Pulzar

Partyajánlók

2019. március 8., péntek

2019. március 8., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-03-08] Technokunst Club ▩ Remco Beekwilder
     

    Forgószélként tört be az underground techno körökbe a szemtelenül fiatal holland dj és producer. Munkássága elmúlt 5 esztendejében a zenei karrierje minden lehetséges buktatót kikerülve ívelt felfelé. Olyan nyomokat maga után hagyva, mint a Planet Acid zenéje a Berghain 8. mix cdjén, vagy az LSD száma a Dj Mag 2017-es legjobb trackjei közt. 2018-ban alapította Emerald kiadóját, ami a hangár és rave ihlette zenéi otthona. Dax J Monnom Black-je nem csak a zenéit jelenteti meg, hanem a label rendezvényein is rezidens szerepet tölt be Stranger, Thomas P Heckmann és I Hate Models mellett. Nyers és kőkemény este elé nézünk Márciusban. Várunk mindenkit!
    Bővebben
  • [2019-03-08] Made Inn
     

    Újra itt vagyunk és jelentkezünk a következő Made Inn presents-cel!
    Bővebben
  • [2019-03-08] Tale Of Us / 3 hrs Set
     

    TALE OF US /3 hrs Set/ - Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )
    Bővebben
  • [2019-03-08] Avatar Presents: Carbon Based Lifeforms (SWE)
    @ A38

    Avatar Presents: Carbon Based Lifeforms - SWE
    Bővebben
  • [2019-03-08] Stay Hydrated presents: Darius Syrossian extended set
     

    Egy különleges tech-house bulival térünk vissza Buda legújabb klubjába a Premierbe. Darius Syrossian neve bizonyára senkinek sem ismeretlen, aki kedveli ezt a műfajt. A hamisítalan stílusáról ismert DJ és producer, a Do Not Sleep Ibiza sorozat és az Amnesia Ibiza megaklub rezidense ezúttal a Hexagon teremben visz minket egy 3 órás utazársra a house és techno világába.
    Bővebben
  • [2019-03-08] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
     

    Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2019-03-08] RAW Lxxxiv
    @ AETHER

    Nyehehehehhh!! Fanny banya (Ramin Sayyah, Adx, Riedox of Monolit) most jól odapörköl nektek! Már 23:00-tól elkezdik kevergetni a kondért, 7 csepp szűzlány könny, 3 darab nyers fóka orr, 50 liter lazac vér és ne is csodálkozz ha nem tudod tovább követni a receptet.. Megtriplázódott látásoddal és tűéles hallásoddal csak úgy kapkodod a fejed az összevissza repkedő seprű akrobaták után. Snitt. Reggel.
    Bővebben
  • [2019-03-08] DAVID PENN (ES) // Lock Budapest
     

    DAVID PENN (ES) // Lock Budapest - Péntek | Lost In Music
    Bővebben
  • [2019-03-08] Ottavia Showcase with Ema Remedi
     

    Our next special event with Ottavia Records showcase on Friday 8th March. The new vinyl label just started in South America from a collaboration between three friends who share a common love for quality underground house and techno music. The first imprint of the label just landed the record shops worldwide with already a buzz and support by dj's like Shonky, Eddie Richards, Enzo Siragusa, Sonja Moonear or Franco Cinelli.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó