Pulzar

Partyajánló

LÄRM ▩ K-k HNY

Fellépők
Továbbá még: AGA2L, CT Kidobó
Dátum 2019. január 1.
Stílus Electronic
LÄRM ▩ K-k HNYKreative Kontrol újév köszöntése, mindjárt szilveszter után a nyughatatlanoknak, akik igazán nagy kanállal kezdenék 2019. évet!

LÄRM ▩ K-k HNY

Kreative Kontrol újév köszöntése, mindjárt szilveszter után a nyughatatlanoknak, akik igazán nagy kanállal kezdenék 2019. évet!

Lesz itt sok minden: acid, ebm, electro, techno netán disco, talán még house is, szürve vagy nem szürve, hála a házi gazdinak és fegyvertársának, akire érdemes már most odafigyelni.

Mivel CT Kidobó már bevette az összes alulról szerveződő bulik DJ pultjait, de ami még inkább fényelemre méltó lesz azt producerként követi el és bár egyelőre még csak kevesek hallhatták munkáit, de jövő évben érkezik majd egy sor lemeze hazai és külföldi kiadók gondozásában!

Azt este zárását nem kevesebbet próbált DJ-nek köszönhetjük, mint AGA2L, a BRVTAL csapat egyik fő embere, az elmúlt év legkirályabb techno estek szupportere, olyanok mellett lépett a lemezjátszók mögé mint Silent Servant (Official), Domenico Crisci, Héctor Oaks, Niki Istrefi, 999999999 és még sorolhatnánk, de minek?! Egy a biztos nem lesz kecmec, kő kővön nem marad a végén!

▩ LINEUP
AGA2L
CT Kidobó
Max Sinclair

www.facebook.com/​events/​129666091281948/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó