Pulzar

Partyajánlók

2018. október 20., szombat

2018. október 20., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-10-20] Black Mamba Production presents: GusGus live (ISL)
    @ Akvárium Klub

    2018.10.20. Black Mamba Production presents: GUSGUS live (ISL)
    Bővebben
  • [2018-10-20] Hernan Cattaneo all night long
     

    Black Mamba Production presents: Hernan Cattaneo / all night long
    Bővebben
  • [2018-10-20] Truesounds Music Season Opening
     

    Tele vagyunk D vitaminnal és energiával, a nyári bulik pezsgése és a boogie még a lábunkban van, kirobbanó formában várjuk az őszi szezont.
    Ha Truesounds Music és Budapest, akkor természetesen megint az AETHER-ben kell keresned minket. Egységesebb és tudatosabb zenei koncepcióval vágunk neki az előttünk lévő szombatoknak. Havonta egy alkalommal totális TS hangzással jövünk kedvenc fővárosi klubunkban. A szeptemberi lazítás és nyaralások után, nagyon várjuk a veletek való találkozást.
    Bővebben
  • [2018-10-20] Der Morgen // Perc & Claudio PRC
    @ Dürer Kert

    A tenger alatti mélységből ezúttal egészen a világűrbe utazunk. Claudio PRC meditatív, mármár hipnotikus groovejai méltó felvezetésül szolgálnak Perc fémes, angolos, de annál kevésbé elegáns, beton kemény ritmusképleteinek, a tapasztalt szakértőkből álló magyar támogatás pedig csak hab a bizonyos tortán.
    Bővebben
  • [2018-10-20] Supernova Techno w/ Victor Ruiz & Any Mello
    @ Tesla Budapest

    Immáron egy évtizedes karrierje után a sao paolo-i születésű mágusról azt mondják; személyében a techno egy új, érzékibb és csábítóbb oldalra talált. Feszes tempó, friss, mély és élettel teli hangzás, intenzív játék a techno és trance házasságából: Victor Ruiz nevét - műfajon belüli kalandozásainak köszönhetően - már a nagyok között jegyzik, aminek legékesebb példája hogy nemrégiben az Adam Beyer fémjelezte Drumcode-hoz igazolt. Impresszív producer és DJ akinél egzotikusabbat a magyar közönség nem is kívánhatott volna az őszi hónapokra.
    De még ennél is tovább megyünk: hogy kerek és feledhetetlen legyen az este, itt lesz velünk Victor Ruiz szebbik fele; társ a DJ pultban és a stúdióban: Any Mello, elég csak visszaemlékeznünk mit műveltek ők ketten együtt 2015-ben a berlini Sisyphos pultjában, most valami nagyon hasonlóra számíthattok a Tesla Budapest-ben, október 20-án.
    Bővebben
  • [2018-10-20] House2House: celebration
     

    Kedves táncos lábú barátaink, október 20-án 23-órakor startol a négykezes hosszú szett a szokásos felállásban,
    Érkezz korán, távozz későn!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó