Pulzar

Partyajánló

BRVTAL ▩ ▩ D. Carbone

Fellépők
Dátum 2019. március 15.
Stílus Electronic
BRVTAL ▩ ▩ D. CarboneIdén márciusban indítjuk ez évi sorozatunkat, ismét egy ünnepkor, újra a LÄRM-ben és nagy örömünkre, egy nem kicsit BRVTAL előadóval lesz dolgunk, egy igazi techno scene hőssel, aki nem más mint D.Carbone!

BRVTAL ▩ ▩ D. Carbone

Idén márciusban indítjuk ez évi sorozatunkat, ismét egy ünnepkor, újra a LÄRM-ben és nagy örömünkre, egy nem kicsit BRVTAL előadóval lesz dolgunk, egy igazi techno scene hőssel, aki nem más mint D.Carbone!

Azok, akik tisztában vannak munkásságával, tudják, hogy a Vezúv környékről származó, de persze már Berlinben székelő talján, nem csupán producer vagy DJ, hanem egy igazi színtér harcos is. Hatalmas szenvedéllyel vetette bele magát a zenei életbe, számtalan kiadót alapított és működtet, folyamatosan kollaborál más producerekkel, kiadókkal és még jó néhány alteregón is dolgozik.
D.Carbone zenéjét úgy szokás jellemezni, mint ami kemény, gyors és igen bátor ipari techno savas árnyalatokkal. Ez igaz is, mert produceri cuccai, amit nem csak saját kiadóin (Carbone Records, Repitch Recordings, Cosmo Rhythmatic, 3TH Records), hanem olyan neves címkéken is megjelentetett, mint az Innersurface music, Ophism, Mord, Black Sun, az Arboretum és a Haunter, hát nem kímélnek senkit se!
Kollaborációiból csak egyet emelnénk ki, még pedig a Manchester-i AnD-val közöset, akikkel először AC // DC, majd később már D.A.S. D.A. néven releaseltek.
Hozzánk most DJ szettel érkezik, amiben a saját melóiból megszokott gyors, kemény és kíméletlen brutalizmusból nem lesz hiány, ezen is túl megy bátran: klasszik technokkal, acidekkel, régi rave partikat idéző örületekkel. Bárcsak március 15. lenne már most!

A berlini olasz fiatalemberrel nem merül ki az esténk repertoárja, itt rá is térnénk a következő fellépőnkre, akit kiemelnénk: Ő nem más, mint CVRDWELL, DJ és producer D.Carbonehoz hasonlóan. A zenélésen túl is komolyan kiveszi a részét a hazai techno közösség berkein belüli munkával, mivel az egyik alap tagja a budapesti Vault-nak.
CVRDWELL a lemezlovászkodást már a 2000-es években elkezdte, de mint zenész se tegnap látott először dobgépet vagy szintetizátort, csupán a közel 20 éves pályafutása alatt megannyi zsánert kivesézett más-más alteregók alatt, a fő csapása a Techno mellett. LIVE-val először tavaly, a legendás Karácsonyi ACID Parti-n debütált, ahol egy igen feszes, techno orientált, néhol mélyebb-atmoszferikusabb savas szettel készült, amit saját szavaival így jellemzett:
„Nulla számítógép, 2 dobgép, egy sampler, egy szekvenszer, moduláris és félmoduláris szintik, egy szaturátor, egy TB303-nak látszó tárgy, valamint egy keverő lesz a hangszere ennek az egyszemélyes fiúbandának. Mondanám, hogy nem izgulok, pedig de.”
Hát az analóg vasakból most se lesz hiány, csak most egy BRVTAL szettel készül, amit már előre megtiszteltetésnek veszünk és alig várjuk, hogy mint tehervonat végig gázoljon rajtunk!

Természetesen lesz még itt házigazda szett is a szakáll kommandótól és a tiszteletbeli brvtal adjutáns, NVKP közreműködésével, aki az idegenlégiós után kerül a frontvonalba, őt követi AGA2L, hogy megadja a végső döfést a kedves publikumnak, miközben MXS megalapozza majd nekünk az estét, hőn várt produkciók előtt!

▩ LINEUP
D. Carbone [IT]
AGA2L
CVRDWELL
NVKP
Max Sinclair

▩ IN
2300<0000 2500 HUF
0000<0600 3000 HUF
PRE-SALE on Resident Advisor!
EarlyBird#1 ELFOGYOTT/SOLDOUT
EarlyBird#2: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1213384

hu-hu.facebook.com/​events/​1154462141382530/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó