Pulzar

Partyajánló

Superitalo speciale – Hysteric (AUS)

Fellépők
Dátum 2019. május 31.
Stílus Electronic
Superitalo speciale – Hysteric (AUS)Hisztérikus hangulatú italózással indul a nyár a Duna-parton!

Superitalo speciale – Hysteric (AUS)

Hisztérikus hangulatú italózással indul a nyár a Duna-parton!

Az italo disco most menőbb, mint valaha, az irányzat jelenlegi reneszánszában pedig fontos szerepe van egy ausztrálnak - bizonyítva, hogy ez az egyedülálló zenei világ globális kultusszal bír. A Melbourne-ben élő Hysteric 2011-ben indította el a Mothball Recordot, a label azóta is élen jár a ritkánál ritkább 80-as évekbeli italo-gyöngyszemek újrakiadásában, melyhez a forrást az alapító bámulatos méretű, elképesztő kincsekkel teli vinylgyűjteménye szolgáltatja.

Hysteric azonban nemcsak szenvedélyes gyűjtő és professzori szintű italo-tudós, de szorgos és biztos kezű reedit-mester is, akinek a ma táncterére szabott zene-újravágásaira olyan kurrens kiadók csaptak már le, mint a Bordello A Parigi, az Ostra Discos, a Bahnsteig 23 vagy a Public Possession. Mindeközben dj-ként rendre bejárja a fél világot, de ugyanez igaz a szettjeire is, melyekben egyedülálló módon ötvözi a hűvösebb európai, mediterrán, közel- és távol-keleti hangzásokat, hangulatokat. Bár fő kattanása az italo, ezt az alapot a bulikon remek érzékkel fűszerezi egzotikus beütésű funkkal, diszkóval, szintizenei kuriózumokkal, fordulatos és önfeledt - hol buja és érzéki, hol misztikus és meglepő - zenei tripen végigkalauzolva a táncolókat.

Három év után tér vissza Budapestre, és ezúttal minden egyútt áll - szabadtéri helyszín + vízpart + időpont -, hogy tutira megcsinálja a nyarat. A különleges estét rokonlelkű hazai dj-k teszik kerekké; Aron Ya az Alcázar brigádból, Max Sinclair a nemzetközileg is jegyzett, italo-barát Dalmata Daniel kiadó vezetője, valamint a szervező-házigazda Superitalo rezidensei. Balla balla!

Line up:

Hysteric (Mothball Record - AUS)

Maximilian Sinclair (Dalmata Daniel)

Aron Ya (Alcázar)

d'Endre + Hifi Nyuszi (Superitalo)

Ingyenes!

Facebook-esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​600120613826130/​

Helyszín

  • Pontoon

    Is. Antall József rakpart 1. Budapest

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó