    Bővebben
  • [2019-05-29] LÄRM ▩ ▩ Kimitrak #76
     

    Kimitrak's monthly LÄRM love affair continues with Suhaid, Crimson and The Stanley Maneuver. Expect the dancefloor to heat up to the fusion of a wide range of sounds including house, disco, funk, soul, new wave and other holy waves
    Bővebben
  • [2019-05-24] LavaLava Season Closing ▩ The Analogue Cops
     

    Fantasztikus klubszezon volt az idei is – és valószínűleg az eddigi legerősebb a LavaLava történetében. Végtelenül hálásak vagyunk a folyamatos supportért és figyelemért. 12 LavaLava rendezvényen hatalmasakat roptunk veletek és velük: Matt Karmil, Ian Pooley, Point G, Demuja, Dekmantel Soundsystem, Special Request, Kevin Saunderson, Krystal Klear, Cinthie, Denis Sulta, Rework, ItaloJohnson, Kornél Kovács. Május 24-én méltóképpen zárjuk az indoor időszakot.
    Bővebben
  • [2019-05-03] LavaLava w/ Kornél Kovács all night long
     

    LavaLava w/ Kornél Kovács all night long
    Bővebben
  • [2019-05-11] Le Piquenique de ROKOKO
     

    Berlini közreműködéssel talál otthonra a ROKOKO

    A kultikus sorozat újabb epizódja egy új kezdet is lesz egyben!
    Bővebben
  • [2019-05-03] LFO Freaks
     

    Az analóg szintetizátorok, dobgépek és szekvencerek rabságában élő zenészek és freakek majálisa a Toldiban.
    Bővebben
  • [2019-05-18] Lick The Click! Sunburst
    @ A38

    Kedves Lick the Click! barátok!

    Örömmel értesítünk benneteket, hogy minden adott a kilencedik Sunburst idényhez, már csak ti hiányoztok! Amennyiben az időjárás engedi május 4-én szombaton, délután kettőkor felvonjuk a macskás zászlót az A38 Hajó Orrterasza felett és feltesszük a szezon első lemezét. Este tízig egy remélhetőleg emlékezetes nyár nyitányát ünnepeljük mindannyian, amely során természetesen előkerülnek majd lassan egy évtizednyi történetünk kedvencei is, és a legfrissebb gyűjtéseinket is bemutathatjuk végre nektek.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó